Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Момичета тези червила имало ли ги  тук изобщо  Thinking ?
Скрит текст:
Като видя лилаво ...  Crazy Crazy

# 496
  • София, Лагера
Девойкиии, изтрещях  Joy. Току що ненадейно ми замириса на виолетки и си викам: "Брей, откъде са се взели тези метеорити?"  Rolling Eyes ... докато се усетя, че хлапето яде виолетки и се върти около мен  hahaha

# 497
  • в 1001-та нощ
Ноеми,  Joy hahaha ама предупреди го - да не наеме някой път и метеоритите  Heart Eyes

Записвам се да ви следя  Hug

най-накрая  bowuu  Heart Eyes

Аз много харесвам пигментите на Есенс.  Peace

.....

Уникално, Ида, разкош  Heart Eyes bowuu

# 498
  • София
Аз много харесвам пигментите на Есенс.  Peace

Днес преди да тръгна за срещата успях да нащракам няколко снимки на лилавия ми грим, на който му се гледа:
На дневна светлина:
На мен много ми хареса гримът ти! Peace Щях да те питам какво си нанасяла, ама хубаво е, че си показала снимки. Освен пигмента, друго слага ли?

# 499
  • в 1001-та нощ
аз четох кофти отзиви, но на инат взех 4 бр, че и тъмни, каквито не нося  Joy hahaha

# 500
Не съм с пигменти на тия снимки, просто принципно ги харесвам.  Peace

На снимките съм с Burning Black за основа, Илюзоар на Шанел, Omen на Ърбан от юбилейната палитра и едни китайски сенки светлолилави във вътрешния ъгъл. Grinning Наживо е по-хубаво обаче.  Mr. Green

# 501
  • в 1001-та нощ
голям автогол си вкарах, че изобщо не погледнах  ooooh! ooooh! ooooh! но и на снимки уникално ми хареса  Peace

а точно за тази серия на Шанел искам да питам, понеже имам вече това

Chanel Illusion d´ Ombre 88 Abstraction

Скрит текст:

и не знам има ли нещо специфично за ползване  Embarassed

# 502
a.l.e.n.a,
виж тук има и някаква четчица показана в представянето.

# 503
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес пробвах синьото на Лореал, маже се страхотно, цветът е супер, обаче никаква трайност. Вярно, че мазах на ръката без база, но пробвах паралелно и розовите, които стояха много дълго време, за разлика от тъмносините. Пробвах и новият мус ФДТ на марката, в началото ми се стори много гъст и странен, реших, че този път са се изложили, в следващия момент обаче това нещо попи на ръката ми перфектно, не си личеше, същевременно кожата ми беше гладка, копринена и матирана.

# 504
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,
виж тук има и някаква четчица показана в представянето.

четката я имам, тя е в кутийката със сенките, очарова ме, че има капчака, като молив  Blush

аз със сигурност обаче - мисля да пробвам с мои четки  Rolling Eyes

# 505
Момичета, не знам дали сте запознати с пигментите, сенки и някои други неща на Fyrinnae.
Препоръчаха ми ги и току що поръчах няколко неща за проба. Хубаво е, че има мострички в малък грамаж. Има доста суочове из нета, на който му е интересно може да разгледа.
Като ги получа ще споделя повече.
Скрит текст:
сайта е този, има доставка до Бг.
http://www.fyrinnae.com/

Глитърните пигменти са простооо, страхотни Peace Peace

# 506
  • в 1001-та нощ
до колкото виждам - минерален грим, САЩ, т..е митница но доставката е ниска  bowuu

прахообрзните сенки ли наричаш пигменти  newsm78 http://www.fyrinnae.com/index.php?_a=viewCat&catId=16

това много ми хареса, но не е налично Sad

Heart Eyes

# 507
Сенките са разделени в няколко групи. Всичко, което не е компактно го обобщих в пигмент Grinning за по лесно.
Харесах си тези летни цветове, но другия път ще ги поръчам като малки мостри, понеже гледам да се вместя в необлагаемата от митницата сума.

Etherial Eire - Electric Stardust - Futuristic Glamrock
Някои не са налични да, но периодично се появяват.

# 508
  • в 1001-та нощ
много са крависи, особено двете в дясно  Heart Eyes

при Вас до 15 евра ли е необлагаема? с ДДс ли облагат?

# 509
Да, с ДДС над 22€.

Общи условия

Активация на акаунт