Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
И аз много обичам такива червила. Тази колекция на Мейбълин дали ще я внесат тук?  Thinking

# 301
Тези и аз ги чакам. Дано ги пуснат, дано, дано, даноооо Praynig Praynig

# 302
  • Стара Загора
Средното червило е на Флормар от "дълготрайната" серия, нали? Ако е то, значи ще го донеса на срещата. Скъсах го от носене лятото  Crazy

Ивче, тази пудра на Фармаси я има до нас в един магазин, но нещо не ми вдъхна доверие, а и нямаше тестери  Thinking

Аааа без тестер не купувам и аз. Особено пък пудра/руж.

Много познаваш Laughing, изнамерих пак форума, от който взех снимката, но до нея пише само Don Juan. А за другото, доколкото разбрах е flormar L14.

# 303
Леле, тази красота, която показа Check Please и мен ще вземе да ме зариби по тия метеорити, само дето сигурно вече няма къде да се намери  Crazy

Специално за Жаки:
http://www.ebay.co.uk/itm/BNIB-Guerlain-By-Emilio-Pucci-Meteorit … sh=item1c2f818b3c

# 304
Тук новите неща и новите опаковки щели да дойдат чак в края на пролетта  Confused Вчера питах дистрибуторите.
От някой конкретен магазин ли си купуваш Флормарите, или където намериш? Има ли някой добре зареден магазин с техни продукти, аз където погледна по разни магазинчета няма много неща?

# 305
  • София
А за другото, доколкото разбрах е flormar L14.

Мммда, то е моето  Mr. Green
Но е по-ярко на живо и доста пигментирано. Трябва си смелост за него

# 306
  • в 1001-та нощ
Аз този на Wet го имам. Той си мени цвета спрямо сенките над които е сложен

имаш някой друг  Shocked Shocked Shocked непременно го носи  Peace моят е White Icing

Скрит текст:

прозрачен е, върху сянката се вижда само блясъка  Peace

# 307

Розовото и синьото. Много наситени цветове.  Heart Eyes

Взех ги за проба, но наситеността им много ми хареса. Утре се връщам в магазина за едно тъмно синьо и златно.

# 308
В maccosmetics.co.uk качиха новата колекция YEAR OF THE DRAGON днес. Който иска може да разгледа и да поръча.
Hug Само, че годината е на змията! Продуктите са със змийски мотиви  Laughing

Хаха сори YEAR OF THE SNAKE нещо съм се побъркала с драконовите перли и само за дракони пиша.  Mr. Green

# 309
Aдри, имам предвид в някой магазин дали са ги заредили вече с новите опаковки?

Жаки, аз писах два пъти, че съм ви купила Флормар 14 на теб и Алена и са точно в новите черни опаковки  Wink

# 310
И аз много обичам такива червила. Тази колекция на Мейбълин дали ще я внесат тук?  Thinking

Ауууууу, изглеждат уникални тези  Crazy Crazy Crazy Дано дойдат за пролетта! Praynig

Докато успея да кажа за телесния молив минаха 100 страници, но! Rimmel Scandaleyes в цвят Nude е страхотен. Тук обаче точно този цвят не го внесоха, аз го взех от Англия, но със сигурност се намира по сайтове  Peace

И един въпрос - бялото тату дали става като основа за подилване на цвета? Да речем като бялото на NYX?

И да ви покажа уникалния молив на Мейбълин, който си взех. Няма такъв цвят!  Heart Eyes А пигментацията и консистенцията на тази линия според мен може да съперничи на UD 24/7  Party
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/775689_31430841535 … _1718599306_o.jpg

# 311
  • София
Ау, Бъни много добре изглежда този молив  Heart Eyes.

Днес случайно попаднах на ТЛС някаква гримьорка Клио мисля беше, нещо не останах впечатлена от нея. Забелязах, че слага ФДТ с гъбичка, най-естествено било, ама някакси много посреста ми се видя тази гъба....почти като такава за миене  newsm78. Но пък се зарибих по кремообразни ружове, и ме е яд че си пуснах една поръчка от ЕЛФ миналата седмица и не си поръчах. По нашите ширини намира ли се бюджетен кремообразен руж?

# 312
  • Стара Загора
Преди малко си свалих грима и реших да пробвам тази палитра на CoverGirl.

По-ужасни сенки не бях виждала в последните 3 години. Сигурно 3-4 пъти трябва да се мине с четката, за да излезне хубав цвят (нанасям върху основа) и накрая като сложих в ъгълчето от най-тъмната част и реших да опуша - започнаха да се събират. С такъв мерак ще ги изхвърля утре, че и място за 2 кутийки ми заемат.  ooooh!

# 313
  • в 1001-та нощ
Мацки,

днес исках да направя едни проби и понеже не станаха, направих нещо друго, което споделям, не е някакъв шедьовър, но на друг може да му хрумнат по-добри идеи  bowuu

и още в скрития текст

Скрит текст:

# 314
Клио и аз не я харесвам изобщо!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт