Приморско - 2013

• 84 581
  • 676
  •   1
Отговори
# 450
А някави заведения/ресторанти, които да препоръчате в Приморско?
Още ли е лудница от сергии по главната улица?

# 451
  • В уютен дом!
И ние сме запазили за 1ва година в Приморско и ще ми е интересно и полезно да чуя за кръчмите с хубава храна  Hug

# 452
Никой ли не е посещавал хотелите Нортик 2 и Диана ? Всякакви мнения ще са от полза. Има изгодно оферти в сайтовете за групово пазаруване, а не намирам никакви отзиви. Сега видях и друг хотел Конкордия плаза 2. Нещо за него някой да сподели. Много ви благодаря предварително   Simple Smile

# 453

Има много сергии, но сега сякаш повече са магазинчетата. Последно бях тук преди 10 години. Ние винаги хапваме в ресторан Ден и нощ, макар че вече не правят пекрасната палачинка Ден и нощ - една истинска хранителна бомба  Mr. Green
Комари не сме виждали, спим на отворен прозорец.

# 454
В Приморско няма интересен нощен живот. Има 4 кръчми, които затварят към 00ч., а музиката спира в 23,00ч.  Те са Рубин (с много добър оркестър), Вълчан войвода, една точно на центъра, Барбадос. Дискотеки - Бялото(почти празно, ретро и диско музика). Афтър оргазъм - пълна дупка с чалга, закрита. Има и един нов клуб, мин. седмица го откриха - Булевард. На главната улица, рок клуб е, но е закрит.
Барове:
Салса бар - на северния плаж, ходят само поляци и словаци, чехи
Хавана  - на центъра, с/у общината.

Иначе има безплатен транспорт до Зангадор в Китен.

За комарите - в заведенията раздават спрей. Пълно е с комари:)

# 455

За комарите - в заведенията раздават спрей. Пълно е с комари:)

Явно се въртят около скарите Simple Smile

# 456
Има ли свежи впечатления от тази година за АКВАПАРКА в Приморско ??? Ще съм благодарна на мнение  Peace
Ние си живеем по морето и искренно ви пожелавам една спокойна и изпълнена с емоции почивка на хубавото ни моренце   bouquet

# 457
За мен пък северния плаж не е подходящ за деца, влизаш в морето и вървиш по камъни вместо пясък..  Crossing Arms

# 458
Северният плаж изчезва. Първата редица чадъри е във водата и ивицата става все по- малка.
Най -хубав е  плажа на Перла.

# 459
  • София
Има ли свежи впечатления от тази година за АКВАПАРКА в Приморско ??? Ще съм благодарна на мнение  Peace
Ние си живеем по морето и искренно ви пожелавам една спокойна и изпълнена с емоции почивка на хубавото ни моренце   bouquet
Бяхме в края на юни в аквапарка. На мен не ми хареса. Ужасно скъп вход, срещу който не получаваш нищо.След обяд има намаление като влезеш и тогава влизат и цели групи и става непоносимо. Много народ, опашки се вият за пързалките. Поясите не достигат, а без тях не можеш да се пускаш. Всеки, който е успял си пази пояс и не си го дава. Пълен цирк.Цените по заведенията в аквапарка са без коментар. Никога не бих отишла отново.

# 460
  • What are you laughing at?
Здравейте, мили дами, мога ли да помоля тези които са в Приморско в момента, и ходят на северния плаж, минавайки през хотел Стамополу този:
да запишат телефона за връзка който ибикновенно е залепен за стъклената врата и да ми го пратят на лични!!! Предварително Благодаря!

Хубаво лято на всички!

# 461
Здравейте и аз съм разочарована от аквапарка. Времето ни мина във опити да намерим пояси,който се беше вредил не го пускаше.Спасителите си стоят съвсем безучастно на столчетата и хич не ги е грижа какво става.По другите такива паркове след спускане ги оставяш или има служители които се грижат да ги събират.Пълно е с лагеруващи русначета и си представете какво тичане и бутане става.Освен това са малко спасителите за толкова много деца и изобщо не се грижат за реда и безопасността.

# 462
Преди две години като ходихме, бяхме очаровани от една механичка Кума ЛИса, страхотна кухня имаха, но уреждането на места беше мисията невъзможна  ooooh!

# 463
Благодаря за мненията за АКВАПАРКА  на отзовалите се  bouquet Определено сте били полезни и на други като мен,които са били раздвоени дали да го посетят  bowuu

# 464
Здравейте някой има ли отзиви за хотел Нортик 2 и далече ли е от плажа и центъра, видях в нета много изгодна оферта за него

Общи условия

Активация на акаунт