Приморско - 2013

• 84 585
  • 676
  •   1
Отговори
# 75
  • И аз не знам къде...
Аз си харесах този
 http://www.booking.com/hotel/bg/buena-vissta.bg.html?aid=323176; … rUCFQ-7zAod1Q8Akg

И отзивите са добри и цената е поносима. Не ми харесва, че таксуват дете над 4 години като допълнителен възрастен - 10 евро на ден.

Този ми допадан даже повече, но не видях оферта з трето легло
http://www.booking.com/hotel/bg/sunrise-primorsko.bg.html?aid=32 … ailability_target

Ако някой го е посещавал, моля да сподели впечатления и дали е възможно в стаята да се разпъне надуваем матрак с широчина 152 см и дължина 200?

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 17:51 от Дариии

# 76
  • И аз не знам къде...
Резарвирах в Сънрайз хотел за месец Август.
Надявам се да не съм грешила!
Само, че без закуска, защото нещо скъпа ми се стори, а и предполагам че на място мога да поръчва закуска по меню  Thinking!

# 77
  • Кюстендил
[quote author=rosinauzunova link=topic=699316.msg24357746#msg24357746 date=1360928916Може ли да ме светне някой как вървяха цените на аквапарка за цял ден,за половин ден,за възрастни и деца и от каква възраст ги таксуваха,че в аквапарака в Приморско май по друг начин изчисляваха цената при децата?

Здравейте, миналата година бяхме там двама възрастни с шестгодишно детенце платихме около 50 лв за вход.
Мисля, че за деца беше 17лв, а за въсратни 24 - 25, но след 14.00ч имаше отстъпки. Това, което ме впечатли беше , че всеки атракцион  като каране на скутер в басейна, 5 мин в топка и др. се заплащаха отделно по 5 лв. А дечицата ги мерят на сантиметри - до колкото си спомням под 80см беше безплатно.

# 78
  • В.Търново
тоничка8512 ,благодаря ти,че ми отговори за Аквапарка!   bouquet

Но за чистотата нищо не каза,моля те...има ли проблем с чистотата и хигиената по басейните,стълбищата на пързалките,тоалетни...и т.н.
Ние ако отидем за цял ден трябва да платим 92лв,а ако е за половин след 14ч. ще е по-малко,но не знам дали си заслужава за 3 скоростни пързалки и още две по-големи да даваме толкова пари...Там няма толкова забавления като др.Аквапаркове.

# 79
  • Кюстендил
тоничка8512 ,благодаря ти,че ми отговори за Аквапарка!   bouquet

Но за чистотата нищо не каза,моля те...има ли проблем с чистотата и хигиената по басейните,стълбищата на пързалките,тоалетни...и т.н.
Ние ако отидем за цял ден трябва да платим 92лв,а ако е за половин след 14ч. ще е по-малко,но не знам дали си заслужава за 3 скоростни пързалки и още две по-големи да даваме толкова пари...Там няма толкова забавления като др.Аквапаркове.
Така е има 5-6 големи и 3-4 детски, има забавления, но не е много чисто.  Ние бяхме в разгара на сезона - средата на август и беше пълно с народ - едва си намирахме пояси, та относно чистота - не мога да кажа , че беше поддържано - за малко да се пързулна от стълбите на една пързалка /имаше малко тиня/. Според мен не си заслужава толкова пари за половин ден. За сравнение мога да посоча само аквапарка в Пловдив - само там сме ходили - много по - спокойно и чистичко и има ред. А там всеки се блъска да се пусне пръв. И в басейните имаше боклуци, но си го обяснявам с големия брой туристи. Общо взето не останахме очаровани.

# 80
  • София
Ако не ме лъже паметта, някъде съм чела че Аквапарка в Приморско и Пловдив се стопанисва от една и съща фирма. В Приморско не бих отишла, за мен не е чисто. Даже скоро една съседка ми разказва как миналата година си е наранила гърба от свръзките на пързалките. Е, близо 100 лв. вход и всичко това, няма нужда.

В Несебър не съм влизала, но отвън като гледам каква навалица е, олеле.....

Ако си била на пловдивския в делнични дни, може и да е било спокойно, но уикендите е ад просто. Миналата година чакахме на километрична опашка само да влезем, после за търсене на места по земята няма да коментирам, за шезлонги и дума не можеше да става.

# 81
  • В.Търново
Явно няма да отидем в Приморско на аквапарк,не си заслужава толкова пари,а и щом хигиената все още им куца... Naughty
Миналото лято бяхме в Пловдивския за една нощувка през седмицата,разкош беше,чисто,без навалица,само дето детския басейн беше адски студен.
Била съм в Сл.Бряг и в Несебър аквапарковете.И двата са много големи,поддържани,чисти.По ми харесва този в Сл.Бряг.Но наистина много се чака там по пързалките и убива всякакво желание,а и цената е доста по-висока от този на Приморско.

# 82
  • И аз не знам къде...
Тази тема съвсем е замряла!
Явно няма голям интерес към Приморско тази година  Rolling Eyes!

# 83
Интерес към Приморско има ,и винаги ще има,просто  още е рано за сериозно раздвижване.А и като гледам хотелите в Приморско и не само там,тази година нещо доста са понадули цените.След 30 април,когато свършват  ранните записвания,със сигурност ще има повече раздвижване,а и мисля че цените ще паднат!Нещо тази година изкуствено вдигнаха цените и офертите са нереални в сравнение с миналата година!Така си мисля аз разбира се!

# 84
Да се запиша и аз  Grinning
Ние ще сме чак края на лятото /септември, да може малкото чааве да порасне малко/  в Приморско, но с радост ще чета вашите отзиви и мнения   bouquet

# 85
  • В.Търново
Интерес към Приморско има ,и винаги ще има,просто  още е рано за сериозно раздвижване.А и като гледам хотелите в Приморско и не само там,тази година нещо доста са понадули цените.След 30 април,когато свършват  ранните записвания,със сигурност ще има повече раздвижване,а и мисля че цените ще паднат!Нещо тази година изкуствено вдигнаха цените и офертите са нереални в сравнение с миналата година!Така си мисля аз разбира се!
Така си мислеха някои и през миналата година като цяло за повечето курорти и морски градове.Обаче цените не си паднаха и от година на година си растат.

# 86
  • София
Здравейте,
някои да е ходил в Гранд хотел Приморско?
Много изгодно предложенив има тук
http://kitt.bg/bg/sea-holidays/primorsko-hotels/grand-hotel-primorsko/
Моля за мнението ВИ   bouquet

# 87
  • И аз не знам къде...
Наистина е много изгодна офертата!
Когато резервирах в друг хотели (преди месец) цените на Гранд хотел Приморско бяха доста по-солени!

# 88
# 89
Офертата е супер!  Аз едно не мога да разбера - купувам валчера преди изтичането и , но кога го ползвам?

Общи условия

Активация на акаунт