Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря много Simple Smile

# 706
  • Провинция
Хоп, да се запиша с поредния опит, малко по-добър от предните:
http://prikachi.com/images/934/6404934F.jpg
http://prikachi.com/images/935/6404935w.jpg
http://prikachi.com/images/936/6404936D.jpg

Искам да спомена,че моделът ми е малко дете, за 8-ми клас с много малки ръчички и нокти.Бях си поръчала удължители за малки нокти, но уви и те й бяха големи,та докато ги напастна доста пилене падна.
Важното обаче е че сама си открих грешките и хванах цаката на някой неща като напасването на удължителите, като повечето печене (с 9в лампа съм) , с това,че при удължителите по-гладка повърхност се постига,ако първо се запълни "дупката" между ръба на удължителя и горния вътрешния край на нокътя, да не говорим,че преди топ гел/лака, имах доста спечени въздушни мехурчета, който минах леко с полиращия блок и не личат.

По снимките имам много неравности и грапава повърхност, но те са предимно от топ лака след декорацията на маникюра, че ползвах един топ дето се пече и придава блясък,но той е много,много гъст и се нанася адски трудно. Някакъв измислен е май,че помня ,че го купувах от един сайт с много несериозно отношение.

# 707
Ти сега сън не спиш с тоя комплект нокти да правиш  Grinning Хубаво е станало, дано да е й здраво  Peace

# 708
  • Провинция
Ти сега сън не спиш с тоя комплект нокти да правиш  Grinning Хубаво е станало, дано да е й здраво  Peace

О, не!
Всеки ден по една ноктопластика поне!
Вчерашните с наситено розовите паднаха.Но май лепилото ми не е хубаво,че три нокуъта паднаха и все от удължителя.
Вие какво лепило и какви удължители позлвате?От къде?
Мойте удължители и лепило са от Петкидис (май така се казваше сайта за нокти).
За здравина - слагам си базата, запълвам "дупката",после 2 слоя гел и топ гел/лак.Все си мисля,че причината не е в гела.
Може и аз да бъркам нещо.
За себе си стигнах до извода, че ми е най-дуобно с удължители да работя. Въпреки,че за сега изградените с акрил нокти, са най-здрави.

# 709
Аз изграждам дължина с гел и формички, от удължители, лепила и гилотини не разбирам Peace

# 710
Кръговрат,
ще ти дам няколко насоки. Освен хубавото лепило ( което съветвам да е професионално, защото изобщо не са скъпи ), ти трябва много практика за да свикнеш да залепяш удължителя перфектно. Слагаш една капка на улейчето, докосваш за секунда до салфетка за да отнеме излишното, и тогава лепиш на нокътя. Започваш от свободния край, на 45 градуса, и плавно смъкваш улея към нокътя. Лепилото се разстеля, и не остава въздух /балончета/. Не ги подценявай. Wink
Относно снимките ти - изпилвай по-добре, гелът/акрилът трябва да прелива към естествения нокът. Иначе ще има голям праг, когато ноктите започнат да растат, и ще личи прекалено много.
Успех Simple Smile

# 711
  • Провинция
Кръговрат,
ще ти дам няколко насоки. Освен хубавото лепило ( което съветвам да е професионално, защото изобщо не са скъпи ), ти трябва много практика за да свикнеш да залепяш удължителя перфектно. Слагаш една капка на улейчето, докосваш за секунда до салфетка за да отнеме излишното, и тогава лепиш на нокътя. Започваш от свободния край, на 45 градуса, и плавно смъкваш улея към нокътя. Лепилото се разстеля, и не остава въздух /балончета/. Не ги подценявай. Wink
Относно снимките ти - изпилвай по-добре, гелът/акрилът трябва да прелива към естествения нокът. Иначе ще има голям праг, когато ноктите започнат да растат, и ще личи прекалено много.
Успех Simple Smile
Благодаря за съвета.Определено все още имам какво да уча, а въздух при лепенето на удължителя имам, да. Старая се да е притисна добре, за да остане възможно най- малко въздух, но все пак от 2 дни се уча. Имам желание да се усъвършенствам и това е най-важното, мисля. А за слагането на удължителя,ако имаш лични клипчета дай линк да видя нагледно.Няма да ми е излишно!
Някакво лепило да ми препоръчаш? Моето е като лак с четка,но мирише на чист каноколит ...

# 712
XXX, вградения френски по-добре си го направи с лак, запечатан с топ-гел. От опит ти го казвам.  Peace С бял гел-лак става много дебело, а и е по-трудно, защото трябва поне веднъж да повториш бялото за да стане плътно.

# 713
С топ гел не ми харесва как се запечатва- по крайщата се изтрива след няколко дни.

# 714
  • Провинция
Много ви моля,препоръчайте ми лепило за удължители.Ако може и линк от къде да си го поръчам, че моето е ужасно.За 4лв. някакво си взех и то за 1 ден удължителите падат.На какво може да се дължи това?

# 715
Например това: http://starnails.bg/bg/catalog/product/1371/ Simple Smile
Относно клипчето - не намерих, но ето жалкия ми опит за онагледяване.
1 е удължителя
1.1 е изтънената част на удължителя ( за кратко ще го наричам улей ), на него е положено лепилото.
2 е нокътя, в профил.  Laughing
Първо се докосва горната част на улея към свободния край, и постепенно се сваля към останалата част на нокътя. Дано разбра Grinning
Цаката е в това да не залепяш удължителя успоредно на нокътя отведнъж, а да започнеш от свободния край, и леко да го сваляш. Така лепилото се разстиля преди удължителя да е докоснал нокътя, и не остават балончета. Е, в началото е нормално, но се свиква. Успех!

Когато слагаш гел, го прави на два тънки пласта. На третия път слагай само малко количество отстрани на ноктите, за да бъдат по-здрави.  Peace

# 716
# 717
Здравейте купила сам си този комплект
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41RsZ+dqA1L._SL500_AA300_.jpg
Искам да попитам някои ползвал ли го?

# 718
  • Провинция
Например това: http://starnails.bg/bg/catalog/product/1371/ Simple Smile
Относно клипчето - не намерих, но ето жалкия ми опит за онагледяване.
1 е удължителя
1.1 е изтънената част на удължителя ( за кратко ще го наричам улей ), на него е положено лепилото.
2 е нокътя, в профил.  Laughing
Първо се докосва горната част на улея към свободния край, и постепенно се сваля към останалата част на нокътя. Дано разбра Grinning
Цаката е в това да не залепяш удължителя успоредно на нокътя отведнъж, а да започнеш от свободния край, и леко да го сваляш. Така лепилото се разстиля преди удължителя да е докоснал нокътя, и не остават балончета. Е, в началото е нормално, но се свиква. Успех!

Когато слагаш гел, го прави на два тънки пласта. На третия път слагай само малко количество отстрани на ноктите, за да бъдат по-здрави.  Peace

Благодаря много.По подобен начин слагам удължителя, но с приплъзгване.Благодарско за съвета и насоките  bouquet

# 719

Общи условия

Активация на акаунт