Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Слагала съм в единични случаи- ако съм счупила връхче и е трябвало да го изградя. По принцип не слагам. Наистина пада бързо Peace

# 331
момичета с какво си почиствате чедките от uv gela  с ацетон може ли

# 332
Слагала съм в единични случаи- ако съм счупила връхче и е трябвало да го изградя. По принцип не слагам. Наистина пада бързо Peace
Мерси, и аз мисля да не слагам.
момичета с какво си почиствате чедките от uv gela  с ацетон може ли
Сигурно може, аз я почиствам със спирт.

# 333
и аз със спирт- наливам малко в една капачка и кисна четката половин минута, после оставям да изсъхне Peace

# 334
# 335
Здравейте момичета,
Прочетох доста от темата, но не ми стана съвсем ясно какво и с какво трябва да направя по ред.

Примерно купувам този комплект с лампа http://prodavalnik.com/profesionalen-uv-komplekt-za-noktoplastika-i18410083 и какво точно трябва да направя и с кое. И нещо друго, в момента няколко нокътя са ми по-къси, други по-дълги как ще стане примерно удължаването на късите?

Ще съм много благодарна ако някой има времето и желание да ми обясни точно, подробно с конкретните продукти, които ще взема.

Благодаря предварително!

# 336
Здравейте момичета,
Прочетох доста от темата, но не ми стана съвсем ясно какво и с какво трябва да направя по ред.

Примерно купувам този комплект с лампа http://prodavalnik.com/profesionalen-uv-komplekt-za-noktoplastika-i18410083 и какво точно трябва да направя и с кое. И нещо друго, в момента няколко нокътя са ми по-къси, други по-дълги как ще стане примерно удължаването на късите?

Ще съм много благодарна ако някой има времето и желание да ми обясни точно, подробно с конкретните продукти, които ще взема.

Благодаря предварително!

аз също съм от Габрово може да обменим опит Simple Smile

# 337
Благодаря Гергана,
Ще си набавя необходимите продукти и ще ти пиша  Simple Smile

# 338
Здравейте,слагах си ув гел два пъти вкъщи,единия път си изградих нокти,а първия път си сложих гела върху естествен нокът.НО почва да ми пада гела още на другия ден,къде бъркам?Оставям и около 1-2 мм разстояние от кожичките.Гела ми е Лина китайската,ув база,ув топ,обезмаслител и спирт ползвам за почистване.Дали да не пробвам без базата и аз не знам ......Моля ви кажете ми как да се сдобия и аз с красив маникюр   Two Hearts

# 339
didkaiceci, и аз се правя с китайската Лина, но никога не ми е падал гела дори да докосна кожичките. Когато си сложа гел върху естествен нокът се получава съвсем леко отлепване на върха на нокъта, но чак да падне не ми се е случвало. Опиши стъпка по стъпка какво правиш.

# 340
Bibi85,първия път си изпилих малко ноктите,а втория не.След това сложих обезмаслител,база изпекох я,след това гел изпекох го,пак гел изпекох го и ув топ лак и почистих със спирт от лепкавия слой.Бъркам ли някъде???И след това се лакирах с обикновен лак.Не знам дали да не пробвам само с ув гел и обезмаслите ,дали ще стане?   newsm51

# 341
Според мен трябва задължително да изпилиш нокътната плочка преди обезмаслителя. Някои момичета не са доволни от базата на Лина. Аз например ползвам гела и топ гела на Лина, но базата и обезмаслителя ми са на CHU JIE, и досега не съм имала отлепяния макар че съм начинаеща и се правя от месец и половина Wink Преди ув топ гела може да изпилиш ако има неравности.

# 342
Bibi85,благодаря ти за отговора!Ще пробвам тези дни като си изпиля хубаво нокътната плочка,но мисля да не слагам базата(може тя нещо да не е хубава).Дано да стане този път  newsm17 .Ти целия нокът ли пилиш или покрай кожичките само?

# 343
Целия нокът пиля и покрай кожичките, и не винаги изпилявам добре, минавам с памучен тампон напоен със спирт, оглеждам ако има власинки ги махам и после слагам обезмаслител.

# 344
  • София
Здравейте!
Аз се включвам за съвет каква лампа да си купя?
Виждам,че има много скъпи и много евтини.. държа да  е 36 ватова вие какви имате?

Общи условия

Активация на акаунт