Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, с какво е най-добре да се нанасят кремообразни сенки?  bouquet

С пръсти  Mr. Green Аз не мога с нищо друго  newsm78

# 586
Веси,доволна ли си от базата на Есенс по прнцип?Как се държи с обикновени сенки?Предполагам,че ще е по-добре отколкото ФДт върху клепачите  Thinking

А гримът ти наистина е зашеметяващ!Представям си на живо какъв е бил  Crazy

Базата и за нормални сенки е чудесна.  Peace

Аз за сенки не съм я ползвала и не знам как е  Wink

Днес минах през Инглот да разгледам какъв друг пигмент да си взема, но честно казано нищо не ми хвана окото така, както този който вече имам  Rolling Eyes Май за сега няма да купувам още.

# 587
  • София
LOSHKA зависи от сенките примерно татутата ги нанасям с elf bamboo blending brush, но тези на катрис не мога да ги нанеса с нищо друго освен с пръст

# 588
Благодаря Ви момичета, ще експериментирам bouquet

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 19:40 от LOSHKA

# 589
И аз с пръсти обичам да го правя, имам много малко пръстчета и за това ми е лесно Mr. Green  След това ги опушвам с четка.

# 590
  • София/Горна Оряховица
Най-лесно ми е с пръсти и после с четка да дооправя нещата, но мраза да ми се забива каквото и да било под ноктите, а обичам да поддържам поне средно къс маникюр.

Надявам се да сте си прекарали прекрасно на срещата, аз за пореден път пропуснах  ooooh! .

# 591
Жаки, сърцето ми спря от тази Тери, обаче струва 75 паунда.  Crossing Arms Само че е база, не точно хайлайтър.

http://www.byterry.com/eclat-de-teint-anglais.html

# 592
Аз четох, че е балсам за устни или мултифункционален балсам, който става и за скулите.

Не е това, от твоя линк Peace

# 593
Розовото бурканченЦЕ струва цели 100 лева и е на някаква фирма By Terry
Много скъпа и твърди се много качествена козметика, която се продава и у нас във Сефора. Стига и до намаления.
Terry de Gunzburg е дамата работила дълги години за YSL и измислила за тях класиката Touche Éclat. После напуска и създава своя фирма, с която пробива на международния пазар при жестоката конкуренция. Пробвала съм хубави са нещата, но са наистина скъпи.
http://www.byterry.com/

# 594
Има ги при нас Shocked не очаквах, ще погледна следващият път

# 595
Аз четох, че е балсам за устни или мултифункционален балсам, който става и за скулите.

Не е това, от твоя линк Peace

Точно щях да се редактирам. Това от твоята снимка е балсам за устни, но като не му видях надписа реших, че е базата.  Peace

http://getlippie.blogspot.com/2010/01/review-by-terry-or-de-rose-baume.html

Такива неща има ли в Сефора?

# 596
новата 287 на Mac e подходяща за кремообразни сенки.
Аз с нея си нанасям и крема около очите, и базата, и сенки.
Много е хубава.

# 597
  • в 1001-та нощ
densi, мерси за инфото - много обичам образователна информация и истории - как е тръгнало нещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, с какво е най-добре да се нанасят кремообразни сенки?  bouquet

в началото с влажна четка, сега вече с четка  Peace

# 598
Тази пудра точно не съм я виждала. Те нещо мисля, говореха да махат козметиката By Terry и имаха големи намаления, защото е много скъпа и не се харчи естествено в Сефора, но не знам дали я махнаха изцяло. Спиралите за очи са им много хубави. Коректорите и фон дьо тени също са ми показвали и хвалили, но аз не ползвам такива неща и не съм се задълбочавала.

# 599
  bouquet Благодаря Ви за отговорите.
Реших да пробвам кремообразни сенки във вътрешния ъгъл на окото.Пробвах с пръсти и с плоска по-твърда четка.Пробвах да нанеса под веждата и не ми се получи.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 20:10 от LOSHKA

Общи условия

Активация на акаунт