Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София/Горна Оряховица

Инглот имат ли матови ментови сенки? newsm78

Имам едно rainbow със зелени цветове от Инглот, долу ще го видиш суочнато. Не знам доближава ли се до идеите ти за ментово, за мен е млечно зелено  Laughing :
Скрит текст:

Води се inglot rainbow 104r

И един далеч по-добър суоч:
Скрит текст:

# 466
  • в 1001-та нощ
Аз имам златното от тази серия сенки на Лореал - много пигментирано, лесно за нанасяне е, не ми се събира, мислех, че и синьото ще е така. Ще пробвам на тестер. Иначе тестерите в магазините са много твърди, не знам по каква причина и трябва малко да се разчовъркат, за да се усети консистенцията и цвета.

причината е, че изсъхват, аз имам 6 цвята, запечатани в кутийките, в смисъл затворени и нищо им няма, стоят си мазни

но златното не съм го виждала в БГ  Rolling Eyes заредили ли са го или го имаш от навън?  Rolling Eyes

# 467
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да ти кажа трябва да проверя как точно се води цвета, да не те подведа, аз си му казвам злато, че на такова прилича, но дали е с това наименование, не знам. Иначе от тук са купувани.

# 468
  • в 1001-та нощ
от тази снимка първото е златно, поне така ми изглежда

аз имам следващите две, по-светлото ползвах за костта  Peace златното не съм го виждала тук, но по сайтовете го имаше  Peace

ти от къде го купи?

# 469
Колкото повече го гледам това синьо, толкова повече искам да го имам Simple Smile
Май имам 1 празно квадратче в палитрата Rolling Eyes

# 470
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така като гледам по снимката по-скоро са вторите сенки от снимката, купих ги от Лили в The Mall, тогава имаше два почти идентични цвята, единият по-топъл, другият по-студен. Моите стоят златисти, но светло златисти, не като това по-тъмно злато на първите. Сега не мога да проверя моите кой номер са, че са в стаята при бебето, но утре ще ги видя.

# 471
Аз искам по-тъмно синьо от тези на Лореал и Инглот. Нещо такова.

# 472
  • София/Горна Оряховица
Аз си намерих моето синьо, каквото аз си исках, обаче това изглежда много съблазнително  Heart Eyes .
За щастие би било начало на нова палитра и се въздържам. леле колко съм примерна.

# 473
  • в 1001-та нощ
ах, само аз не въздишам по това синьо  Blush bowuu като цвят нне ми харесва, нито за дрехи, нито за грим  Rolling Eyes

ето златното отблизо

а ти, вероятно имаш това

Скрит текст:

# 474
Аз по-скоро искам Атлантик блу ама още не съм се дигнала до MAC

Мен ме затрупа вече сняг

# 475
  • в 1001-та нощ
така ли  Shocked аууууу,

а онова атлантическото ми харесва  Rolling Eyes поне до колкото го помня  Heart Eyes, не ми харесва мръсно синьо

Жаки, ти грима с блекбърито, което е като burning black  на каква основа го слага? Аз сега докато не изпробвам всякаквите вариации за подложка, за които се сетих - няма да мирясам  Joy

# 476
Дам, прозорците ми се затрупаха тотално със сняг. Утре ще има

На никаква, има само база за сенки под него. Обаче аз имам доста брутална техника за напластяване на цветове Simple Smile

Вече съм си опаковала багажчето за утре Grinning Ще взема и 3-те палитри на Инглот. Дано не си продъня чантата Joy

# 477
  • в 1001-та нощ
и аз "ще нарамя куфарите", хората ще мислят, че нося картечница  Mr. Green

дано не забравя нещо  Rolling Eyes утре ще стягам багажа, а програмата ми е ужасно наблъскана  ooooh! Sad

# 478
  • в 1001-та нощ
Можем да поздравим densi за рожденния ден тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699964.0

# 479
Здравейте!
Не се гримирам често и не съм запозната със всички продукти-моля за помощ от вас  bouquet

1.Може ли да ми кажете какви изкуствени мигли да си купя-за първи път ще си слагам,а нямам възможност да посетя гримьорка.

2.Искам да си взема и светлоотразяващ фон дьо тен(или подобен продукт),но да не е скъп.

Общи условия

Активация на акаунт