Приморско - 2013

• 84 629
  • 676
  •   1
Отговори
# 570
Хора помагайте,четох и че било много препълнено и шумно в Приморско така ли е ? Моля който е там или е бил да каже че все пак ще ходим с дете и ми се иска да почина доколкото може.Направо вече не знам на къде да се запътим.... тъкмо харесам нещо и прочета някой кофти мнение...
Претъпкано и шумно е, да. Бих предложила да се озъртате за нещо между Приморко и Китен ако държите да е този район. Цените са софийски, в Китен са дори под-софийските според мен.

# 571
Мерси за отговора ще я мислим или Китен или пак в Поморие.Благодаря на всички за информацията.

# 572
Здравейте момичета,
чета цял ден из статията, но май не видях нищо за бунгала Кокиче 2.......някоя от Вас да има впечатление? Запазили сме, но все пак малко по обективно инфо не е излишно къде е плажа далече ли е....... Grinning

# 573
  • София
Здравейте момичета,
чета цял ден из статията, но май не видях нищо за бунгала Кокиче 2.......някоя от Вас да има впечатление? Запазили сме, но все пак малко по обективно инфо не е излишно къде е плажа далече ли е....... Grinning

Баси това на майната си. Така като го гледам е поне на километър от плажа на ММЦ, от южния на Приморско още по-далеко, сигурно 1,5 км. На ММЦ плажа никак не е лош. Поне е спокойно. От Китен е далеко. Дано да сте с кола, че бая далеко ми се вижда. Ако пък и сте с малко дете, не мога да ви мисля. В описанието пише "Разположени са на 10 минути от южния плаж"....сигурно са толкова ама с делтапланер. Откровена лъжа.

# 574
Здравейте момичета,

Баси това на майната си. Така като го гледам е поне на километър от плажа на ММЦ, от южния на Приморско още по-далеко, сигурно 1,5 км. На ММЦ плажа никак не е лош. Поне е спокойно. От Китен е далеко. Дано да сте с кола, че бая далеко ми се вижда. Ако пък и сте с малко дете, не мога да ви мисля. В описанието пише "Разположени са на 10 минути от южния плаж"....сигурно са толкова ама с делтапланер. Откровена лъжа.

Не сме с дете за сега Wink с кола сме така , че плажа не е проблем по скоро ме интересува самата база, но все пак благодаря за бързия отговор  newsm03

# 575
Бяхме в Приморско в началото на месеца. Отидохме без резервация и успяхме да си намерим хубаво и евтино хотелче. Бяхме на северен централен плаж. Всичко беше много хубаво Simple Smile За съжаление мина и доста бързо седмицата ни там Simple Smile Ще се върнем пак  Blush Heart Eyes

# 576
Южния плаж и плажът на ММЦ се вливат едибн в друг. Цялата ивица все е плаж. Тези бунгала са може би на 10 мин пеш ако си без дете.

# 577
Хора, как е морето тези дни? На 18-ти живот и здраве вече сме там и надявам се морето и времето да са хубави. А също и как стои въпросът с парикрането около северния плаж? newsm78

# 578
  • Бургас
Вчера беше много спокойно на северния плаж.Водата бистра.Има водорасли, на места повече, на места по-малко.Ако не се развали времето ще е все така хубаво.За паркирането нищо не мога да кажа-все още е пълно с хора.

# 579
# 580
  • София
Много се притесних, четох във Фейсбук, че дете на 6 г. е починало от менингит на връщане от Приморско.
Ако има някой, който се е върнал наскоро от там - здрави ли се върнахте, какво е положението с вирусите?

# 581
Много се притесних, четох във Фейсбук, че дете на 6 г. е починало от менингит на връщане от Приморско.
Ако има някой, който се е върнал наскоро от там - здрави ли се върнахте, какво е положението с вирусите?
И аз го прочетох и се ужасих за жалост навсякъде може да се случи.

# 582
И аз го прочетох, ужасно е и на никого не го пожелавам.  Обаче менинигита е няколко вида. Преди 4 години бяхме всички болни от банален вирус - детето, аз и мъжът ми. Мъжът ми като усложнение разви менингит, аз и детето - не.

# 583
Здравейте на всички   bouquet
Моля за мнение за Гранд Хотел Приморско, резервирали сме от 12,09 с ваучер, просто за информация какво да очакваме.
Слънчева и приятна отпуска Simple Smile

# 584
  • София
Здравейте на всички   bouquet
Моля за мнение за Гранд Хотел Приморско, резервирали сме от 12,09 с ваучер, просто за информация какво да очакваме.
Слънчева и приятна отпуска Simple Smile

Перфектен изглежда отвън, басейна също.

Общи условия

Активация на акаунт