На вънка го изкарвам със боди,чорапогащник,чорапки и е облечен или с дънки и блузка,или с анцунг.Една грейка отгоре и зависи от времето дали е завит с одеало или не
А иначе понякога има навътре сополки и даже похърква като спи,но после като ревне ги издухва напред и аз му ги чистя.
Смених АМ и бебето се засищаше-изкарваше по 3.30 часа,а не като преди на 2 часа и рев.Обаче през тези 3.30 часа не спираше да повръща пресечено мляко,а изяждаше по 130-140 мл и се оригваше.Като ми се смее виждах в устичката му парцали мляко.Както спи се събужда,проплаква,върне мляко и пак го приспивам.И като капак вчера сутринта беше легнал и аз го закачам-той бърбори и гледам как млякото се връща в устата му ,той пак гълта,то пак се връща,аз го вдигнах веднага , но той накрая пак повърна и започна да има едни спазми на стомаха/не знам дали ме разбирате какво искам да кажа-като се напъваш да връщаш,сякаш стомаха ти се качва в гърлото/.На всичкото отгоре и някакви пъпчици му излязоха на челото вчера и аз накарах ММ да бяга до аптеката и да купува от старото XA мляко.И сега пак сме със старото мляко-за сега да е върнал 2-3 пъти и то по малко.Така че приключих с експериментите с млеката 

Главичката я държи изправена, но се случва да я полюшва от време на време.
беше на ортопед (д-р Венелин Алексиев) и на 2 месеца и половина всичко му е перфектно
,подходящ е за носене и в слинг,и в кенгуро без подложка и след навършване на 4 месеца в бънджи.
Следващият препоръчителен преглед е след навършени 7 месеца.
Дай Боже само такива новини за всички бебоци и хубава вечер от нас