Приморско - 2013

• 84 731
  • 676
  •   1
Отговори
# 255
А в Приморско има ли от тези туристическите влакчета?
Запазих за Перлите, по оферта хотел без име, дано да ни хареса Simple Smile

# 256
Каква е тази оферта без име? В Перлите(не знам коя) Мои познати са били и са доволни.

# 257
Ето по тази оферта запазих
http://niktravel.com/content/view/12044/530/
За първи път отиваме там, пък на късмет  Wink

# 258
Дано всичко да е наред , за да е хубава и почивката!

# 259
  • София
 Ако имате мнения за Норт Бийч моля да ги споделите Grinning

# 260
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile
Хотел вече избрах, но имам въпрос за храната. Къде ядете, ако не сте на ол инклузив? Приемам съвети за всякакъв тип заведения.

# 261
  • плевен
Хотел вече избрах, но имам въпрос за храната. Къде ядете, ако не сте на ол инклузив? Приемам съвети за всякакъв тип заведения.
снощи бяхме в стела маре-много приличен ресторант,а почти всички хотелчета имат обедно меню

# 262
  • София
снощи бяхме в стела маре-много приличен ресторант,а почти всички хотелчета имат обедно меню

Стела Маре ми е една от задължителните дестинации. Там какъв смях съм се смял преди години. На оградата едно хлапе на 5-6 г. си завря под наклон главата  и след това си я изправило и не можа да я извади....за секунди баща му и майка му дотичаха, въртяха го и го измъкнаха.  Joy Joy Joy

На края на главната има ресторант Панорама, там набиваме попчета, цаца, миди. Поне за манджата няма защо да се притеснявате, на всяко кьоше има за дъвчене. Тая година съм решил ресторанта на Здравко да посетя....някой ако знае координатите моля да сподели.

# 263
Аз от ресторанта на Здравко съм разочарована, кухнята беше ужасна, и самото заведение ми се видя мизерно, явно лежи само на стара слава на стопанина си. Ходих не по-предното лято, миналото само го заобикаляхме. На центъра има една будка за риба, не помня ресторанта до нея как се казваше, но там сякаш беше най-вкусно и цените доста прилични. А на тази будка с рибата, препоръчвам да опитате Ватос Simple Smile малко хора я познават и съответно опитват, но за мен е най-хубавата бяла риба, след калкана.

# 264
Стела маре ни е задължителна и на нас!Готвят добре ,сравнително не се мотаят и миналата година пък по стълбите течеше ток!!!!!!!!!като заваля и намокри стана голямо шоу!оправиха го хората за нищо време  LaughingРесторанта на Здравко не сме посещавали ,обикновенно като минавахме от там си беше почти празно newsm78може пък така да се е случило.То и хотелът и ресторантът са си малко забутани ,по мое мнение де!

# 265
Ми тя будката за риба мисля е до стела маре?!

# 266
Ми тя будката за риба мисля е до стела маре?!
И аз си мисля така, но понеже не съм 100% сигурна да не заблудя някой Simple Smile като идем тази година ще гледам да го запомня  Laughing

# 267
Здравейте! Какво мислите за тази оферта:http://-spam129-10-dni-pochivka-prez-yuli-i-avgust-v-Primorsko-sas-zakuski,-obyadi-i-vecheri-v-hotel-po-izbor!-o1303.html?afl_camp_id=5  и ако има някой, който да изкаже каквито и да били отзиви за хотелчетата,моля, кажете:) Много ми е примамлива, гледах хотел "Бриз" на гугъл вю,много ми допадна,понеже сме с малко дете и изглежда спокойно място и далеч от шума,хареса ми и като цена,но ми се струва че има нещо в цялата работа,защо пък,аджаба, е толкова евтино:) и другото което е: Някой ползвал ли е услугите на тази туристическа агенция (Бояна Тур)? Извинете,ако вече сте ги коментирали,но не открих нищо назад в постовете и за това питам тук:))) Лека вечер и предварително благодаря! Heart Eyes

# 268
За тези, които са там или са се върнали вече - бихте ли споделили как е северният плаж? Преди известно време четох, че това лято няма да го има. Не е вярно, нали? Grinning В какво състояние е? Simple Smile

# 269
  • плевен
За тези, които са там или са се върнали вече - бихте ли споделили как е северният плаж? Преди известно време четох, че това лято няма да го има. Не е вярно, нали? Grinning В какво състояние е? Simple Smile
Вчера се върнахме-северния плаж си е там и е чудесен!Ходихме и на Перла-там е уединено,но има нудисти/които на мен лично не ми пречат/.Не сме ходили на южния,защото ни беше  далече и казаха,че е платен.

Общи условия

Активация на акаунт