Приморско - 2013

• 84 745
  • 676
  •   1
Отговори
# 225
sonyasa ,благодаря за споделянето за хотел Флирт.В неделя тръгваме за там Peace

Надявам се да ви хареса. Приятна почивка  и хубаво време ви желая grinning039

# 226
  • София
Благодаря!Като се върнем ще пиша и моето мнение Wink

# 227
  • София

А може ли да ми предложите някакъв хотел до 50 лв на вечер, не държа да е лукс изобщо ,без изхранване. Просто да е чист и да не е многооо далеч от плажа. Гледах Семеен хотел Марта, Лилия 2, Шулерови, Мариана .. не знам на кой да се спра . Благодаря Hug
[/quote]

Мариана не е много близо до плажа и като цяло е малко встрани от града. Миналата година разглеждах стаите и ми направи впечатление, че не са много чисти, северните нямат климатик и имат много тесни бани. Не бих го препоръчала.
Някой наскоро спомена вила Дес. Според мен това е съвсем нова къща за гости/хотел и като за първа година, предполагам ще бъде добре, а и е близо до северния плаж. Снимките изглеждат обещаващи, но нямам лични впечатления. В същия район е хотел Станков, чиито стаи изглеждат поддържани (разглеждала съм ги) и Голдън Лион, за който също нямам лични впечатления.
Миналата година имаше добри коментари за къща за гости Добреви, която също е близо до северния плаж.
Хотел Тишина изглежда ужасно, а и някой беше споменал, че за 2 седмици е нямало смяна на спално бельо и кърпи.
Не се лъжете са Стринава, освен че е ужасно мръсен, е много шумно и  повечето стаи са малки.

# 228
  • У дома... някъде
Нашето семейство резервира за 1-6 юли в това семейно хотелче http://www.rdimov.com/  за цена от 40лв за всички.Има климатик в стаите и се намира до Аква-парка и тенис корта.Ходила съм в Приморско и преди и се надявам и тази година да случим на хотел и време най-вече. Crazy Laughing

# 229
Не ми хареса, че децата плащат доста - 50% от сумата за възрастен. За семейство с две или повече деца цената скача до цената за по-луксозен хотел, където децата не плащат или се плаща само за второто.
Абсолютно съм съгласна, че това е тъпото на офертата. Може би е заради изхранването, но щом могат организаторите да си позволят в Белведере и Жерави дете с двама възрастни да е безплатно, можеше и тук да го включат.

# 230
Някакви мнения за хотел Нортик ???
Гледам че има доста добра оферта (за възрастен с едно дете) в grupovo.bg, и ще ви бъда благодарен ако дадете мнения за този хотел.

# 231
Отзиви за Перла Бийч има ли някой да даде, както и за Перла Плаза и Сън Парк?
Къде се намират горе долу, как се стига до плажа, какво да разгледаме в Приморско?

# 232
Отзиви за хотел Лилия 2 има ли някой?

# 233
Отзиви за хотел Лилия 2 има ли някой?

И аз се интересувам от Лилия 2 , ако някои може да даде някаква информация  Hug

# 234
  • плевен
Здравейте,пиша ви от хотел Шурелови-всичко е както изглежда на снимките-спокойно,чисто-сезона е много слаб в момента.Не е асфалтирано все още около хотела.Времето е супер-топло през деня -хладно през ноща -водата днес беше перфектна,топла и много чиста .Не съжалявам нито за хотела,нито за това,че почиваме юни.Това е от мен,ако ви интересува още нещо-питайте! Simple SmileВчера открихме страхотен рибен ресторант!

# 235
Здравейте,пиша ви от хотел Шурелови-всичко е както изглежда на снимките-спокойно,чисто-сезона е много слаб в момента.Не е асфалтирано все още около хотела.Времето е супер-топло през деня -хладно през ноща -водата днес беше перфектна,топла и много чиста .Не съжалявам нито за хотела,нито за това,че почиваме юни.Това е от мен,ако ви интересува още нещо-питайте! Simple SmileВчера открихме страхотен рибен ресторант!

Благодаря ви много за споделената информация. А каква е цената на нощувката?

# 236
  • плевен

Благодаря ви много за споделената информация. А каква е цената на нощувката?
25 лева стая за двама!

# 237
Най вероятно в петък сме и ние при вас. Интернета безжичен ли е или с кабел?

# 238
Отзиви за Перла Бийч има ли някой да даде, както и за Перла Плаза и Сън Парк?
Къде се намират горе долу, как се стига до плажа, какво да разгледаме в Приморско?

Миналата година бяхме в Перла бийч 2. Самия хотел се намира почти на Северния плаж, дели ги една улица и по едни стълби се стига до плажа. Лично аз съм доволна, настаниха ни в мезонет, въпреки че бях платила за двойна стая, от което малката беше най-доволна. Трите Перли имат един общ басейн, но той е доста голям, както и два детски басейна.
Перла плаза се намира срещу Перла бийч, а Сън Парк е на самия южен плаж, но за тях нищо не мога да кажа. Ако нещо те интересува-питай Hug

# 239
Ау, тези стълби доста ли са?
Ние сме с две деца, едното още в количка се вози  Confused
Има ли начин да се стига с кола да плажа, плитичко ли е в морето, хареса ли ви ол инклузива?
От северния и южния плаж кой е по-хубав, вечер къде се разхождахте и близо ли е центъра на града до хотелите?

Общи условия

Активация на акаунт