Приморско - 2013

• 84 735
  • 676
  •   1
Отговори
# 240
Ау, тези стълби доста ли са?
Ние сме с две деца, едното още в количка се вози  Confused
Има ли начин да се стига с кола да плажа, плитичко ли е в морето, хареса ли ви ол инклузива?
От северния и южния плаж кой е по-хубав, вечер къде се разхождахте и близо ли е центъра на града до хотелите?

Според мен не са много стълбите, около 15-20 максимум. За южния плаж нищо не мога да кажа, тъй като ние там не сме ходили, само една вечер се разходихме до там. Видя ми се доста по-широк, но в морето не сме влизали. Ние ходехме до плажа Перла, за мен там е чудно, а и между северния плаж и Перла има една неохраняема ивица, където морето е много плитко, хората са малко и за деца е перфектно. Доколкото знам там ходели нудисти, но аз изобщо не видях такива. Иначе Северния плаж миналата година беше доста пренаселен
Хотела е близо до центъра, ние се разхождахме там, а и уцелихме някакъв фолклорен фестивал и малката много се забавлява. Аз лично нямам никакви забележки към хотела и храната, имаше голямо разнообразие, и всяка сутрин в ресторанта един мъж приготвяше палачинки, от което малката беше много доволна.
Единствения недостатък беше, че анимацията беше на немски, но това изобщо не пречеше на малката, вечер се включваше в дискотеката
Аз лично съм доволна от почивката там Hug

# 241
  • плевен
Здравейте,пиша ви от хотел Шурелови-всичко е както изглежда на снимките-спокойно,чисто-сезона е много слаб в момента.Не е асфалтирано все още около хотела.Времето е супер-топло през деня -хладно през ноща -водата днес беше перфектна,топла и много чиста .Не съжалявам нито за хотела,нито за това,че почиваме юни.Това е от мен,ако ви интересува още нещо-питайте! Simple SmileВчера открихме страхотен рибен ресторант!
Най вероятно в петък сме и ние при вас. Интернета безжичен ли е или с кабел?
безжичен и безплатен!!!!-ще се засечем ако дойдете ние сме до неделя тук Grinning

# 242
  • У дома... някъде
Южния плаж е удобен за количка,тъй като има дървена рампа по пясъка и можете да се движите по нея с количката,както правехме ние.На самия плаж имаше водна пързалка с разни кафенца.Също има и обособен детски кът на плажа с детски люлки и пързалка. PeaceМорето е плитко доста навътре и беше много чисто като ние ходихме средата на юли.
Лично аз за северния плаж нямам наблюдения,тъй като предпочитаме южния заради изброените по-горе неща.

# 243
Здравейте, харесах един хотел близо до северния плаж. Ева се казва -  http://pochivka.com/hoteli/o-1496-hotel-eva   
Някой има ли впечатления, изглеждат ми ниски цените, а е на 20м от плажа.

# 244
Там, където пише, че е хотелът няма нищо, виж картата.

# 245
Гледах го в Google View и наистина не излиза на дадения адрес. Но пък хотела си го има - точно на ъгъла, малко след Golden Lion,в дясно.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 11:05 от tooclose

# 246
Има страхотна оферта за Екзотик и Дюни
къде е уловката обаче  newsm78
http://-spam129-7-noshtuvki,-7-zakuski,-7-obyada-i-7-vecheri-na- … tml?afl_camp_id=5

# 247
 За ЖЕРАВИ 2 някой да сподели,местоположението му,как е този северен плаж,инклузива добър ли е?
благодаря предварително

# 248
  • София
За ЖЕРАВИ 2 някой да сподели,местоположението му,как е този северен плаж,инклузива добър ли е?
благодаря предварително

На стр. 14 има няколко поста по този въпрос  Peace

# 249
благодаря предварително

На стр. 14 има няколко поста по този въпрос  Peace

благодаря ,отивам да чета  bouquet

# 250
Здравейте, харесах един хотел близо до северния плаж. Ева се казва -  http://pochivka.com/hoteli/o-1496-hotel-eva   
Някой има ли впечатления, изглеждат ми ниски цените, а е на 20м от плажа.

Хотелчето е ново, добре поддържано,чисто. Преди 2 години бяхме в апартамент. Неприятното е че от панорамните прозорци освен морето, новостроящата се сграда пред хотела гледахме постоянно и в гробището на Приморско

# 251
И аз да попитам за хотел Южен бряг дали имате отзиви?
Още през април резервирах стаи и се надявам да съм уцелила...  Praynig
Опитах се да го "видя" през Street View, но не успявам.  Rolling Eyes

# 252
И аз да попитам за хотел Южен бряг дали имате отзиви?
Още през април резервирах стаи и се надявам да съм уцелила...  Praynig
Опитах се да го "видя" през Street View, но не успявам.  Rolling Eyes
Добре изглежда, къде мога да видя цените?

# 253
.................
Добре изглежда, къде мога да видя цените?

Ти къде го видя?

Обади се по телефона.
Човекът ми каза, че принципно работят с групи чужденци и затова не са обновявали сайта... и нямат нова информация.  newsm78

# 254
За над 100 лева на ден във висок летен (какъвто аз желая) не бих ползвала Престиж сити 2 от това, което си описала.
И аз, в висок летен бих ползвал всяко друго място но не и морето Simple Smile Нещо така над 1000 метра Simple Smile
Доволен съм си от хотела, даже вече ми липсва ама стана жега, не става за море Mr. Green и все пак ще повторим и потретим че не можахме да се поизкъпем, но нека се порзвали малко времето че хич не обичаме жегите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт