ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 635
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Оптимист по принуда
Защо от няколко дни в мобилната версия не ми се зарежда полето за писане в страницата за публикуване на отговор? Даже и сега трябваше да премина на пълната в-я,за да напиша това. Благодаря.

# 1 426
От вчера не мога да публикувам ново мнение от телефона.
Изчистих целия кеш, проблема си остана.

# 1 427
  • Варна
  Аз имам следния въпрос: Възможно ли е да въведете правило новите теми да бъдат пускани само след преглед и одобрение от модератор? По този начин ще се избегнат купищата безмислени, рекламни и др. публикации, както и наличието на абсолютно еднакви по смисъл теми всеки ден. Например почти ежедневно се пускат теми за това бременна ли съм, колко яде бебето и т.н.
 Смятам, че тук влизат и споделят хора с богат опит и ценни съвети, но как да ги открием в морето от дублиращи се тематики... Може би тогава платформата няма да е толкова тежка и няма да се нуждае от подреждане и консолидиране на информация.

# 1 428
Не. Абсурдно е да има премодерация. На ден има над 100 теми, през цялото денонощие, по 8-9-10000 публикации. Ще има преглед на новите теми, но не и предварително одобрение.

# 1 429
  • Варна
  Аз имам следния въпрос: Възможно ли е да въведете правило новите теми да бъдат пускани само след преглед и одобрение от модератор? По този начин ще се избегнат купищата безмислени, рекламни и др. публикации, както и наличието на абсолютно еднакви по смисъл теми всеки ден. Например почти ежедневно се пускат теми за това бременна ли съм, колко яде бебето и т.н.

Това и на мен ми звучи абсурдно - не само, че изисква много труд от страна на модераторите, ами и ми прилича на цензура. Да не говорим, че за всеки един, пуснал тема "Бременна ли съм" или "Колко яде бебето", в момента на пускането на темата е сметнал, че това е толкова важно, че да я пусне. Аз лично бих се почувствала ужасно, ако темата ми бъде спряна от модератор, защото през 2005-та някой е питал дали неговото бебе яде. Rolling Eyes

# 1 430
Защо темата "ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите" не ми излиза в следени теми?
Появява ми се само в Нови отговори.

# 1 431
Защото не е в списъка на следените от Вас теми.

# 1 432
Това не е отговор на въпроса ми Simple Smile
Питам защо не е в списъка в следените от мен теми, при положение, че я следя и пиша в нея?

# 1 433
Това, че пишете в нея, не означава, че трябва да е в следени теми.

Само при мен ли форумът то време на време не зарежда днес - грешки 408 и 504?

# 1 434
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Отговорено е много точно!
Следени теми са онези теми, включени на известяване, в които не пишете. Ако искате тема, в която пишете да излиза освен в нови отговори и в следени теми, трябва да включите известяване. Направите ли го веднъж, ако после решите да го изключите, темата няма да ви излиза и в нови отговори, т.е. ще я "загубите". Peace

# 1 435
Цитат
ако после решите да го изключите, темата няма да ви излиза и в нови отговори, т.е. ще я "загубите". Peace

Не би ли трябвало само да изчезне от известия? Аз като получавам известия за тема, после пиша в нея, тя излиза в отговори и известия, махам я от известия и я получавам само в отговори.

# 1 436
Ако искате тема, в която пишете да излиза освен в нови отговори и в следени теми, трябва да включите известяване.

Ето това е разковничето, благодаря.

# 1 437
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цитат
ако после решите да го изключите, темата няма да ви излиза и в нови отговори, т.е. ще я "загубите". Peace

Не би ли трябвало само да изчезне от известия? Аз като получавам известия за тема, после пиша в нея, тя излиза в отговори и известия, махам я от известия и я получавам само в отговори.

И аз така си мислех, ама като се опарих с две теми вече знам, че не винаги правата и обратната логика са успоредни. Wink

# 1 438
В списъка Нови отговори линкът Спри следенето премахва темата от списъка с нови отговори и дори да има нови публикации в темата, то тя не се появява в този списък.

В списъка Следени теми линкът Спри известяването премахва абонамента за известия. Ако имате участие в дадена тема, в случай, че има нови отговори в нея, то тя ще се появи в списъка Нови отговори.

# 1 439
Тази тема защо е заключена? - не е изтекъл срока на играта ...  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781583.0

Общи условия

Активация на акаунт