Приморско - 2013

• 84 583
  • 676
  •   1
Отговори
# 135
Някой може ли да изкаже мнение за това
http://bghotelite.com/serviced-apartments-perla.4745_bg?

# 136
  • София

Доколкото чувам северен плаж май няма. Иначе хотелчето изглежда много добре.

# 137
Сънрайз го гледах доста години и бях впечатлена от отзивите ,но миналата година най-накрая решихме да отидем на място...ми да ви кажа той е извън града и ми се видя едно такова очукано newsm78 това е мое мнение обаче наистина останах разочарована и лично аз не бих отседнала там, хотела си е на шосето!В интернет голяма реклама правеха на един хотел Вермона -само да не бъркам името ,този хотел е през една сграда от Флирт та в рекламите пишеше ,че има басейн и изглед към басейн и като бяхме във Флирт през оградите гледам един басейн имат колкото една вана за баня Laughing хората умряли от жега след обяд сядат на терасите и гледат как ние се къпем на басейна.За условията във въпросния хотел не мога да кажа нищо ,не съм влизала!За апартаменти приморско в гранд хотел приморско помъчих да направя резервация и телефона ми вдигна една госпожа дето не знаеше нищо по въпроса ,че дават апартаменти........след много въпроси и настояване от моя страна каза че ще провери и ще ми отговори на имейла.Два дена чаках и накрая даде оферта която ме устройваше и пожелах да резервирам !Да ама не!Госпожата спря да дига телефона ,да отговаря на имейла  работата ми стана съмнителна и се отказах!Може пък при вас да стане,пробвайте!

# 138
  • София
За хотел Сънрайз - той се намира до автгората точно и е на шосе. Не е заграден и ми се струва странно, хорато на басейна да ги гледат всички преминаващи оттам - на мен лично това не ми хареса. Иначе вътре не съм влизала. И според мен изобщо не е близо до плажа, ако питате мен.

# 139
А има ли някой със сигурност да потвърди че северен плаж няма да има  Sad

# 140
Защо да няма?То и миналата година така казваха ,че е зле и няма обаче като отидохме плаж си имашеДруг е въпроса в какво състояние беше..пълен с камъни.Не вярвам да си изоставят плажа в Приморско Thinking

# 141
Друг е въпроса в какво състояние беше..пълен с камъни.
Плажът си е такъв,т.е. никой не го е пълнил с камъни.Ако имате предвид тази статияhttp://fakti.bg/bulgaria/64323-spasavat-severnia-plaj-na-primors … -s-pomosht-ot-ban  и снимката към нея, в тази част на плажа доколкото си спомням няма как да си опънеш хавлийката, има достатъчно пясък нагоре към Перла.

Северният плаж е по-добър(поне за мен) от южния, по-ветровит е и няма много заведения, но поне в него не се изливат много мръсни води от хотели.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 23:41 от Genuine

# 142
Напълно съгласна съм  Peace и за мен северният плаж си е по-добър от южния .Нямам предвид никаква статия ,това което съм писала са лични наблюдения!Ходим всяка година ,но като миналата не е бил плажа никога.Каманите бяха на влизане в морето--МНОГО-камъни и вълните ги хвърляха по краката ни което си беше доста гадно.Говора за 2012г края на юли!Сега незнам как е!

# 143
  • И аз не знам къде...
Явно ще се откажа от Сънрайз хотел!
Харесах си Лилия 2 и Империал.

Можете ли да ме ориентирате с впечатления за някой от двата хотела?
Още се чудя  newsm78!

# 144
И двата хотела са близо до южния плаж, около Империал е шумно през деня(аквапарка е зад него и автомобили минават постоянно), Лилия е по-близо до дискотеките,но е спокойно от към шум.

Дано малко да ти помогнах, друго за тях не знам.

# 145
Здравейте,

Бих искала да помоля за актуални впечатления от вили "Ропотамо" на ММЦ Приморско - в нета чета много противоречиви мнения, от крайно негативни до хвалебствени, което ме кара да се колебая в избора си на място за почивка с 10-месечно бебе.
Благодаря предварително!

# 146
Някой отсядал ли е в хотел Сирена, и ако да може ли отзиви?

# 147
Ние сме отсядали повече около северния плаж ,но за Сирена знам ,че е на центъра и е доста шумно LaughingТо целия град си е шумен всъщност ,но на центъра и отсреща са такситата и дискотеките ,ако сте с деца незнам.....Зависи по кое време ще ходите и за колко дни.

# 148
Здравейте,
бих искала да Ви помоля,да споделите мнения за хотел Дияна в Приморско : http://primorsko.ok-booking.com/hote-dajana_bg.html . Попаднахме на оферта с ваучер от този хотел и си го закупихме,защото  е доста изгодно,но ми се иска да разбера нещо повече,ако някой е ходил там.Благодаря Ви предварително!

# 149
 Харесахме си Престиж Сити 2 AL за юли месец .Надявам се да не останем разочаровани,децата цяла година мечтаят за следващото море.Ще чакаме отзиви за хотела и Приморско. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт