Приморско - 2013

• 84 568
  • 676
  •   1
Отговори
# 465
Нортик е близо до северния плаж и влакчето дето тръгва Такъв спомен имам от миналата година Близо е и до центъра някъде макс 5 мин пеша но е далече от южния плаж На северния е хубаво аз камъни не съм видяла в морето и е плитко навътре но...тез дюни направо.. за пръв път виждам такова нещо (честно) Нортик е добро хотелче и аз го загледах но кухнята му Не съм влизала вътре не знам как е само съм минавала на път за плажа беше близо до моя хотел

# 466
Флори , на северния плаж пред хотел Перла 2 е пълно с камъни, и двамата с мъжа ми имахме рани по ходилата след влизане в морето.

# 467
  • Бургас
Камъните са в началото до средата - условно казано.Не съм обърнала внимание къде точно свършват.Където започват дюните мисля, че нямаше и наистина имаше плитчини доста навътре т.к.морето беше като тава.

# 468
Къде паркирате на плаж Перла? Преди години ходих там и видях как вдигат с паяк паркираните коли. Най-вероятно, защото са паркирали в "зелена" площ. Паркинг не си спомням да имаше

Прегледах последните няколко страници и не видях да има такъв въпрос. Сори, ако е обсъждан по-напред

# 469
  • София
За Перла се паркира в горичката, досега не съм виждала вдигнати коли от там. Паякът обикновено вдига от дюните, т.е. в посока Перла от дясната страна.

# 470
Мерси.
Аз съм виждал да вдигат точно преди горичката. Явно натам не ходят Laughing

# 471
Информация за Конкордия Плаза 2 ? Wink

# 472
Здравейте момичета Simple Smile Имате ли отзиви за хотел Опал http://opalprimorsko.com/node/27

# 473
  • Стара Загора
Резервирах за хотел Екзотик пълен пансион.
http://-spam129-(21-27.08.2013g.)-6-noshtuvki,-6-zakuski,-6-obya … vgust.-o1337.html

Знам, че вече е късно, но ако някой е ходил моля да сподели:)

Не очаквам много за 2 звезди, но съм почивала и в почивни станции, та горе-долу ми е ясно какво ще е. Пише, че имат собствена плажна ивица, което е добре.

Не съм била в Приморско до сега. Плажа как е?

# 474
  • What are you laughing at?
Здравейте, знаете ли колко е таксата за чадър на северния плаж?
Благодаря!!!

# 475
мисля,че 5лв., но малко след това има фрии зона, която е по-хубава като плаж и море.

# 476
  • What are you laughing at?
мисля,че 5лв., но малко след това има фрии зона, която е по-хубава като плаж и море.

Благодаря, минала година беше 5.00лв. чадъра, но нещо се спомена, че ще вдигат таксите на 6.00лв. затова питах... 

# 477
Информация за Конкордия Плаза 2 ? Wink
Здравейте,реших и аз да е включа във темата  Rolling Eyes .3-4 пъти сме почивали в Приморско и винаги сме оставали доволни.Тази година мислех да резервирам в Китен,че не съм ходила от 7-8години но в сайтовете за намаления открих оферта за въпросния хотел Конкордия Плаза 2,която бе доста изгодна и тази година от 19.08 сме там.За съжаление много са малко коментарите за този хотел,така че ще съм благодарна ако някой сподели повече инфо за него.Нашата резервация е с включена храна,ако имате отзиви и за кухнята на хотела ще съм много благодарна.   Grinning

# 478

Благодаря, минала година беше 5.00лв. чадъра, но нещо се спомена, че ще вдигат таксите на 6.00лв. затова питах... 

5 на Северния, 6 на Южния Peace

# 479
ааа сега ми стана ясно защо все пишете за камъни на северния плаж
значи има доста входове за него не е като за южния май само по мостчето
аз съм ходила не от Перла 2 по улицата и направо дето почва или свършва крайбрежната алея
от хотела тръгвах нагоре по една неасфалтирана улица и стигах то вход с едни дъски наслагани на пясъка то там си се води главен вход също а от Гранд хотел Приморско е направо като вървят и си отиват там Не е далече Там завива и влакчето за Перла Та на това място малко нагоре като се върви е и нуди плажа и после Перлата Там няма никакви камъни Морето е плитко и водата беше чиста Значи това се води по-на север на плажа а южната му част е явно тогава камениста и тук се чудим защо едни мами разправят за дълбоко място и камъни а други че е плитко и няма такова нещо
Ако имате възможност и ви е близко влизайте от другия вход Там също има много хотели един до друг хубави са и близо до центъра също Стамополуу ли нещо такова май се изписва на картата мястото Пълно е с малки хотелчета и по-големи просто разгледайте и потърсете а септември имаше и много свободни места на добра цена въпреки че беше пълно миналата година  То стана.... цял роман((

Общи условия

Активация на акаунт