Изисквания към личния ви лекар
Имунизационен календар
Ваксини
Референтни стойности при кръвните изследвания на деца
Всичко за детето
Развиващи игри
ИСОДЗ- Сайтът на ДГ,ОДЗ и СДЯ
Градините в София 2012/2013 г.
Още за възпитанието на детето
9 Съвета за родители
Агресията и децата

Приятел според зодията
Диета според зодията
Детски хороскоп
Зависи ли обучението на децата от зодията им
Родителите според зодията

-1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28-29-30-31-
НАШИТЕ СНИМКИ
Потребителското име и паролата ще се разпространяват на лични
Предложения, оплаквания и забележки изпращайте на ЛС!
Ако някой иска да му бъде променена информацията или да бъде добавен
може да пише на ♥Пандичка♥

Hand in Hand Stick Figure Kids Tshirts and Gifts Greeting Cards by stick_figures
Create personalized cards online at Zazzle.

Разбира ме, всичко знае, но нещо не му се говори на БГ. Ако започне случайно да говори на БГ, вкарва сума ти и чешки думи....
. Като четох, че някоя мама е пак бременна, не знам защо, ама хич не си помислих, че може да си ти!
. Та по ред са ми Атила, Емо, Соня. Ставам сутрин в 6, извеждам кучето, приготвям на Емо закуската, будя Емо в 6:30, в 7 тръгваме с Емо за спирката на училищния рейс, после обратно у нас, закуската на Соня, будя Соня и така, за нея вече писах. И да не си мислите че със Соня успяваме преди 9 да се пласираме пред дневната майка, рядко ни се случва 
Шегувам се, пишииииии
Но мисля, че за реакциите ни в моменти на тръшкане и дори агресия, има доста хубаво инфо в четирите сайта за възпитанието, които добавих на 1стр., тоест малко по-нагоре. Обозначени са с
Ще ги прочета задължително. А как се казваше книгата за възпитанието, която хвалиш? За дрехите и Софи има претенции да носи рокли зимата, но аз все я замотавам с това колко е хубава туниката с клинчето, която съм й приготвила и тя се съгласява, къде да ходи...