Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 28

• 34 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Aбе какво грозно патенце еййййй! Ние да сме сме манекенки от Вог, я Grinning Всеки е различен и си има своята уникална индивидуалност.
Абсолютно вярно. А и  joy_r ти си хубавица, не ни лъжи. Обаче ако дойдеш аз ще си говоря с теб за кино, не за гримове. Ела моля те, като си дойдеш! Hug  bouquet

# 571
Щом за кино ще си говорите и аз сядам до вас Grinning На тая тема съм спец, много повече от колкото на тема гримове и козметика

# 572
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, неразкрити киноманки имало тук Hug Hug Hug, вече още повече ви обичам Party. Щом ще има и филми освен гримовете, по Великден съм първа на линия Wink
относно хубавица- не съм, но имам мазилца много... които не използвам Laughing

# 573
Тоя Шанел да идва вече, да го видим става или не става и да си отдъхнем smile3506
Нещо от към колекции не ми интересно напоследък. Дори и за Арчи нещо се разколебавам....искам да ги купя, но се усещам че е май само заради опаковките Confused

Много ме държи радостта от четката за Метеоритите и самите те. А как ще се радвам като си взема 01 не е истина просто Grinning За други гримове изобщо не си мисля

искате ли да видите новата форумна мания (ако стигне до нас, де)...та даааааааааа
Скрит текст:

# 574
  • в 1001-та нощ
Аз онемях от едно кобалтово синьо в палитка на Адри. И Алена я има. Не се сещам за името и не мога да го постна, но не ми излиза от акъла.

БТВ аз съм страшен фен на лапис лазули  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes:
Скрит текст:

CHAOS  newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 smile3525

Check_Please  Peace

# 575
Уникален цвят Heart Eyes беше точно като лака и панталона ми. До сега никъде не съм намерила такива сенки

Я гледайте какво чудо на хайлайтерите

# 576
искате ли да видите новата форумна мания (ако стигне до нас, де)...та даааааааааа
Скрит текст:
Разби ме, тъкмо вчера си взех здрачовската и вече искам и тази Joy

# 577
Всички ли ще вадят колекции за Оз? Аз съм решила твърдо да намеря ДМ-а в нашето селце/град в Германия  и да видя какво предлага Essence Simple Smile Имам и една поръчка да проверя за разни неща дали ги има Whistling

Кати, преди време ми бяха подарили подобен сет. Даже може и да беше същия, но май имаше повече четки  Thinking
Тогава бях на вълна Сигма и много не съм ги ползвала, но честно казано, ме изненадаха доста приятно. Не се скубеха, повечето бяха мекички и вършеха работа. Най само скосената за руж откровено за нищо не ставаше.

Почти съм убедена, че съм притежателка на част от тази колекция (Адрииии  Heart Eyes Hug ). Идеални са си! Дори скосената четка за руж на мен ми харесва  Peace

# 578
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здрачовската е много готина Party

Алена, каква е тази палитра, уникално красиви цветове Heart Eyes?

# 579
  • в 1001-та нощ
Здрачовската е много готина Party

Алена, каква е тази палитра, уникално красиви цветове Heart Eyes?

Vice палитрата на UD - уникална е !!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уникален цвят Heart Eyes беше точно като лака и панталона ми. До сега никъде не съм намерила такива сенки

Я гледайте какво чудо на хайлайтерите

Скрит текст:

Жаки, зимните ми приказки са правени с него и другото синьо върху белия молив на NYX  Peace

за мен беше неизползваем цвят  Rolling Eyes много тъмен, но като видях Ноеми и как му се кефи, нещо ми щракна и като се прибрах - реших да пробвам и направих грима така - под въздействие на нейната емоция  Heart Eyes

кое е чудото?  Rolling Eyes

...А се чудя и за Too Faced Bon Bon, ...

къде се предлага?  Shocked Shocked Shocked

# 580
WomanBerry, дебни за тази колекция Оз, защото немците пазаруват безмилостно. Едно Есенсче или Катрисче лимитирано не можах да намеря в цял Берлин. Като термити са.

В града в който съм израснала нямат дм, а хич не е малък. Като си говорихме с моята приятелка за това и тя само въздиша по продукти на ДМ. Донесох и от България, представете си! Нещо, което по принцип ние си мислим, че лесно се намира.

Розовото бурканченЦЕ струва цели 100 лева и е на някаква фирма By Terry

# 581
Със сигурност ще дебна  Mr. Green А ако попадна, веднага ще пиша и съм готова да разпространявам към БГ. Права си за пазаруването, в местния Кауфланд попаднах на щанд на Essence и беше опустошен Grinning Много се надявам да открия тези бютиблендъри, които ти показа по-рано днес в темата  Heart Eyes

# 582
  • в 1001-та нощ
Момичета....много ме е яд,че не успях да дойда на срещата  Tired Следващия път направо си взимам детето  Blush
...

аз много искам да си направим baby парти - в някой детски клуб с децата, който има в такава възраст  Rolling Eyes и пак ще разпъваме сергиите, разбира се  Whistling Whistling Whistling Whistling

И аз Мис Нели не я познах, но като ми каза Нели веднага се сетих коя е  Grinning
Иначе останалите всичките ви знам Hug
Мила също я познах, много красива на живо, Ноеми също! Идвайте по-често, голям купон става! И всеки път е по-готино. Между другото сметнах, че се срещаме вече от половин година.
Юли ще станем на една годинка Hug

аз Мис Нели я познах веднага, винаги съм имала такова усещане към нея,обаче имаше поне 3 дами, които не познавам и не успях да се запозная  Cry криво ми е  Sad

Плачи, тези сенки има ли ги в България точно този цвят? Харесва ми на Аленка цвета на същите сенки, но него го няма май.

Имаше ги днес и в Сефора и в Прити шоп точно - като на Аленка са да. bowuu

след като пробвах тези, имам чувството, че ще отида и изкупя всички цветове, дори такива, каквито заклето не ползвам  Crossing Arms  newsm03 newsm03 newsm03 newsm51

Плачи, тези сенки има ли ги в България точно този цвят? Харесва ми на Аленка цвета на същите сенки, но него го няма май.
Имаше ги днес и в Сефора и в Прити шоп точно - като на Аленка са да. bowuu
О супер благодаря, сега като докарат новата колекция ще ги видя и тях.
Сега ги пуснах на суочове и се сетих пробвала съм ги, те са супер непокривни на моята кожа и затова ги пропуснах.
Как са при вас?

утре ще се гримирам и ще пробвам на око, на ръка без база ми се видяха идеални имам и едно подобно тату, може да пробвам и върху него, като се видим ще ги тестваш лично  Peace

# 583
  • Стара Загора
WomanBerry, дебни за тази колекция Оз, защото немците пазаруват безмилостно. Едно Есенсче или Катрисче лимитирано не можах да намеря в цял Берлин. Като термити са.

В града в който съм израснала нямат дм, а хич не е малък. Като си говорихме с моята приятелка за това и тя само въздиша по продукти на ДМ. Донесох и от България, представете си! Нещо, което по принцип ние си мислим, че лесно се намира.

Абсолютно! Вчера моята приятелка е обиколила 7-8 ДМ-а, за да ми намери от глитърите Hugs & Kisses, навсякъде е било обрано. Сутринта щом 30 минути след отварянето на магазина до тях (в 7:30) е нямало нито един смятайте. Joy
Тази пудра и тя ще е дефицитна, усещам го. Голямо търсене ще пада.  tooth

# 584
Момичета, с какво е най-добре да се нанасят кремообразни сенки?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт