ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 789
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. София
Защо не могат да се цитират по-стари мнения? Може само да се даде линк към тях, а би било по-удобно, ако можеха да се цитират.

# 196
Вече няколко дни влизам в профила си едва след като сте ми пратили линк на мейла. Защо така става? Паролата ми не е променяна, но се налага след като ми пратите линка. При мен ли е проблема?

# 197
Розе, не могат да се цитират мнения от заключени теми, защото цитирането като функция за мнението е равно на отговарянето, а в темата е изключена възможността да се отговаря. Серийните теми се заключват в даден момент след 50-тата страница.

По възраст ограничения няма, виждала съм бутон "цитат" в много стари мнения, но от незаключени теми.

# 198
  • гр. София
Благодаря, Ники.  Hug

Иначе би било добре да може да се цитира от всички теми. Няма ли как да се направи тази опция? А ако някой реши да отговаря в заключена тема, като натисне "публикувай" просто да му излиза съобщение, че не може да се публикува? Един вид да е орязана функцията цитат-отговор и да остане само цитат, който да си се отваря в поле за отговор.  Rolling Eyes

# 199
  • София
Майсторство е човек с години да си рекламира фирмата за ремонти дори в бебешките теми Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=400475;sa=showPosts

# 200
# 201

Тъкмо щях да питам имат ли по-голяма метла. Тоя пък се е олял, ще наводни форума.

# 202
Установих, че две теми, които ми бяха в отговори, ги нямаше. Не съм се отписвала от следене, мислех си че няма отговори в тях. Потърсих едната, темата за Кауфланд, намерих я в съответния подфорум и видях, че е писано в нея, последният отговор беше минути преди да я видя, но нямаше бутон виж новото. С другата беше същото. Може и други теми да има, за които не се сещам, че съм писала  newsm78 Някой ще може ли да ми каже какво се случило  Peace

П.С След като четох в едната тема, вече се появи в отговори.

# 203
Пак се почна с единиците. Мислех, че е оправено.
Скрит текст:

# 204
  • В сърцето на любимия човек
Пак се почна с единиците. Мислех, че е оправено.
Скрит текст:
И при мен е така и установих, че се появява когато има редактиран пост в някоя от темите.
Не може ли да излиза надпис ново до темата, когато в нея има редактиран пост? Сега, за да изчезне единицата, трябва да отварям всички теми, в които съм писала, за да открия къде е редакцията.

# 205
То това, че се появява при редактиран пост Мамма го беше казала доста отдавна и се предъвкваше няколко пъти. Въпросът е, че след там някакво си преброяване трябваше да изчезне, но и аз днеска забелязах, че продължава. Даже по едно време бях решила, че са го оправили, тъй като не ми се случваше. Другия вариант е просто да го оставите да си седи, пък като има нов отговор в темата, тя ще се покаже и като я отворите ще се махне Wink

# 206
# 207
Аз знам защо излиза, установих го преди седмица. Проблемът е, че е страшно дразнещо. Хем знаеш, че някой е редактирал, хем не можеш да видиш коя тема. Или да го направят както преди с "ново", или да го махнат.

# 208
  • София
Защо отново са разрешили на потребители с нула мнения да пишат в туристическия?
Идеята конкретно на този форум е споделяне на лични впечатления и съвети за взаимопомощ при пътуване, сега пак ще ни наводнят с реклами Crossing Arms

# 209
Защо отново са разрешили на потребители с нула мнения да пишат в туристическия?
Идеята конкретно на този форум е споделяне на лични впечатления и съвети за взаимопомощ при пътуване, сега пак ще ни наводнят с реклами Crossing Arms

Временно е . Peace
Както и в СО .

Общи условия

Активация на акаунт