Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Кутията на пчеличката е жестока Heart Eyes

Много искам да намеря ретро снимки на първите Метеорити, но не мога да открия нищо
Тези продукти ще бъдат някой ден в музей, толкова са готини и различни

# 256
  • в 1001-та нощ
и съдържанието е много красиво, не са брутално блестящи, именно за по-дискретен ефект

аз ще си ползвам компактната лимитка, която знаете - ползвам я всеки ден, метеоритите перли доста по-рядко, освен това имам 3 златни пудри  Whistling Whistling Whistling (коледните лимитки на шанел и герлен, и колистар) .... таак, че ...  Whistling Whistling Whistling

трябва да си призная, че шанелската я ползвам от време на време за личен разкош в настроението  bowuu

иска ми се един ден яко да се осветя - да видя какво ще стане, ако напластя много  Mr. Green

# 257
Ами ще стане супер Heart Eyes Аз до сега само така съм я носила. Всичко блести, и тялото и дрехите и косата.
Между другото аз не знам защо, но всеки ден имам някакъв ситен брокат по себе си. И сега си гледах ръцете светят....не съм си слагала никакви скинфиниши и други неща. Явно навсякъде около мене са полепнали светещи продукти.

# 258
# 259
  • в 1001-та нощ
Ами ще стане супер Heart Eyes Аз до сега само така съм я носила. Всичко блести, и тялото и дрехите и косата.
Между другото аз не знам защо, но всеки ден имам някакъв ситен брокат по себе си. И сега си гледах ръцете светят....не съм си слагала никакви скинфиниши и други неща. Явно навсякъде около мене са полепнали светещи продукти.

ще донеса да ти покажа един прозрачен хамелеонов глитър на wet'n'wild, мисля и densi ми показа подобен на гош, аз ще си взема и новите гошови брокати, които не съм слагала още, т.е. не съм ги показвала тук на очи  Peace

# 260
  • София
Като казахте за деца и сърца Grinning  Денси....
Не мога дори да го опиша, но просто ме е трогнало адски много
A, бе, аз викам тука на това densi паметник да вземем да му вдигнем! А? Laughing Mr. Green
'Ко шЪ кажете? Mr. Green Hug

Миналият Великд..., а.. опа, за малко да се объркам Mr. Green, миналият Валентин моят мъж ме сюрпризира с голяма изненада. Няма как да не го помня просто. ooooh! Laughing
Решил човека, понеже грам понятие и представа за козметика си няма, но знае, че има луда жена за връзване по козметика, та решил с козметичен подарък да ме изненадва.
И ми вика: гъце, купил съм ти нещо специално, много хубаво, тука в една дрогерия ми го казаха, че било много хубаво....
Бре, чакам аз с нетърпение да видя, каква ли изненада ми е приготвил моя мъж и си представям какви ли не красоти и чудеса. Прибирам се и кво да видя. Купил ми ексфолиант на Виши! Shocked Mr. Green
И аз ooooh! - хем ми стана мило, хем ми стана смешно, щото за него думата ЕКСФОЛИАНТ му е толкова позната, колкото и илюминиращата пудра на Шанел Crazy, та си представих, че той при чуването на това засукано име е решил, че това трябва да е задължително нещо, което досега съм нямала и ще бъда страшно впечатлена! Joy hahaha Много сладко ми беше и сега като го погледна тоя ексфолиант се сещам за сценката и за този Св. Валентин. Laughing

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 17:05 от kopche

# 261
Аз този на Wet го имам. Той си мени цвета спрямо сенките над които е сложен

# 262
Копче, стига бре престанете Laughing! Подигравчийки ньедни! Mr. Green Whistling Няма да ви дам Валентинки!
Жаки, благодаря! Hug

Копче, супер подарък. Значи вече празнуваш Св.Валентин и ти тази година трябва да отидеш в сервиза и да купиш нещото с най-трудно за произнасяне име. Ще се оцени. Може флекс или шмиргел, или цял куфар, звездовидни отвертки и ще ползваш куфара после за гримове. Whistling

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 17:09 от densi

# 263
  • София
Аууу, Алена  Shocked Как ще даваш пчеличката??? Нямаш ли още някоя кутия метеорити, която не ти трябва?  Mr. Green

# 264
Искам да пуснат Пчеличка 2, но този път в златна кутийка smile3508

# 265
  • Стара Загора
Момичета, какво сте направили за няколко часа? Нямате изчитане.  Hug
Днес бях на изпит и заложих на много светъл - нюд грим, пък и последните дни все се размотавах с доста тъмен, та реших да разнообразя. Бях си забравила и книжката в университета, попълвайки едно уверение, добре че веднага след като се прибрах установих липсата и ходих да си я търся.  Mr. Green Скъси ми се живота с 5 години като видях, че я няма в чантата. Joy

http://img5.imageshack.us/img5/2203/2401201321458.jpg

Скрит текст:

Гледам коментирате Свети Валентин - и аз също не празнувам, но разменям подаръци с приятелки всяка година. Какъв му е смисъла от този празник, не съм разбрала до ден днешен.  Laughing

Жаки, тъкмо влизах да те питам за сенките на Кико (Colour Sphere) и гледам, че си ги споменала. Искам да взема някакви за проба и точно на тъмнокафевите, които имаш - 31 номер се точа. Вчера изчетох сума ти ревюта и изгледах не знам колко снимки... някои пишат, че са много хубави, други средна работа (като цяло за серията). Кажи ми с основа как са, пигментирани ли са достатъчно? Не ми се ще да наслагвам и пак да няма цвят. 03-ката също ми харесва, но сякаш имам такъв цвят и по бих я ползвала за хайлайт. Иначе много ми допаднаха 36 и 41 номер още, ама ще пробвам едни първо.  Crazy С 31 ти как ме виждаш, дали ще ми отиват?  Crazy

# 266
Ивче, кафявите са супер пигментирани. Златните които имам също. Аз ги напластявам хубаво и после блендвам само малко в краищата.
Но примерно тези двойните (аз имам едни лилави с лавандулово) не са хубави и цветът не е толкова готин, колкото беше в магазина.
Според мен ще ти отиват. Трябваше да купя още цветове.

# 267
Не бой се, ще ходя в Испания напролет и ще купя всичко необходимо от Кико! Hug Ще спретнем един куфар.

# 268
Аз може би ще ходя скоро пак до Берлин и ще видя какво е положението с Кико. Лошото е, че лилавите наистина ми взеха акъла....а после се оказаха гадни. Магазина е много хитро осветен.

# 269
  • Стара Загора
Ивче, кафявите са супер пигментирани. Златните които имам също. Аз ги напластявам хубаво и после блендвам само малко в краищата.
Но примерно тези двойните (аз имам едни лилави с лавандулово) не са хубави и цветът не е толкова готин, колкото беше в магазина.
Според мен ще ти отиват. Трябваше да купя още цветове.

Hug
А много ли са тъмни, ако е такъв цвета ме устройва но да не са към черно Crazy

Оххх, снощи станах на разногледа да гледам суочове, но хубаво златно не видях. Просто снимките не бяха хубави или блогърките не могат да правят.  Mr. Green Сега пак отворих и видях пак 03-ката, ако в действителност е такава бих я взела  Crazy

http://mywarpaint.blogspot.com/2010/04/kiko-5.html 36 и 41  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт