Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 600

...А се чудя и за Too Faced Bon Bon, ...

къде се предлага?  Shocked Shocked Shocked

Алена, до днес си я наблюдавах кротко на BeautyBay, а сега не я намирам вече. #Crazy Някой я е гушнал вместо мен.  Tired
Успокоението е, че Темпталия не хвали много покривността.
Обаче ти сега ще вземеш да ми пуснеш мухата с Vice.  Whistling

Аз се навъртам от месеци пред Есенс да хвана Здрачовската пудра, ама нейсе, само някаква зимна колекцийка са пуснали сега. Ще се дебне Оз.  Sunglasses

# 601
  • Казанлък
И аз благодаря за отговорите!   bouquet Ще пробвам тези четки, пък каквото стане!

# 602
А за 217 аз лично още съм изненадана, че масово четките ви не приличаха на моята. Какво правят тези хора не знам newsm78 Би трябвало да са еднакви, а разликата да е минимална.
Моята "бабичка" все пак се оказа младо гадже Mr. Green Mr. Green

Аз пък съвсем пропуснах тази дискусия, понеже бях в другия край на масата, но имам 2 217 и двете са различни, както май съм показвала снимки в някоя доста предишна вече тема  Blush Но следващия път ако някой отново си я носи, ще взема да сравним  Naughty

# 603
Аз обаче я хваля, а Аленка я е виждала наживо и много я хареса. Розовото е прекрасен цвят и може да се носи напълно самостоятелно.
Обаче не е с пигментираността на почти метализираните UD. Ако очаквате такова нещо ще се разочаровате. Peace

Vice е много хубава палитра.

# 604
  • София
Vice май вече не се предлага никъде. Доста бързо се изчерпа навсякъде.
Аз почти не я ползвам, честно казано, но смятам след малко да пробвам един грим с това безумно синьо  Crazy

# 605
Еее не, ами сега?! Crazy Никъде не я намирам вече. А точно това ми беше голямата дилема - УД с добра покривност, но може би повече метализирани цветове отколкото искам, или Тоо Faced - не толкова покривна, но пък с добра смесица от матови и метализирани цветове, а и с това прекрасно розово.
Densi, заковаваш в десятката както винаги.  bouquet

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 20:19 от D_ana

# 606
Аз след срещата ще щурмувам магазините за следните неща:
- 217 на МАК- ще гледам някоя по- мъничка да взема, че като гледам разликите са безумни
- шоколадовия бронзър на Too Faced. Не че не си харесвам Флормара, ама той не мирише така.  Heart Eyes
- леопардчето на Too Faced  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
  • в 1001-та нощ

...А се чудя и за Too Faced Bon Bon, ...

къде се предлага?  Shocked Shocked Shocked

Алена, до днес си я наблюдавах кротко на BeautyBay, а сега не я намирам вече. #Crazy Някой я е гушнал вместо мен.  Tired

Аз се навъртам от месеци пред Есенс да хвана Здрачовската пудра, ама нейсе, само някаква зимна колекцийка са пуснали сега. Ще се дебне Оз.  Sunglasses

така става, като се посочи нещо тук  Embarassed

такова бонбонено розово пуснаха есенс или подобна марка, но не съм го пробвала,

точно заради пигментираността - искам такова захаросано розово от UD, но май ще се задоволя с инглотското, ако го заредят, че колкото пъти питам, все го няма  Sad

# 608
И бялото злато го нямаха вчера в Инглот. Похвали човек нещо и им свършат запасите Grinning

# 609
Някой знае ли маслото на Икаров против косопад може ли да се използва върху мигли?  bouquet

# 610
Може, но ако ти влезне в очите става кофти работа.
Неговите масла според мен много не са истински. Всичките гранясват. Нито едно от хубавите ми и истински масла не се е развалило до сега.

# 611
  • София
Момичета, с какво е най-добре да се нанасят кремообразни сенки?  bouquet
Тату нанасям с дунапренен апликатор и съм много доволна как се получава. Peace

# 612
  • София
Някой знае ли маслото на Икаров против косопад може ли да се използва върху мигли?  bouquet

Не. Замъглява погледа брутално  Laughing пробвала съм го и не е добра идея. Да не говорим, че има и етерични масла вътре, които съвсем не са подходящи за очи.

Аз в момента ползвам един серум на Виши за очи и мигли и съм очарована. По принцип изобщо не се разбирам с тази марка и повечето техни продукти захвърлям даже преди да ги преполовя, но този серум е чуден  Peace

# 613
Благодаря, ще пропусна замъгления поглед от маслото и ще си мажа кротко веждите само Simple Smile
И аз не се разбирам много с Виши най-вече с кремовете.Този серум за очи и мигли е нов продукт нали?Мисля, че скоро четох нещо за него.

# 614
Абе и аз съм така, няма и един продукт на Виши, който да харесвам, а съм опитала почти всичко - защо така  newsm78
Адри, имаш ли снимка на този серум? Склонна съм да му дам шанс и ако не става и той завинаги да приключа с марката!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт