ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 651
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 900
Какво точно означава да ти е замразен профилът? Само не можеш да влизаш в него?

# 901
Не може да се ползва - да се пише от него.

# 902
Извинявам се за въпроса, а защо не може да се изтрие напълно? И при никакви обстоятелства ли не е възможно?

# 903
Публикациите на потребител тук не са свободно висящи, а са част от дискусии.
Премахването на публикациите засяга както дискусиите, така и публикациите на останалите потребители.
В правилата, които всеки приема при регистрацията си тук, ясно е записано, че направените през профила публикации не се изтриват.

Що се касае до профила - всеки може да го "деактивира" заменяйки е-мейл адреса си с невалиден.

# 904
  • in Wonderland
Здравейте , как да редактирам ( добавя нещо ново ) във вече пусната от мен тема ???

# 905
След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.

Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

Т.е. ако темата Ви не е в "отчетен" подфорум и са минали повече от 24 часа от публикуването вече не може да редактирате. Може да укажете тук коя е темата и да напишете какво да се добави/промени/премахне и модератор/админ ще направи промяната.

# 906
Моля, някой да изтрие тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772042.msg27755107#msg27755107
Опитах се да пусна нова, но не се справих с линковете newsm78
Благодаря!

# 907
Такива обяви позволени ли са http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772043.0

# 908
  • София
Писах по-напред,но проблема не ми се реши...И така:с новата визия всички коментари(всичко написано) ми "отива" в дясно върху рекламите и става невъзможно за четене...Със старата визия нямам проблем,но ме е страх,че като се мине изцяло на новата,няма да мога да използвам сайта,а съм силно пристрастена...
Нямам адблокър,на Уиндолс 7 съм,гугъл Хром...
Ето какво виждам:
Скрит текст:

# 909
Магика, вероятно в понеделник ще се пусне обновената нова визия.

НО, това, което сте показали НЕ е проблем от нашия сайт.
Виждам изключително много рекламни полета, които са интегрирани вътре, което се дължи на вирус.

Всичко от ляво и отдясно НЕ е наш код.

# 910
Извинявам се, ако е обсъждано, но искам да попитам дали има възможност когато търся нещо в Гугъл и ми излезе резултат с отговори в БГ Мамма, като си вляза в профила, например за да отговоря нещо, да остана на същата страница, а не да ме праща в начална страница.

# 911
  • В къщурката на хълма на феите
това, което намираш в гугъл е само кеша на темата, а като се опиташ да влезеш в нея през профила си тук, не я намираш, защото вероятно е била изтрита от модератор Peace

# 912
  • София
На фона на проблемите на другите, моят може да се вижда маловажен, но не мога да не споделя.

Преди време бях питала за едно квадратче, и Мамма (ако не се лъжа) ми отговори, че не би трябвало да го виждам. Е да, ама продължавам да го виждам.
Не че ми пречи нещо, но ако е бъг - трябва да се отстрани, а ако не е бъг и има някаква функция, бих искала да зная каква, за да я ползвам (евентуално)  Simple Smile

това и аз го имам  Peace

# 913
това, което намираш в гугъл е само кеша на темата, а като се опиташ да влезеш в нея през профила си тук, не я намираш, защото вероятно е била изтрита от модератор Peace
Извинявам се, ако е обсъждано, но искам да попитам дали има възможност когато търся нещо в Гугъл и ми излезе резултат с отговори в БГ Мамма, като си вляза в профила, например за да отговоря нещо, да остана на същата страница, а не да ме праща в начална страница.

Не е така. Ето сега си направих експеримент. Написах в Гугъл "Професионални серии за коса" (тази тема е много актуална и определено не е изтрита). Отворих темата, влязох си в профила и веднага ме върна в началната страница, а знаем каква играчка е да намериш конкретна тема и конкретния отговор, който те интересува.

# 914
Достатъчно е да дадете Back на браузера и да рефрешнете.

Общи условия

Активация на акаунт