Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
UD ли са вече новата форумна мания  Mr. Green Добре, че успях да се заредя порядъчно с техни палитри преди да започне треската, че сега ще ми е мирно на душата  hahaha

Палитрите Оз изобщо не ми харесват като цветове и ако не ги намалят някой ден на $20-30 просто няма шанс да ме изкушат.
Бйсикса също не ме блазни, защото имам същите цветове из другите ми палитри на UD,  а и светлите матови сенки хич не са им силата, пък тук има тамън 3 такива  Rolling Eyes

Денси, аз имам 6 глитъра на ГР и е много странно положението. Двете златни залепват за клепача без никаква база - и на голо и върху сенки. Белите също. Просто са приказка - мажат се като масло и седят по цял ден. Те бяха и първите, които купих и затова се метнах и на останалите.
Зелените малко се разпрашават, а черните и сребристите направо ме влудяват. Нищичко не мога да залепя от тях по клепача си, ако не сложа гланц или нещо наистина лепкаво  Sick

Не знам дали е до партида или до конкретен цвят, но е много дразнещо  Crossing Arms

# 406
  • в 1001-та нощ
едва ли ще станат мания, защото не са много достъпни, т.е. не отиваш в магазина пробваш и да решиш, а се поръчва онлайн в повечето случаи и ми се струва, че това е спирачка  Rolling Eyes

аз се чудя какъв грим да правя за утре  Rolling Eyes Embarassed Heart Eyes

# 407
gadamer, невероятни очи и много хубав грим.

# 408
  • София
Аз пък имам вече листа с номера на сенки на Инглот по препоръка на Ел Мем  bouquet, които ще погледна непременно и небрежно Flutter на тръгване от срещата.
Някой да ме е чул да казвам, че няма да купувам сенки повече? А? Не чух? Mr. Green Joy

# 409
Някой да ме е чул да казвам, че няма да купувам сенки повече? А? Не чух? Mr. Green Joy
smile3505

Между другото- глитърите на ГР са 2 вида -по-едри и по-дребни. Може би по-финните залепват и "се мажат като масло"  Rolling Eyes Аз имам само от едрите и, да, харесват ми, но не са точно описвани от вас ефект. Rolling Eyes

# 410
Някой пусна тази снимка и ми причини сърцебиене   Shocked  #Crazy .Кажете подобно синьо  Praynig?
Скрит текст:

# 411
  • в 1001-та нощ
аз не съм разбрала за размерите  newsm78 само един модел имаше  Rolling Eyes нали говорим за прахчетата  Rolling Eyes newsm78

kopche  Joy hahaha помня колко настоятелно обясняваше как има едно кафяво зелено ан сефора и само него ползваш, сега ти се радвам, че на синя вълна, а сигурно и през други ще преминеш

нямам слух, когато някой каже, че нещо няма да го купува  Mr. Green

# 412
  • Стара Загора
smile3505

Между другото- глитърите на ГР са 2 вида -по-едри и по-дребни. Може би по-финните залепват и "се мажат като масло"  Rolling Eyes Аз имам само от едрите и, да, харесват ми, но не са точно описвани от вас ефект. Rolling Eyes

Да не говориш за тези с черните капачки, те се водят прахообразни сенки Pearly, а със златното по капачката - Glitter Loose мисля?  newsm78

# 413
  • София
Тези с черните капачки са други. От тях също имам, но те са си на прах.
Тези със златните капачки се водят глитъри, но реално двете златни и бялото не са истински глитър, а са като люспички и залепват безотказно дори върху прахообразни сенки.
Ще се опитам да ги снимам сега с макрото

# 414
И аз като Алена. Като чуя (прочета) нещо такова, минава от едното ухо през другото.  Whistling

# 415
  • в 1001-та нощ
Тези със златните капачки се водят глитъри, но реално двете златни и бялото не са истински глитър, а са като люспички и залепват безотказно дори върху прахообразни сенки.

моите са със златни капачки  Peace на тях самите пише, че са глитъри  Peace

# 416
  • София
kopche  Joy hahaha помня колко настоятелно обясняваше как има едно кафяво зелено ан сефора и само него ползваш, сега ти се радвам, че на синя вълна, а сигурно и през други ще преминеш

нямам слух, когато някой каже, че нещо няма да го купува  Mr. Green
Аленка, то беше уникалното маслено-жабешко зелено със златни частици Joy. А другото светлото го бях изгребала до дъно. Беше изметен рефилчето на тая Сефорска палитра направо.
Сега ще гледам светли цветове основно + синята сянка, за да я сравня с тази на Флормар, която имам и която е прекрасна БДВ. Wink

# 417
  • София
Ъпдейт!

Не зависело нито от цвят, нито от партида. От четката зависи  Laughing Става идеално с иначе абсолютно безполезните четки от UD палитрите. Също и с четка за коректор, но влажна  Peace

# 418

Аз купих лилавия 103 с черната капачка и сега ще го пробвам върху лилавото тату. Харесах и тюркоаза, но не го взех докато не пробвам купения.
А Адри, браво сега ще пробвам коректорната влажна.

# 419
  • Стара Загора
И аз имам лилавата 103, но не ми е много трайна сякаш. Rolling Eyes

http://media.snimka.bg/s1/1336/028916775-big.jpg?r=0

Ще я пробвам пак утре, да видя дали проблема не е в мен. Сякаш ми падаха прашинки и от вътрешната страна на стъклата.  ooooh! Така беше и с едни други прахообразни сенки, на Бел или на Флормар не помня с точност.

Общи условия

Активация на акаунт