Приморско - 2013

• 84 613
  • 676
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте искам да питам някой знае ли името на един хотел който се намира то4но под жп станцията и хотел Детелини?

# 361
някой ходил ли е тази година тук - http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … ia-club-2437.html
ще се върна да чета назад, но нямам време сега  Embarassed
требва да намеря подходящо място - ние сме д две деца на 2,5 и 4 години и виждам че има и детски кът.
Близо ли е до плаж?
Не съм ходила на приморско от преди 1 год  и съм забравила кое къде се намира Simple Smile

В миналата тема обясних защо сме избрали да почиваме там тази година, но една съфорумка започна да ме убеждава, че нищо хубаво не ни очаквало за тези пари - без да е била в хотела...

Измерено с гугъл 600 м. до северния плаж - не е особено близо, но не е и невъзможно далече. Детският кът е символичен, хотелът е на улица до доста шумна кръчма - освен собствения ресторант, стаите са без крлиматик, редовно правят детски лагери... За други недостатъци не се сещам, ако тези не са ви достатъчни  Wink

# 362
  • Пловдив
Doro  благодаря  Hug

# 363
Здравейте,да сте били в апартамент Ескада,на 50 метра от пясъка на дюните,тоест и до плажа,доколото разбрах описанието,но се чудя дали се минава през дюните за да се стигне до плажа?

# 364
  • Burgas, Bulgaria
момичета не мога да намеря инфо за Влакчето ,какъв му е маршрута , някой да ми помогне Simple Smile

# 365
Цитат
Цитат на: rosinauzunova в Ср., 03 Апр. 2013, 19:22
Има ли влакчета в Приморско, и ако да сутрин работят ли?
Има влакчета, които пътуват до Китен. Разписание има на рецепцията на всеки хотел.Някой знае ли от къде тръгват?
Цитат
срещу бънджитата, близо до двора на училището /респективно наказателния паркинг за неправилно паркиране/ това е начална спирка, там спят  Simple Smile
Цитат
Ние като се случваше времето да е кофти ,качвахме децата на влакчетата и ходехме до плаж Перла! LaughingДецата бяха по-малки и много се радваха на импровизираната екскурзия!Плажът е разкошен ,може да се поразходите около бившата резиденция и да си направите снимки.Само ще ви посъветвам да си вземете връхни дрехи за децата ,че на тези влакчета доста духа ,особенно в лошо време Hugте се движат бавно през горичката ама си духа!
Цитат
Влакчето за Перла мисля, че тръгва от ул. "Перла" (хотел "Надя").
Това за влакчето в тази тема, дано някой помогне с разписание   bouquet

# 366
  • София
Здравейте искам да питам някой знае ли името на един хотел който се намира то4но под жп станцията и хотел Детелини?

Станциите са 2. До жп стола който е по средата горе-долу е Буена Виста, от другата страна на стола е Южни нощи, а точно под стола е Съншайн. Всички са на един х.... до южния плаж. Има няма 100 м. Под т.нар.долна станция има действително хотел с басейнче, преди 2-3 години съм питал за цени и ми се видя скъп. Не му знам името. Мисля че за него питаш щото е по близо до Детелини отколкото до другата жп станция.

# 367
Миналата година влакчетата бяха 2 Едното отиваше на Перла плажа а другото до Китен до  Алтиман(сещайте се плажа там) Цената беше 3 лв в едната посока за възрастен За Перла тръгваха на всеки кръгъл час 9-10-11 .... връщането пак така има разписание на влакчето окачено За Китен не помня как беше но подобно Тръгваха зад общината срещу един хотел Тишина улицата мисля Бриз се казваше Но..за Перла прави и междинна спирка на Гранд хотел Приморско и оттам също се качват хора В силния сезон дори мисля че са на половин час Ние бяхме от 1 септември и затова май промениха разписанието Като отидете ще видите На спирката за тръгване правеха палачинки хубави и има нещо като сладкарница и супермаркет така че..ще се ориентирате или питайте за хотел Тишина и ще ги видите влакчетата )) е като са потеглили ...ще питате там то се вижда витрината за сладкиши и палачинки Момичетата са любезни ще ви кажат гледайте да сте на кръгъл час там и ....ще разберете )) Хубава и слънчева почивка))

# 368
Здравейте, някой бил ли е в хотел Детелините и с какви впечатления е останал?
Благодаря

# 369
Аз съм била в Детелини и съм мноооооого доволна от там, но тази година няма да сме там защото закъсняхме с резервацията и няма свободни тройки, вие резервирали ли сте ве4е за там?

# 370
  • София
Извинете,че нахлувам така...Нуждая се от отзиви за хотел "Дара" Приморско?   bouquet И хубаво лято от мен.  Sunglasses

# 371
Някоой да има мнение или отзив за хотел Дара ? Изчетох темата, не намерих инфо...

# 372
  • София

За хотел Дара - На мен лично хотела ми хареса. Новичък е с добро обзавеждане, климатици и тераски. Има хубав басейн, в който дъщеря ми много се забавляваше следобяд. Намира се в центъра на Приморско - в близост до Лунапарка, но самият лунапарк затваря към 23.00, така че след това е тихо. По времето, което ние бяхме беше страшна жега, така се заспивахме на климатик, а аз ставах и го изключвах по някое време през нощта и отварях балконската врата, на която има мреже срещу комари. Друго предимство е, че има голям и безплатен паркинг към хотела. За близост до плажа не мога да кажа, защото ние ходихме с колата на плаж Перла, но според мои изчисления за десетина минути пеш може да се стигне до Северния плаж. В близост до хотела, а в самия хотел има прилични заведения, където готвеха вкусно и не беше скъпо и се хранехме за обяд. На мен лично почивката ни там ми хареса и бих повторила. Цена/качество е в добро съотношение. Ако имате повече въпроси питайте ще се радвам да помогна.

# 373
Здравейте!
Към тези които са почивали в Перла 2, стаите просторни ли са, чистят ли се редовно, храната как е?
От хотела до плажа как се стига, басейна голям ли е, има ли детски пързалки на него?
И последно как е в момента времето в Приморско?

# 374
Здравейте! Някой да е бил скоро в хотел Бисер на ММЦ Приморско? Условията в хотела ме интересуват и дали е много шумно.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт