Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ноктите са с ув гел,после направих декорация с акрилни бои,изчаках да изсъхне добре и тогава сложих този топ лак.Пробвах да махна този мазен слой с тампон със спирт и по ноктите си личи как на места има,на места няма ув топ лак.Трябваше ли да изпичам още,понеже лампата ми е от малките?

# 691
  • Провинция
XXX_ , искам те питам, че и при мен след базата има лепкав слой,махам я със спирт и после слагам 2 слоя гел,като между тях пак махам лепкавия слой, след топа също и тогава чак ми лъсват всички дефекти.Да не говорим,че нещо не мога да улуча кога да пиля повърхността между геловете.Гледам,оглеждам,уж равни, а на края като ги лакивам - лелел,майко...

# 692
Няма нужда да махаш лепкавия слой след всеки пласт гел.След надраскване на нокътната плочка и почистване на котикулите се слага обезмаслител,изчаква се да се изпари.Слага се ''база'' на тънък пласт,пече се 2 мин.,веднага след това гела(изграждащ гел),пак се пече 2 мин.,после ако искате слагате още веднъж гел ,пече се и тогава се почиства лепкавия слой.Лепкавия слой се почиства най-накрая.След това с пилата се изравняват неравностите и се слага финиш гел ,или ув топ лак и се изпича. Аз ги правя в тази последователност и издържат доста време,около 20-25дни.

# 693
Ноктите са с ув гел,после направих декорация с акрилни бои,изчаках да изсъхне добре и тогава сложих този топ лак.Пробвах да махна този мазен слой с тампон със спирт и по ноктите си личи как на места има,на места няма ув топ лак.Трябваше ли да изпичам още,понеже лампата ми е от малките?
ialena,Според мен не си си купила топ лак, а топ гел. На топ лака няма лепкаво. А топ гела може да не хваща добре върху долния гел, не знам. И има голяма разлика межди топ лак и топ гел/ назад в темата съм обяснила  /:peace:
kragovrat, чисти лепкавото накрая само. База, печеш, от средата на плочката надолу гел, печеш, оформяш с пилата да се слее изпеченото с плочката, слагаш гел върху цялата плочка, печеш, чистиш лепкавото

# 694
  • Провинция
ialena,Според мен не си си купила топ лак, а топ гел. На топ лака няма лепкаво. А топ гела може да не хваща добре върху долния гел, не знам. И има голяма разлика межди топ лак и топ гел/ назад в темата съм обяснила  /:peace:
kragovrat, чисти лепкавото накрая само. База, печеш, от средата на плочката надолу гел, печеш, оформяш с пилата да се слее изпеченото с плочката, слагаш гел върху цялата плочка, печеш, чистиш лепкавото

Сега се мъча с удължители и да ти кажа, честно моя ръб между удължителя и естествения нокът е много по - незабележим от този на много маникюристките. Но има още мноооооооооооого да се уча. Благодаря за съветите.Приемам такива все още  Hug

# 695
След време ще ги правиш съвършено  Hug

# 696
  • Провинция
Първото ми изграждане с гел  Sick http://prikachi.com/images/700/6402700L.jpg
И първото ми слаган на удължители  Mr. Green http://prikachi.com/images/701/6402701O.jpg

Чакам и приемам забележки и съвети.  Peace

# 697
С удължители е станали по-сполучливо  Peace. Аз се каня да си вградя бял гел като френски, но все ме мързи... ooooh!

# 698
  • Провинция
С удължители е станали по-сполучливо  Peace. Аз се каня да си вградя бял гел като френски, но все ме мързи... ooooh!

Искам резултати скоро Simple Smile

# 699
Хващай приятелки и тренирай върху тях  Laughing

# 700
  • Провинция
Хващай приятелки и тренирай върху тях  Laughing

о, да!Ама малко са навити.
За резултатите - исках да кажа да те вдим с вграден френски  Flutter

# 701
ЕДин път се правих, но не стана много сполучливо- белият гел се отдръпваше от крайчетата  Tired

# 702
  • Пловдив
Здравейте момичета имам нужда от малко инфо-поръчах си един комплект гелове към него има ув топ лак и primer/превежда ми го грунд/това какво е точно обезмаслител или база не съм сигурна ,ако  някои може да ми помогне ще съм много благодарна   Praynig 

# 703
Може ли да ми кажете каква е разликата между база за гел, топ  гел и топ лак?? Защото навсякъде ги пише иии нещо се обърках тотално... :Д

# 704
Базата се слага след обезмаслителя преди гела, за да хване по-добре гела
Топ гела се слага върху гела да запълни несъвършенствата, ако има такива и да гланцира плочката. Маха се е пилене, лакочистителя не го чисти, някои гелове не са въвместини с други мярки бази и топ гелове. ТЕзи двете се пекат по около 2 мин, имат гъста консистенция и лепкав слой за чистене
Топ лака е като обикновен лак, но не го чакаш да съхне, а го изпичаш за 1 мин в лампа. Пада с лакочистител и няма лепкаво за чистене

Общи условия

Активация на акаунт