ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 001
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Тази тема заключена ли е? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769153.0

Няма опция "Отговори", пък не виждам катинарче пред заглавието, а синя звезда.

# 811
  • Ямбол
Заключена е. Като я отворя до първото мнение си има катинар(със старата версия съм, ако има значение).
Авторката си каза, че ще иска да я заключат.

А тук има реклама: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184526.msg27600320#msg27600320

# 812
Аз пък виждам, че е заключена, но имам бутон отговор  Rolling Eyes

# 813
Аз пък виждам, че е заключена, но имам бутон отговор  Rolling Eyes
И при мен е така. Натисни бутона Отговор и ще ти изпише, че е заключена.  Peace

# 814
Аз го натиснах, изписа си грешката. Не съм забелязвала дали и преди е имало бутон отговори на заключена тема.

# 815
Нямаше, Хриси - в старата версия. Сега в новата има.

# 816
Може ли тази тема да бъде върната в Клюкарника? Целта ми е да се получи една по-обща дискусия, в която да се включат повече хора, с виждане по въпроса, независимо дали имат деца или все още са само нечии деца.

# 817
До кога ще се работи по новата визия? Т.е. кога официално ще влезна в сила за постоянно?

Не мога да кажа точен срок и не се наемам да се ангажирам с точна дата.
Почти готова е преработката на новата визия (от нов екип), но се изпипват последните детайли.

Мога да покажа умален модел. Тестван е на различни видове монитори, операционни системи и браузери, така че да се постигне добър баланс и да сме уверени, че ще изглежда добре при всички.

тема

форум

Категории

Доработват се и функционалностите за персонализиране (напр. в бързи връзки на заглавна страница и в активни да се показват форуми/теми, към които самият потребител се е абонирал/ги е избрал)

Може ли тази тема да бъде върната в Клюкарника? Целта ми е да се получи една по-обща дискусия, в която да се включат повече хора, с виждане по въпроса, независимо дали имат деца или все още са само нечии деца.

Върнах.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 23:27 от Mamma

# 818
# 819
Единият профил е блокиран на 6 март.

# 820
Тоест няма да се виждат подписите освен на пусналия темата ли?  Rolling Eyes

# 821
Подписите ще се виждат или не спрямо персоналните настройки на всеки потребител.
Т.е. или ще вижда всички, или всички ще са скрити.

# 822
Ясно - както сега!  Peace
Чакаме я новата версия с нетърпение (поне аз).

Много ми е интересно тази възможност за избиране на любими подфоруми какво ще покаже. Подозирам, че 1/3 от форума ще е кандидат-майки и майки на деца до 3-4 години, 1/3 майки с по - големи деца и 1/3 сме свободните електрони.

# 823
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам въпрос относно новата версия, с която се опитвам да свиокна от няколко дни- освен аватарите и подписите ли са автоматично умалени? Понеже моят е поне с една трета по-дребен, отколкото в старата версия newsm78.

# 824
В момента това се случва при по-малките резолюции.
В обновения вариант няма да има намаляване на размерите на подписите - ще са си както досега, с максимални размери 600х200 пиксела.

Общи условия

Активация на акаунт