Приморско - 2013

• 84 577
  • 676
  •   1
Отговори
# 90
Съжалявам - видях датите!

# 91
  • В.Търново
Офертата е супер!  Аз едно не мога да разбера - купувам валчера преди изтичането и , но кога го ползвам?
В офертата пише,че е валиден ваучера от 1 май до 16 юни.За тези дати е нормално да е такава цената. Peace

# 92
  • София
Здравейте, а за Магнолиите нещо можете ли да споделите?

# 93
  • София

В теми от минали години съм чела само отрицателни отзиви.

# 94
  • И аз не знам къде...

В теми от минали години съм чела само отрицателни отзиви.

Един колега всяка година почива на Магнолиите и е супер доволен!
Но си е скъпичко за съжаление!

# 95
  • София
Благодаря ВИ, ще се радвам, ако още някои се включи, защото днес ще резервирам. Ние сме фенове на Албена, но след толкова години там искаме да разнообразим и си мисля че ще ни хареса.
Наистина прочетох много негативи, но има и положителни мнения.
Доколкото до офертата, като се осигурявам в Доверие ми правят 5%, също така последната седмица на юни решихме да е и стана прилична сумата, даже по-евтина от доста други нябелязани хотели.

# 96
Здравейте!
Имам въпрос към почиващите в Детелини от минали години: как е около хотела с паркирането? Има ли места? А тихо и спокойно ли е, или шумно?
Благодаря предварително  bouquet

# 97
  • В.Търново
Има ли влакчета в Приморско, и ако да сутрин работят ли?

# 98
Аз съм ходила на Приморско 2010г, бяхме отседнали в Перла Сън парк, много приятно хотелче, до плажа/южния/ те пренасят с лодка през реката. Много е яко. Курорта определено ме разочарова, очаквах нещо много по-хубаво. Северния плаж - отврат, бурно море, големи дупки по крайбрежието, като цяло доста дълбок плаж. Коренна разлика от южния, който е тих и плитък

# 99
Има влакчета, които пътуват до Китен. Разписание има на рецепцията на всеки хотел.

# 100
  • В.Търново
Има влакчета, които пътуват до Китен. Разписание има на рецепцията на всеки хотел.
Благодаря! Simple Smile Но ние няма да отсядаме в Приморско,а ще сме на плаж Нестинарка до Царево.И сутринта  в деня на пристигането мислим да убием време в Приморско и ми се искаше да се повозим с децата на влакчетата,понеже в Царево няма.
Някой знае ли от къде тръгват?

# 101
срещу бънджитата, близо до двора на училището /респективно наказателния паркинг за неправилно паркиране/ това е начална спирка, там спят  Simple Smile

# 102
  • В.Търново
The Fay ,благодаря ти! Simple Smile

# 103
Здравейте, интересува ме подходящо хотелче/хотел с басейн, All Inclusive за две семейства с малки деца - ако може до Южния плаж.
Всички оферти, които гледах са в близост до Северния, а там е неподходящо за малки дечица.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 21:33 от 6tastliva mama

# 104
  • И аз не знам къде...
Аз избрах Сънрайз хотел, но нямам лични впечатления!

Общи условия

Активация на акаунт