ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 941
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 000
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря, ще погледна къде е полето   bouquet

# 3 001
Промени профила - Профил - Заглавие и адрес на уеб страница

# 3 002
Да, намерих го, отново ти благодаря Hug

# 3 003
Моля!   bouquet

# 3 004
  • забравих си мисълта...
В интерес на истината, в последно време заради това, че някои особи се вихрят безнаказано, сума хора тук трябва да си сядаме на пръстите и да се учим на медитация, за да не си докараме бан, казвайки на въпросните разни истини за "приятното" им форумно присъствие. Така че опцията игнор ще е блажено спасение.

Разбирам исканията ти и съм съгласна с тях, но за какъв "форум" ще си говорим ако всеки почне да блокира потребители наляво-надясно?
Какво значи "се вихрят безнаказано"?  При явна обида или продължителен досаден офф топик информирай модераторите.
Хубаво са те посъветвали да не ти пука. Някои потребители имат умението така изкусно да те провокират, гледай накрая от неправилно практикувана медитация да не си ти банната/блокирана.

Антигона, тъй като аз повдигнах въпроса за блокиране на потребител, ще си позволя да си кажа и аз моето мнение. Форумът ще функционира съвсем нормално, даже още по-добре. Просто столкерите, а също и някои перфектни форумски мами ще имат проблем по отношение на любимото си занимание, а именно да преследват избран от тях потребител, във всяка тема в която той пише. Не че не се чувствам поласкана от вниманието и времето, което те ми отделят, но предполагам, че всички вие разбирате, че едва ли бих могла да съм благодарна на подобни досадници и понякога не е редно дори да им оставам длъжна. Както се казва, "каквото повикало, такова се обадило". Чрез блокиране на заядливците обаче, ще се спести много форумски спам. А по този начин ако досадниците не се научат на добри обноски, поне ще се научат да се въздържат. В противен случай се оказва, че дразнителите се стимулират. А тогава не бива да се учудваме, къде изчезнаха потребители, които четем с удоволствие и от които можем да научим нещо полезно.
Извинявай още веднъж, че се намесих, но много ми иска да получим отговор на този по въпрос от тези, които могат да решат "да" или "не".

# 3 005
Антигона, потвърждавам, че тази функция е много добра и форумът си върви преспокойно. Peace
Просто не ти се налага да четеш мнения на потребители, които не харесваш, дразнят/обиждат, заяждат се.
Просто не ги виждаш.

# 3 006
Форумът ще функционира съвсем нормално, даже още по-добре. Просто столкерите, а също и някои перфектни форумски мами ще имат проблем по отношение на любимото си занимание, а именно да преследват избран от тях потребител, във всяка тема в която той пише.
Peace

# 3 007
Здравейте линкнах си акаунта от фейсбук но искам да сменя името(ник-а), в профила обаче ми иска парола. Аз нямам парола, защото ползвах фейсбук да се логна, при това положение как да сменя ника?

При първото логване с фейсбук, системата Ви е изпратила имейл с име и парола. Ако не сте го получила, проверете в спам-папката. Ако не го намирате и там, излезте от форума чрез изход /разлогнете се/ и използвайте функция "Забравена парола". Успех!

# 3 008
# 3 009
Благодаря!

# 3 010
  • в огледалото на живота
Моля,запрете този потребител.... ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=483002

# 3 011
  • Испания
Най-интересното е, че всички новорегистрирали се с цел реклама /предполагам, че и този е бил такъв/, са членове на групата "Правила" и въпреки това публикуват каквото са решили.

# 3 012
  • Ямбол
Те май по подразбиране стават такива членове.

# 3 013
# 3 014
  • София
Каква е функцията под мнението на даден потребител "харесва ми"?Като харесам и какво?Извинявам се ако ми е глупав въпроса,но ми стана интересно...

Общи условия

Активация на акаунт