Прахосмукачка робот - 3

• 77 330
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
След много ,много гледане си харесах neato xv-25 ,добре ама го няма в Бг newsm78,да го поръчам лесно ,обаче за поддръжка.....гаранционно обслужване......стават много питанките, някоя съфорумка ползва ли го?Момичета ,румбите имат ли всукване, в крайна сметка от цялото четене се оплетох?Неато имал всмукателна мощност ,а румбите харесала съм модел 650 който има да сподели моля  bouquet

# 526
  • София
Foxy, мерси за отговора. Да, доволна съм и не съжалявам и за миг. Hug Мъжът ми също е доста впечатлен, при положение, че преди да го купим беше скептичен. Peace

# 527
Здравейте роботофили:)
Аз в крайна сметка смених iCleboto Arte с LG. И двете марки имат и моп функция.
Това е моделът:
http://www.fotofabrikas.lt/items/Siurbliai-robotai/Siurblys-robo … blys-robotas.html
Чакам да ми го доставят в петък и след като го избробвам ще дам отзиви. Хвалят го много за това как почиства ъгли, удобно сваляне на контейнера, не се блъска в стени и уреди и така.

# 528
  • Русе
Здравейте момичета. Писах на дядо Коледа да ми донесе и на мен такова роботче, така че ще надничам често при вас/дано добрия старец да ми изпълни желанието, че моя мъж каза, че няма да ми купи/. Днес ми е първи ден на търсене така, че гледам бая работа ме чака откъм марки, характеристики. Момичетата от темата за съдомиялните ми избраха миялна от която съм много доволна и съм сигурна,че и вие ще ми помогнете за този уред. В къщи е само ламинат, има малко килимче в детската, домашни любимци нямаме за сега, ама имам две  деца дето цапат за цяла детска градина, апартамент 90-100 кв ама като махнеш банята и тоалетната сигурно е по-малко/между другото с тия роботи могат ли да се чистят подове на бани  т.е. теракот?/. Не знам дали имат функция за измиване на ламината, предпочитам да е купен от БГ заради гаранцията и обслужването за части, защото си  патя от почти всички нови уреди . Цена макс до 1000 лв
Който може да дава акъл а пък аз ще поичета назад какво сте писали. Между другото преди година две пак се бях заканила да си купувам, но май тук като четох момичетата споделяха, че батерията се скапвала за 1-1,5 год а пък май пишеше, че са по 150-200лв не знам дали е още вярно.
http://www.technomarket.bg/products/09075815/samsung-sr-8845   нещо за тази доста изгодно излиза с намалението, ако накой е ползвал самсунг да свирка

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 11:02 от marsilena

# 529
  • SF
Здравей, marsilena!
Чети, сортирай и после напиши рапорт за резултатите от рисърча, за да знае Дядо Коледа с какво да пълни чувала, щото и през други къщи ще минава. Simple Smile
За сега съм на етап четене на темата и почесване там, където не ме сърби  newsm78, но понякое време ще трябва и в дожбчето да бръкна, така че помагай. Simple Smile
Приятно проучване и пиши!

# 530
Имам въпрос за AGAMA AiBOT RC330A : този модел може ли да се програмира да минава определена траектория, например линейна? Забелязвам, че повтаря доста места, а покрай стените по-рядко. А в ъглите се събира повече боклук.

# 531
  • Русе
Ами така днес ме заболя д-то да седя и да чета темата, нно лесно няма. Като почнах първите страници и разбрах, че Scooba /така ли се пишеше?/ се поддържали и чистели по-трудно, отказах се и от миеща пода, защото според отзивите не изсушавали добре, а и понамирисвали на мухъл. В един момент реших, че ще е Агамата, защото е по-ефтина, а уж също толкова добра, но стигнах до едни страници, където няколко потребителки се оплакваха от скапали се бързо батерии/6 мес макс/ и се отказах и от нея. За сега се ориентирам към Румбата, ама мисля и  тия от продавалника Амитиди ли бяха или нещо такова- нали били китайско чудо. Разгледах и страниците на Техномаркет, Технополис и м-н Зора. За Самсунга се чудя, обаче за нея няма много мнения, а мисля, че Филипс видях, че са по-ниски 5 см ако се не лъжа. Това за няколко часа работа на компа. Продължавам да следя и чета темата bowuu
Само да допълня направи ми впечатление, че тия модели от продавалника  имат 1 год гаранция, а май никой от похвалили те ги не ги е ползвал от повече време, за да каже дали се скапват веднага след като изтече, за сравнение мисля, че другите имат 2 год

# 532
  • Русе
Аз съм с Румба 780, избрахме я заради голямата площ, която почиства наведнъж, двете виртуални стени (обмислям закупуването на още 1 поне). За една година вече батерията работи около 2,5-3ч (не съм засичала точно все пак), вътре имаше резервни филтри и четчици, с тях доизкарвам, чисти супер. Ако можеше да ми събира и паяците, ще е ок Wink. Сега трябва да поръчам филтри, че още не съм, а тройната четцича съвсем остана без косъмчета Simple Smile. Дано не я урочасам, доволна съм много.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 20:38 от Meggysan

# 533
За тази промоция в Техномаркета и аз щях да пиша Laughing днес я открих и сега съм в чуденка http://www.technomarket.bg/products/09075816/samsung-sr-8855 аз съм харесала това!Бях се настроила за румба650 модел..........обаче цената на самсунга си го бива??????аз прочетох темата и от старите четох обаче докато я прочетох и съвсем се обърках newsm78!А сега който има румба и който самсунг да каже има ли всмукване??? ,че ако само като метла ще работи шанса да ми изчисти сливенски килим и пътеки е нулев   bouquet споделете моля!

# 534
  • Русе
Имам само мокет в детската, направо блести след румбата. Даже на мъжът ми му направи впечатление това, без да съм го питал. А знаете мъжете как забелязват тези неща. За самсунг нямам наблюдения.

# 535
аз имам сливенски пътеки и самсунга 8855 ги чисти перфектно. двете странични четки вдигат всичко и го 'запращат' към продълговатата четка, която, като валят събира всичко и го препраща към контейнера за боклук. В този смисъл няма всмукване както при прахосмучкачка, но чист Самсунг събира страшно много след като съм минала с прахосмукачката

# 536
Много се коментират роботите прахосмукачки. Предстои ми покупка. Кой си струва? Румба 780? Прави ми впечатление, че цените в амазон на Румба 581 и на 780 са сходни. Това е странно, не мислите ли? Логично е робот 7 серия да е доста по-скъп. Защо ли 581 държи цената си? О-хо, има и 790.

# 537
  • Русе
780 - 1000 лв

# 538
В Технополис - цена 1290 лева

http://www.technopolis.bg/b2c/details/815814/P11130205/Robot-IROBOT-ROOMBA-780

Цена от amazon.de 531,32 euro до България. Май-май това не е 1300 лв.  newsm78

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 22:41 от wilian

# 539
  • Русе

Aaa, скъпо, миналата година за Коледа май беше 1000 лв от представителя на Айробот в Русе.

Сега 1190 лв.  newsm78
http://www.dartek.bg/shop.html?page=shop.product_details&fly … mp;category_id=55

Да съм забравила, не знам, но все си мисля, че беше 1000 лв .

Общи условия

Активация на акаунт