Приморско - 2013

• 84 659
  • 676
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Търся си хотел на северния плаж. Ама да е наистина много близо до плажа ей така излизаш пресичаш улицата и си там. Много отдавна не съм ходила в Приморско и ми се иска тази година да сме там. Някакви идеи?

# 511
  • София
Търся си хотел на северния плаж. Ама да е наистина много близо до плажа ей така излизаш пресичаш улицата и си там. Много отдавна не съм ходила в Приморско и ми се иска тази година да сме там. Някакви идеи?
Тази година бяхме в Левтери. Съвсем близо е до плажа. Спокойно, чисто, с хубав ресторант и любезен персонал. Вече ги похвалих на всички мои познати.

# 512
Nie minalata godina otidexme na 12 avgyst na svobodno i da ti kaja 4e za okolo 30 min. si namerixme kvartira kato bqxme 2 semeistva s deca. A po edna staq ima6e pove4e taka 4e ne se pritesnqvai kato otidete 6te si namerite.

# 513
Момичета, вече се отчаях. От сутринта звъня по квартири и хотели в Приморско, за да питам за свободно място от 11.08 - е никъде няма. Сигурно на 15 места се обадих. Не ми се рискува да отидем и там на място да си търсм, сигурна съм че няма как цяло Приморско да е заето, но все пак.
Някакъв съвет, да знаете къде има свободни стаи?

Nie minalata godina otidexme na 12 avgyst na svobodno i da ti kaja 4e za okolo 30 min. si namerixme kvartira kato bqxme 2 semeistva s deca. A po edna staq ima6e pove4e taka 4e ne se pritesnqvai kato otidete 6te si namerite.

# 514
  • Пловдив
Благодаря ви.

# 515
Дайте предложения за хотел с басейн- на дъщеря ми много и се иска освен морето да има и басейнче!

# 516
Валерко мисля че беше на предишната страница е изредил хотели, включително и такива с басейни. Аз лично съм в Белведере, точно заради двата детски басейна.

# 517
Валерко, много ти благодаря.   bouquet

# 518
Здравейте, от два дни сме в Приморско и като се изключи силния вятър всичко друго е ОК:) Бихте ли препоръчали добра пицария, с дете на 3 годинки съм и ми се иска нещо изпитано откъм вкус, безопасност откъм хигиена и на нормални цени, да има къде да седнем да я хапнем и да пийнем по бира/сокче, мерси Simple Smile

# 519
  • София
Здравейте, от два дни сме в Приморско и като се изключи силния вятър всичко друго е ОК:) Бихте ли препоръчали добра пицария, с дете на 3 годинки съм и ми се иска нещо изпитано откъм вкус, безопасност откъм хигиена и на нормални цени, да има къде да седнем да я хапнем и да пийнем по бира/сокче, мерси Simple Smile

В Приморско не се сещам, ако сте с кола в Китен мога да ти препоръчам. Тези на парче по главната на Приморско са само тесто, направо се размаза.

# 520
  • Пловдив
Горещо ти препоръчвам пицарията срещу големия лунапарк-ако не се лъжа се казваше Арена.

# 521
  • Бургас
От няколко дена наблюдавам това, за което писах преди няколко дена.Хора обикалят с часове и казват ,че не могат да намерят никакви места.Готови са да платят много висока цена, за каквато и да е квартира.Направо ми става жал, не мога да си представя какво е, защото не ми се е случвало, но ако някой има намерение да си търси на място по-добре да поизчака малко.

Пици има на р-т Уникато, до р-т Левтери.

Вятъра спря.

# 522
Голямо звънене падна и от моя страна по различни квартири. И по отзиви от форума звъннах и успях в Шурелови.От утре сме там. Дано всичко да е наред!

# 523
Приятно изкарване!

# 524
Момичета, тъй като до сега не ми се е случвало, ще питам вас. Дават ли единични стаи по морето или ако няма единични - двойна, но да се плаща само 1 легло? Става въпрос за септември месец, ако има значение. Бихте ли ми препоръчали такъв хотел в Приморско, с единични стаи Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 10:14 от tooclose

Общи условия

Активация на акаунт