Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Колкото повече го гледам това синьо, толкова повече искам да го имам Simple Smile
Май имам 1 празно квадратче в палитрата Rolling Eyes
Стваме две! Peace Аз имам списък от Ел Мем със задължителните Инглотски цветове, освен това Инглотското синьо, за което и денси писа преди това. Ще си нося листчето със записките. Mr. Green
Аз искам по-тъмно синьо от тези на Лореал и Инглот. Нещо такова.
Скрит текст:
Погледни непремено тъмно синьото на Флормар, точно такова тъмно и мазно е. Peace Води се 12 номер.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 10:54 от kopche

# 481
от тази снимка първото е златно, поне така ми изглежда

аз имам следващите две, по-светлото ползвах за костта  Peace златното не съм го виждала тук, но по сайтовете го имаше  Peace

ти от къде го купи?

Аз го имам това първото, мога да го взема на срещата  Wink Но не е златно, просто е по-тъмно шампанско  Peace

# 482
  • в 1001-та нощ
значи по-скоро имаш второто  newsm78 002 ли е номерът?

# 483
Да 002 HOURGLASS BEIGE  Wink Те са два цвята шампанско - по-тъмно и по-светло. Аз си купих от по-тъмното  Peace

# 484
  • в 1001-та нощ
и аз ги имам и двата,, но златното виж какво е  Peace

съвсем различно е  Peace

# 485
Ето тук има показно някакво златно.

# 486
Еййй, чудесна идея как да нося зелен грим- със златно.  bowuu bowuu bowuu
LOSHKA,   bouquet

# 487
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здравейте Hug
Отдавна не съм се разписвала при вас, но тази седмица си взех лилавия пигмент от здрачната серия на Essence и наминавам да го похваля Heart Eyes
Скрит текст:

Страхотно плътен и покривен е, и траен, снимах го след около 4 часа на очите, без база отдолу. А цветът е убийствен Heart Eyes

Check Please, такова тъмносиньо има в една от четворките на "Буржоа" за опушен грим.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 14:06 от joy_r

# 488
joy_r, много хубаво  Simple Smile

# 489
Joy, страхотно гримче   Peace Аз имам същият пигмент и не можем да се разберем... Нито цвят вадя, нито стои дълго време  ooooh! , а така ми харесва лилавото като си е в бурканчето  Tired

# 490
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря Hug
Наистина не е така искрящо както в бурканчето, но пък си е плътно и тъмно на моя клепач, странно защо не се получава при теб Rolling Eyes

# 491
  • в 1001-та нощ
вероятно разлика в базите, четките, техника на полагане  Peace

# 492
вероятно разлика в базите, четките, техника на полагане  Peace

Вероятно е така  Thinking В понеделник ще го боря с различни четки. Иначе като база си ползвам тази на ArtDeco в бурканчето и съм страшно доволна от нея. Но е истина, че ме няма с пигментите  Rolling Eyes Ще тренирам Simple Smile Мерсиии  Hug

# 493
Аз много харесвам пигментите на Есенс.  Peace

Днес преди да тръгна за срещата успях да нащракам няколко снимки на лилавия ми грим, на който му се гледа:
На дневна светлина:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Със светкавица:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 494
  • София
Записвам се да ви следя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт