Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
На мен тоя празник ми е страшно лигав и досаден. И всяка година става по-зле. И го намирам особено коварен за всички, които са сами. Ставало ми е адски тъжно като видя жени или момичета с наведени глави или насълзен поглед. Комерсиализацията все едно иска да им натрие носа, че са сами. Отвратително.
А и не може човек на един ресторант спокойно да отиде, то е блъсканица като на Нова Година.

И аз съм така с този празник  Sick Попринцип май си падам малко мъжки тип - смятам за абсолютно ненужни букетите и разни лигави картички с поезия на някакви измислени дати  Mr. Green Аз и за РД не обичам да ми подаряват цветя. Пълно разхищение е това за мен Grinning
Мъж ми по някой път ми купува нещо шоколадово, защото знае, че такова нещо никога не отказвам  Whistling Но все пак съм с приповдигнато настроение, защото аз на 13-ти имам РД, а на 14-ти всички около мен продължават да са в празнично настроение. Така и моя празник се удължава  Grinning

# 241
WomanBerry, мерси!На горния клепач има едно светло кафяво на есенс, но наистина както каза Алена щеше да бъде по-добре с нещо по-светло, а и трябваше повече да опуша линията отдолу на окото, но не ми се щеше да разтягам повече мястото там, че е много нежно.

Ние в къщи Св.Валентин също не го празнуваме, аз цветя обичам и получавам доста често Blush, но този празник ми е някакси чужд.

# 242
  • в 1001-та нощ
не знам защо асоциирате грима за Св.Валентин с нещо розово  Rolling Eyes

по-скоро мислете с какви очи ще гледате любимия мъж с обожание ... или нещо такова, аз поне така ги усещам нещата за себе си по темата  Peace

# 243
Toй трябва да ме гледа Grinning
Аз ще съм си бляскава и златна както винаги

ето това ме кефи

# 244
Празнувам всичко! И св. Валентин и Трифон Зарезан и каквото още има. Обличам се, гримирам се, очаквам рози, ходя на заведение, купувам подаръци и валентинки, подаряват ми и на мен /и то в службата жени/. Винаги си разменяме. И на детето купувам сърце, защото го обичам повече от себе си.
Празнувам абсолютно всички празници. И наши, и западни, и източни, и всякакви щом има настроение и подходяща компания.

Обаче и аз като Жаки не съм съгласна с потискането на самотните хора на този, а и на други празници. Sad

# 245
  • в 1001-та нощ
Toй трябва да ме гледа Grinning
Аз ще съм си бляскава и златна както винаги

ето това ме кефи
Скрит текст:

ами супер - интерпретацията е "приковавам погледа на любимия"  bowuu bowuu    bouquet

# 246
тези драматични гримове са...... "Как да изгоним любимия за един ден"  Joy

# 247
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green

.... И на детето купувам сърце, защото го обичам повече от себе си.
...

и аз съм на принципа да има настроение  Peace

относно цитата за сърцето се сетих за онова изказване, че да бъдеш майка означава да позволиш сърцето ти да се разхожда извън тялото ти  Peace  Hug

# 248
Teзи от Пучи и преди ли са имали колекция с Герлен? Много ми харесва калъфчето за четката Heart Eyes

Има ли някоя от вас колекция от Метеорити? Примерно поне 3-4 кутийки, а защо не и повече. Много ми се иска да ги снимате ако имате такива да разглеждаме Two Hearts

# 249
Жаки, и аз я видях тази колекция, но май нещо е менте. Не съм виждала истинска снимка на тези Метеорити, нито някакви коментари за няколко колекции на Пучи за Герлен. Дават я 2007 година, а аз не си спомням да съм виждала такива розови неща, иначе щях да съм привлечена със сигурност. Страшен фен съм на Пучи! Heart Eyes

# 250
  • в 1001-та нощ
...
Има ли някоя от вас колекция от Метеорити? Примерно поне 3-4 кутийки, а защо не и повече. Много ми се иска да ги снимате ако имате такива да разглеждаме Two Hearts

ако няколко от нас имат различни - то като се съберем ще има няколко вида  Blush

моите мисля, че никой ги няма  Rolling Eyes поне не е споделял, те ще бъдат с нов собственик след срещата  Peace така, че остават във форума (прозвуча ми, като наслдството остава във фамилията  Mr. Green )

# 251
Ти пък защо ги даваш? Компактните ли? Shocked
Ел има колекция малка от Метеорити мисля. Hug

# 252
Като казахте за деца и сърца Grinning  Денси ми е направила изключително силно впечатление как се отнася с детето си. Аз до сега не съм виждала майка, която да се отнася с такава любов и внимание към детето си. Без да е лигаво или престорено.
Говори му с такава любов, но и все едно е голям човек.
Не мога дори да го опиша, но просто ме е трогнало адски много

Алена ще ги разменяш ли Shocked

# 253
Празнувам всичко! И св. Валентин и Трифон Зарезан и каквото още има. Обличам се, гримирам се, очаквам рози, ходя на заведение, купувам подаръци и валентинки, подаряват ми и на мен /и то в службата жени/. Винаги си разменяме. И на детето купувам сърце, защото го обичам повече от себе си.
Празнувам абсолютно всички празници. И наши, и западни, и източни, и всякакви щом има настроение и подходяща компания.

Обаче и аз като Жаки не съм съгласна с потискането на самотните хора на този, а и на други празници. Sad

Винаги ме зареждат супер положително твоите постове  Hug Дори не ми е хрумвало да подарявам сърца/валентинки на хората, които обичам. То нали се води празник на влюбените  Crazy Но за цветята няма шанс  Sunglasses Не знам защо съм така настроена към букетите, но за мен са супер мимолетни и много тривиални. Страшно много се радвам на икебани  Heart Eyes Имам си една още от сватбата преди вече 10год  Crazy А и там вече могат да се направят наистина грандиозни красоти, които да останат спомен от някой  Heart Eyes

не знам защо асоциирате грима за Св.Валентин с нещо розово  Rolling Eyes

Аз го свързвам по-скоро с червеното  Grinning

# 254
  • в 1001-та нощ
Ти пък защо ги даваш? Компактните ли? Shocked
Ел има колекция малка от Метеорити мисля. Hug

оооооо, не, компактните за мен са най-великият продукт създаван за моята кожа, не ги давам за нищо на  света и бера кахър какво ще правя, като свършат, дано в тези, които тогава се предлагат да има и подходящи за мен

разменям ги, защото от човек, когото много ценя получих нещо много желано, харесвано и ползвано от мен ... този човек си има всичко, та не беше проста работа да върна жеста  Blush но вярвам, че бъде много доволен с оглед ефекта, който желае  Peace

разменям перлите 2010 - коледната лимитка с пчеличката

Общи условия

Активация на акаунт