Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ауууу, Мис Нели беше ли вчера на срещата!? ooooh!
Имаше едно момиче, което ми приличаше на Малвинка, ама и не беше Малвинка? Аз пак не съм разбрала! ooooh! Outta Joint

# 541
Веси,доволна ли си от базата на Есенс по прнцип?Как се държи с обикновени сенки?Предполагам,че ще е по-добре отколкото ФДт върху клепачите  Thinking

А гримът ти наистина е зашеметяващ!Представям си на живо какъв е бил  Crazy

# 542
Бахаха, Копче, дори се запознахме, а не е като името ми да не може да се свърже с ника  Wink С рижаво-червената коса бях аз.

# 543
Вие не си ли правите общи снимки на срещите  Crossing Arms Искаме да видим  Rolling Eyes

# 544
Нямат снимки, за жалост на нас, останалите. Simple Smile

# 545
Не не правим никога снимки, абсолютно нарочно. Peace

Мис Нели, още веднъж ти благодаря. Heart Eyes Hug Много си хубава с този цвят на косата. На другите момичета също, за всичко. Heart Eyes Hug
Чакам с нетърпение следващата среща.

Подариха ми вчера матовия, оранжево-розов, неонов пигмент на Есенс, заедно с базата им за очи и онова нещо за полагане на пигменти със силиконовия накрайник. Ще пробвам всичко накуп, да видя какво ще се получи.

# 546
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Веси,доволна ли си от базата на Есенс по прнцип?Как се държи с обикновени сенки?Предполагам,че ще е по-добре отколкото ФДт върху клепачите  Thinking

А гримът ти наистина е зашеметяващ!Представям си на живо какъв е бил  Crazy

Базата и за нормални сенки е чудесна.  Peace

# 547
Денси, забравих да ти кажа как да слагаш глитъра. Най-добре седи нанесен с мека пухкава четка в/у други сенки. Взимаш много мъничко (аз дори не смея вече да дишам като го слагам Grinning, защото тези чудеса хвърчат като луди) и съвсем лекичко потупваш клепача. Стават като златни прашинки.
С дуралайн би трябвало също да стане, но резултатът ще е метален, като фолио.

# 548
Денси, забравих да ти кажа как да слагаш глитъра. Най-добре седи нанесен с мека пухкава четка в/у други сенки. Взимаш много мъничко (аз дори не смея вече да дишам като го слагам Grinning, защото тези чудеса хвърчат като луди) и съвсем лекичко потупваш клепача. Стават като златни прашинки.
С дуралайн би трябвало също да стане, но резултатът ще е метален, като фолио.
О мерси много. Разкошен е. Heart Eyes Не мога да ти се отблагодаря. Hug  bouquet Аз също не дишам като поставям глитърни пигменти. Детето като го видя с Кити Кет и пощуря! Grinning

# 549
  • София
Анч коя база си ползвала , аз изпробвах HD базата на NYX и съм много доволна , сенките не ми помръдват , но все пак Ърбанската ми е фаворит

# 550
Говори ми! Решила съм в понеделник да щурмувам магазинчетата тук (в едно малко градче в Германия до границата с Люксембург), да видя какво мога да намеря Simple Smile Добрата новина е, че в близо до работата на моя приятел (който бачка в Люксембург) има една огромна Сефора  Mr. Green
Иначе аз си поръчах от BeautyBay Deluxe палитрата и чакам да дойде. Ако всичко е наред, се чудех точно между Ammo-тo и Мariposa  Crazy

Скрит текст:

И Марипоза-та е много хубава! Crazy Повече сиво има в нея. А се чудя и за Too Faced Bon Bon, заради розовото, но май не е толкова покривна като УД.
Скрит текст:
П.С. Което ми напомня, че нямаме и Сефора тук, а вчера като се лутах и аз по магазините, установих че вече няма и Ревлон, и Римел. Crossing Arms Мерси за информацията за Сефора в Люксембург, ако се отвори път натам!  bouquet
Копче, записах си прилежно. Nerd

ББ крема на Есенс вчера го мернах в ДМ, но не обърнах внимание за Бюти Блендър.

# 551
Анч коя база си ползвала , аз изпробвах HD базата на NYX и съм много доволна , сенките не ми помръдват , но все пак Ърбанската ми е фаворит
Базата на Ейвън пробвах и над нея белия молив. Сигурна съм, че е от молива обаче. Базата на NYX я мернах в размените, може да я пробвам.

Коя е Ърбанската?  Crazy

# 552
  • София
Бахаха, Копче, дори се запознахме, а не е като името ми да не може да се свърже с ника  Wink С рижаво-червената коса бях аз.
ooooh! Blush ooooh! Blush Ужас! Много имена ми се събраха наведнъж и тотално се обърках. Ама ти трябваше да ми кажеш, че си Мис Нели. Ох сега си спомням, че каза май просто Нели, но си викам, така и не разбрах с кой ник пише.! ooooh! 'Ми аз очакам момичето от аватара с огромната грива, явно... Crazy Joy Ужас, срам! Сори!  ooooh!
Мда, заприлича ми малко на Малвинка, но при нея запазеният знак са миглите. Grinning

# 553
  • Перник
Момичета....много ме е яд,че не успях да дойда на срещата  Tired Следващия път направо си взимам детето  Blush
Аз пак да питам - някой,който е поръчвал,може ли да прати линк с хубаво бюти блендърче от ибей  Rolling Eyes
И да си покажа днешния грим..тази палитричка на Елф се оказа,че не била мега зле  Whistling

# 554
Цитат
Коя е Ърбанската?  Crazy

Мисля, че става въпрос за Urban Decay Primer Potion.

Част е и от Нейкид палитрата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт