ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 626
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 040
Не е преместена. Все отлагах да я прочета и те се натрупаха много.

Профи1, аз ще вляза, ще видя примерно, че са 50 страници за четене, но ако прочета само 30 и ми се наложи да изляза от профила? Ще се отбележи някъде докъде съм чела?

# 2 041
Добър ден.
Пиша от името на потребител с ник barisea. Нещо се е объркало при промените на стр. на форума и към момента тя няма достъп до темата, в която пише. Оплака ми се на скайп и понеже сама нищо не може да направи, поех ангажимент аз да ви помоля за помощ и съдействие от нейно име. Описвам проблема така, както тя ми го подава на скайп:

Цитат
ох, мамата ми се бъгна нещо. рекламите ми излизат вместо лента отстрани, върху текста на темата и не мога да отворя нито един спойлер, защото се отварят разни реклами.
на мен на практика ми е неизползваема
дори не мога да прочета нищо - виждам, че им анови постове, но не мога да ги чета. върху тях са се нанесли други букви
имам чувството, че без да искам натиснах някаквъ бутон, но може и да не е така. просто в един момент като натиснах за рефрешване ми излезе тоя ужас
ха! не мога и да изляза! отивам си на профила, но отказва да ми го отвори!

Понеже аз не мога да помогна, а тя не може да ви пише, моля, ако има някакъв начин да помогнете, да го сторите.
Благодаря и приятен ден!

# 2 042
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не е преместена. Все отлагах да я прочета и те се натрупаха много.

Профи1, аз ще вляза, ще видя примерно, че са 50 страници за четене, но ако прочета само 30 и ми се наложи да изляза от профила? Ще се отбележи някъде докъде съм чела?

Не. Освен в случая, когато си затворила въобще браузера директно от страницата, до която си стигнала, без да излизаш от темата. Ако просто излезеш от темата да си четеш други теми, форумът не може да ти подскаже докъде си била стигнала. Като нови ще ти излизат само онези отговори написани след момента, в който до последно си чела в темата. Ползвайки светлосиньото "ЕН нови", образно казано ще отидеш на 50-тата, а не на 30-тата страница. Изчезна онова удобство с различния цвят сиво на прочетените и синьо на непрочетените номера на страници. Rolling Eyes

# 2 043
  • София
Дзвер - къде са преместени отчетните теми?  newsm78 Аз поне не ги откривам  Blush  Мамите в тази тема дълго време се чудеха къде точно трябва да е темата им, преди бяха в "общ отчетен бременност и раждане", после ги преместиха в "Хоби" -> "Потребителски групи", където изобщо не им е мястото и накрая лично аз помолих темата да бъде преместена в "Деца от 1 до 6г", защото в темата се обсъжда отглеждането на децата (повечето от 0 до 6г). Децата не са родени в конкретна година, за да бъдат преместени в Родени 20..г
Честно казано не знам, къде й е мястото, но определено не е в деца от 1 до 6 години - лично на мен ми омръзна да ми стои на първа линия, защото следя тази група - не ми е интересна и не я искам на първо място, надявам се, че са я преместили.  Peace
ПП По тази логика да направим отчетна тема за осиновители с деца от 1 до 6 години или за Мами от Не искам бебе от 1 до 6 години, или Самотни мами на деца от 1 до 6 години - лично аз мисля, че ако няма къде да я сложат, модераторите да си я сложат в Искам бебе  Peace

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 20:55 от Дзвер

# 2 044
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дзвер, айде сега да местим всички теми, които не ни е приятно да виждаме, по други подфоруми. Много грубо изказване.

# 2 045
# 2 046
При опит да вляза в сайта, ми излезе това съобщение:

"Microsoft Security Essentials блокира съдържание на този уеб сайт
 z75.nedyhitujqw.com
Хоства се от: www.bg-mamma.com
Microsoft Security Essentials блокира този сайт, тъй като той вероятно съдържа заплахи за компютъра или за вашата поверителност."

Не знам дали е проблем, но реших да сигнализирам.

# 2 047
  • София
Дзвер, айде сега да местим всички теми, които не ни е приятно да виждаме, по други подфоруми. Много грубо изказване.
добре, да се премести тогава тази тема в деца от 1 до 6, щото тематиката й е същата, или пък ако тя ще си остане там, където е, да се премести в ИБ и вашата. Ето я  темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=787862.0;topicrefid=19

ПП Изказването ми изобщо не е грубо - няма място вашата тема в деца от 1 до 6 години, защото е отчетна, намерете й място, но определено не е там  Peace

ППП Горното не значи, че нямате право на тема, имайте си, но е досадно да излиза на всички на начална страница

# 2 048
  • София
Здравейте, защо не мога да публикувам нова тема в "частни уроци" ? Станах член на групата, както ми предложи ситемата, но пак не става - изписва ми "Съжалявам, нямате право да публикувате мнения в този форум."

# 2 049
Ааа, аз в тази тема не пиша- нищо общо с майчинските подфоруми съм нямала досега. Просто ми направи впечатление като неутрален наблюдател.

# 2 050
  • София
Нещо става, не разбирам как.
Натискам нови отговори, излизат ми, но като че ли не са всичките, нещо примигва преди това, сякаш някои теми остават скрити за мен.

# 2 051
Това с премигването го обсъждахме в друга тема, явно е стратегия Wink. Но иначе си излизат всички теми, поне при мен.

# 2 052
Това с премигването го обсъждахме в друга тема, явно е стратегия Wink. Но иначе си излизат всички теми, поне при мен.

Не знам каква стратегия е, но е отвратително да ти подскачат секунди пред очите списъци, докато се курдисат тия, дето си ги кликнал. Сто души писаха за тоя проблем и в другите теми, и никой не благоволи да напише поне една дума. Ако пък съм пропуснала, ще поднасям големи извинения, защото следя темите и отговорите. Аз в началото си мислех, че е от моя компютър, но и от него да е, да напишат. ooooh! Иначе и при мен излизат всичките, не съм имала съмнения, че се губят теми. Peace

# 2 053
  • София
И при мен го има. Досега мислех, че проблемът е от моя лаптоп, но от тази тема разбирам, че не е така. Наистина е много дразнещо.

# 2 054
  • София, България
И аз забелязвам, че тотално занемариха оправянето на проблеми по форума. И в мобилната версия проблемите си седят каквито бяха и преди 2-3 седмици. Никой не се наема да ги оправи.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт