Приморско - 2013

• 84 587
  • 676
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Във "Вермона" не съм отсядала, но миналата година разглеждах хотела, като вариант за това лято. Много е близо до северния плаж, има много малък басейн. След доста настояване от втория опит ги склоних да ми покажат стаите, но не ми беше дадено много време да разглеждам, казаха ми "Стаи като стаи, какво ще им гледате.". Все пак това което видях: стаите и баните са позахабени и обзавеждането е овехтяло, но не бих казала, че е мръсно. Има една част от хотела, която е по-нова и съответно там стаите и баните изглеждат по-добре. Като цяло стаите не са особено големи, както и терасите. Навсякъде от онези малки телевизори, които са така разпространени в района:), малък хладилник, няма термокани. Моето определение: "Не е много лош, но със сигурност има по-добри!".
Аз лично не го избрах за тазгодишната почивка.

# 436
здравейте !
имам една молба Simple Smile дайте предложения и телефон за някакви по-евтинки квартири 10-15 лв
надявам се да има и местни във форума Wink

# 437
  • Стара Загора
Здравейте в Приморско не съм почивала досега, някой с впечатление от хотел Конкордия плаза2?
Има ли басейн, шумно ли е около него? и т.н

# 438
Поне по снимки и описание няма басейн, а обикновенно собствениците (нищо лично към конкретния хотел)  всяка дупка с вода я тръбят като басейн.

# 439
Здравейте в Приморско не съм почивала досега, някой с впечатление от хотел Конкордия плаза2?
Има ли басейн, шумно ли е около него? и т.н
Миналата година бяхме там, но в края на сезона (даже май след края - за 5-6 дни от 18 септември  Blush). В хотела май бяхме само ние хахаха и беше абсолютна тишина. Като че ли имаше един малък басеин...

# 440
  • София
Можете ли да дадете отзиви за хотелите от тези оферти. Никога не съм почивала в Приморско и ще съм благодарна ако споделите впечатления.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13159&refid=23574&webid=67
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … -malina-2476.html
Хубаво лято!

# 441

Здравейте!!!
Има ли някой с пресни впечатления от хотел Пламена палас? Интересува ме разстоянието от хотела до плажа и храната. newsm78

До плажа 5-7 мин пеша, до Перла- задължително с кола. За храната - последно разочаровани, но мнението ми е от доста време, дано са се подобрили нещата, иначе хотелът беше перфектен.
[/quote]

Благодаря за отговора Simple Smile Резервирахме само със закуска  Simple Smile

# 442
Записвам се във темата от 5.08 сме в Престиж Сити 2, сега чета само хубави отзиви за там, но имам питанка към тези които вече са го посетили какво представлява детския клуб?  Пише че е за деца от 4до12 ние сме малки на 2 и половина и се чудя дали ще има нещо като за нас? Слънчев ден!
Ние сме с резервация от 27 юли, като пристигнем, мога да споделя впечатления. Никой нищо не пише за хотела.  newsm78
Имаше няколко позитивни коментара някъде. ще чакам и вашите надявам се всичко да е супер! Приятна почивка и да пишете Simple Smile

# 443
Вчера се върнахме от Приморско.
За 5 дена бяхме в Добреви и ни хареса. Бяхме в 201 стая, която гледа към дворчето, но въпреки всичко е шумничко, както писах. Не ми допадна това, че когато резервирахме ММ специално попита какви са леглата, защото бебето спи при нас (и това беше подчертано). Какво са говорили със собственика не зная, но ММ ме успокои, че всичко е уредено. Е, леглата бяха 2, долепени 1 до друго като между тях имаше 3 пръста луфт. Вярно, дадоха кошарка, но нашата дама не я погледна дори. Запълнихме разстоянието с чаршаф, хазайката даде още един за разстоянието между стената и леглото. Тесничко ми беше, а едното легло е издънено та не ми беше особено комфортно по време на сън. Също така не ми допадна, че камериерката всеки божи ден ни притесняваше след 14ч, за да чисти и така и не се научи, че след обед бебето спи и по този начин го буди.
Иначе, в къщата е чисто, чаршафите са чисти, дават по 1 голяма и 1 малка кърпа, дават сапунчета и т. хартия. Хазаите са мили и усмихнати без да ти се врат и нарушават личното пространство. Още от самото начало ни дадоха дистанционно за климатик и тв.
Пак бих се върнала там.
След 5-те дена при Добреви се преместихме срещу тях за още 2 (искахме за 3, ама нямаше възможност).
Къщата се казва SPS Pepa.
Хазайката е дърта тарикатка, така те омайва с думи, че останах без думи ooooh!.
Стаята е по-голяма от тази, в която бяхме при Добреви, но! за 2-ма човека се предлага малък еднокрилен гардероб, който е крайно недостатъчен. За 35 лв на стая не ни беше предоставено дистанционното на климатика (не че имаше нужда, но все пак сме си платили за тази екстра и редното беше да ни се предложи Peace). Има един-единствен свободен контакт, който е крайно недостатъчен. Камериерката минава сутринта, докато сме били на плаж. Оставихме вратата на терасата затворена (въпреки че бяхме на 5 етаж, но въпреки всичко може да се мине до съседната тераса на необитаем тогава апартамент с ключ на вратата отвън), защото в стаята имахме лаптоп, документи, фотографска техника и т. н., намерихме я широко отворена, явно по усмотрение на жената, която чисти. Ами ако ми бяха задигнали фотографската раница, в която има техника за около 5000 лв, от кого щяхме да търсим обезщетение Tired? Не го повдигнах на въпрос, защото на следващия ден си отивахме. На входната врата с шрифт 30 е написано "Моля стаите да се освобождават до 9:00ч!!!" - да, точно така, с 3 удивителни. За сравнение: в Добреви е до 12ч, без удивителни. Чаршафите са по-износени и загрубели и ни бяха предоставени 2 малки кърпи, добре, че съм предвидлива, та, взех и 2 големи от вкъщи. Оставят сапунчета и т. хартия.
Изводът: следващата година ще запазвам при Добреви, но от по-рано, за да не се налага да се прехвърляме по съседите. Peace

# 444
Много хубаво описание)) Но... има ли комари миналата година се оплакваха хората Аз ходих в началото на септември и нямаше никакви но към северния плаж ни беше хотелчето
Колко си платила Шушулче за Добреви стаята и има ли закуска или само стая се плаща и на какво разстояние е от плажа и от кой северен или южен Ние ходехме на северния и на Перла с влакчето но...много ми се искаше да отида и на южния но...далече ми беше Тази година гледам за нещо до южния плаж ама да не е скъпо не искам вечери но може със закуски ама..ще видим дали ще стане не съм много наясно с южните там хотели То..като стигнем центъра и се отплеснем пък и да седнем и... крайморската алея е страхотна от пристанището нагоре ама като свърши не можеш да се изкачиш на пътя та по едни камънаци в тъмното се плъзгах а-ха да падна в морето (( а да се връщаме ни мързеше ама това са емоции все пак)) но съм мераклийка сега за южния плаж)) търся си нещо натам да е от началото на септември

# 445
  • София
Тази година са допостроили крайбрежната алея, която вече не свършва в камъните, а излиза до улицата.За сметка на това част от плажа е унищожена Sad
И има доста комари, както някой вече беше споделил.

# 446
Само нощувката Confused. Скъпичко ми се видя Rolling Eyes.
Странно ми е, че казвате за комари, един не сме видели Thinking, спахме и на отворена врата към терасата.
И още нещо: в Добреви вряла вода бол, а в Пепа на 2-та вечер в 18.30 щях да се вкочинясам от студ под душа, добре, че имаше за детето по-топла.
И в Пепа-та имаше кана за топла вода, която не сме ползвали, но все пак е благинка. Peace

# 447
много ще съм ви благодарна, ако получа мнения за тези хотели:
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … nortik2-2491.html
http://rio.bg/oferta/2598/noshtuvka-zakuska-i-vecherya-na-parva- … .bg&aff_id=22
извинявам се,ако вече ще ги разисквали тези хотели, но аз не можах да намеря никаква информация за тях. Приемам и всякакви предпожения за хубави хотели, но не чак толкова скъпи, подходящи за дена на 5 и 2 год.

# 448
Здравейте!

Дали ще можете да ми кажете някаква квартира където цените да са 20ина лв. за 2-на стая. Имаме ограничен бюджет, а определено ни се иска да не пропускаме морето тази година. Някой по-евтинки заведения? Много ще съм Ви благодарна, обикновено ходим края на август,а тази година подраняваме с месец и за мое голямо съжаление смокините едва ли ще са узрели..    #Crazy

# 449

Странно ми е, че казвате за комари, един не сме видели Thinking, спахме и на отворена врата към терасата.
newsm78
И на мен ми е странно! newsm78 В момента сме тук и няма нито един комар! Стоим на отворена врата, вечер се разхождаме из целия град(лунапарка също) - не са ме ухапали нито веднъж, нито мен - нито детето! newsm78 А по принцип мен здравата ме дупчат -един да има - на мен ще се лепне Mr. Green и после ставам на едни огромни червени плюски! Joy Даже сама си се чудих с какво ли е третирано за да са изтребени до крак! newsm78

По отношение на плажа(имаше коментари, че северния не става за деца). Не съм ходила на южния - само на Перла и на сереверния - ми и двата си стават идеално за деца! Mr. Green Съответно са пълни с деца и като гледам нищо им няма! Joy Северния(пред Гранд Хотел) е също така плитък на голямо разстояние навъртре в морето - и двата имаха вълни(но тук сега подухва), водата ми се вижда еднакво топла-студена! Sunglasses Естествено на Перла е много по-спокойно и чисто и за това го предпочитаме - ако не ползвате кола Северния определено става и за деца! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт