Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Нещо друго?

# 736
Момичета, ако наистина искате сами да си правите ноктопластиката не е лошо първо да се информирате. Добре е да прочетете и старите теми, защото на мен ми е малко странно като видя че на всяка страница се появява някое момиче с въпрос какви продукти да си вземе, а отговорите са били на предната страница. И на мен не ми се ровеше в старите теми и моето ежедневие е ангажирано, защото съм с малко дете, но все пак си направих труда да изчета всички теми и определено беше в мой плюс Wink

Имам един въпрос: бременна съм и ме интересува дали ув лампата вреди на бебето? Правя си покритие с гел върху естествените нокти и изобщо не ми се иска да го махам. В една друга тема ми казаха, че е добре да го махна към 7 месец, за да могат да ми гледат ноктите при евентуално посиняване. С първото раждане никой не ми е гледал ноктите. Знам само, че не трябва да съм с лак, но ако съм с по-къси нокти покрити с безцветен гел без лак дали ще е проблем newsm78
Доколкоро знам, Биби, трябва да нямаш лак при самото раждане. Там ще ти гледат ноктите за евентуално посиняване. А това за махането към седмия месец е сигурно ако ти се доражда малко по-рано.  Mr. Green Аз не виждам проблем, но и не съм раждала и не съм навътре в нещата . Най- добре питай в някоя тема/ примерно за декорациите/, където пишат професионалистки.

# 737

Общи условия

Активация на акаунт