ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 540
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 695
Махнах си лентата! Party

# 4 696
И ааааз! Mr. Green Party

# 4 697
Здравейте!
Ще благоволите ли да махнете бозавата лента с онлайн книжарницата? От няколко дни се разхожда по страниците ми и с Мозилла, и с Гугъл Хром?
Прочетох няколко страници назад, но аз НЯМА да правя сайт в сайта и НЯМА да блокирам нищо. "Опитите" за реклама на каквото и да е, не трябва да дразнят потребителите, а да ги привличат. Моля, обяснете го на този, които се учи на наш гръб! Или пък отворете тема за директен контакт с лицата, които поддържат сайта. Може би те ще отговорят къде са виждали подобно чудо. Няма сайт, нито чужд, нито български, без реклами. Но тук некадърността и подигравката с потребителите минава всякакви граници. Откъде накъде ще ни принуждават да правим купища промени, само и само да се спасим от подобни, ПРЕЧЕЩИ на всички, безобразия?! Когато се прави нещо за всеобщо ползване, то преди всичко трябва да е удобно и приятно за хората. А не да ги принуждава да махат ленти, панделки и всякакви други досади. Пуснете и една анкета - колко от потребителите се възползват от наличните реклами ( кликат ли на тях). Елементарно е. Не колкото пазара, но все пак!

# 4 698
  • сф
здравейте!

нямам въпрос, но имам предложение: може би е уместно когато на някой потребител му се изтрие/модифицира пост, да му се пише какво и защо е било направено. по този начин потребителят може би ще си вземе бележка и ще има предвид в бъдеще какво да не прави, така че да не се налага някой мод да ходи да поправя след него. иначе работата отива малко от пусто в празно - някой прави нещо с поста ми и аз я разбера, я не разбера. и дори и да науча, че нещо ми е пипано по мненията, невинаги ми е ясно защо.

благодаря!

# 4 699
Адблока при мен си работи. Онзи ден си махнах лентата, сега пак се появи и пак по същия начин я махнах. С Мозила съм.

# 4 700
A всъщност кой трие?
Кои са администраторите и модераторите на тази "платформа"?

# 4 701
Адблока при мен си работи. Онзи ден си махнах лентата, сега пак се появи и пак по същия начин я махнах. С Мозила съм.
Дари П., и аз я махнах вчера и след това не ми се е появявала.
Да кажа само, че аз съм с Адблок Плюс. Има разлика с обикновения Адблок.

# 4 702
Какви са текущите ограничения за размер на аватар? Погледнах закованата тема, в нея са посочени 160 на 200, но не мога да сложа аватар с размер 160 на 145 поради

При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:

Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.

Какви са новите лимити, за да го поорежа съобразно тях?

# 4 703
  • Ямбол
Какви са текущите ограничения за размер на аватар? Погледнах закованата тема, в нея са посочени 160 на 200, но не мога да сложа аватар с размер 160 на 145 поради

При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:

Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.

Какви са новите лимити, за да го поорежа съобразно тях?
Дай линк към аватара да видим как го поставяш.

# 4 704
  • ту тук, ту там
От прикачи ли ти е снимката? Ако да, вземи адреса с десен клик върху снимката, а не генерирания от сайта, и ще стане!  Peace

# 4 705
Благодаря, Elleni, този път стана!   bouquet

Лиляна, знам, че за prikachi трябва да се ползва адреса на самото изображение, а не "сподели с приятел", но вече генерира само "сподели", прекратяват предлагането на хотлинкове. Чудех се дали ще ми се получи въпреки това.  Laughing Засега става.

# 4 706
  • София
Здравейте! Колко голяма трябва да е картинката, която се поставя в началото на тема, като заглавна картинка, защото на мен все ми се разтеглят повече от необходимото, колкото и да ги смаля?

# 4 707
  • гр. София
Жълтата лента горе продължава да пречи на бутоните "отговори", "известия" и "поща", когато съм в профила си или в ЛС.
Моля, оправете я.

# 4 708
Жълтата лента горе продължава да пречи на бутоните "отговори", "известия" и "поща", когато съм в профила си или в ЛС.
Моля, оправете я.

И при мен същото, откакто се появи лентата, никакви промени, все едно и също.

# 4 709
  • София
Бубанка нали каза, че спецовете усилено работят върху сайта. Колко дни усилен труд са необходими, за да се разкара някаква си идиотска лента, която пречи? Бубанка, моля те, попитай ги тия спецове за конкретен срок. Все пак сериозните фирми работят със срокове, пък дали усилено, дали иначе, нас това не ни вълнува.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт