Приморско - 2013

• 84 594
  • 676
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Искам да предупредя тези, на които им предстои ходене в Приморско да се запасят със солидно количество репеленти.
Незаинтересованост или обикновена арогантност, но не са направили нищо. Пълно е с комари. Особено около въртележките и батутите.

# 421
Записвам се във темата от 5.08 сме в Престиж Сити 2, сега чета само хубави отзиви за там, но имам питанка към тези които вече са го посетили какво представлява детския клуб?  Пише че е за деца от 4до12 ние сме малки на 2 и половина и се чудя дали ще има нещо като за нас? Слънчев ден!

# 422
Днес за голямо мое съжаление се прибрахме  от Приморско:(  Бяхме в хотел Марта и останахме много доволни. Хотела има изглед към морето, чисти се всеки ден и има достатъчно място да се паркират колите.Сравнително близо е до северния плаж, но ние ходихме само на Перла, защото там водата е много чиста, топла, няма вълни и не е претъпкано.

# 423
  • В.Търново
Сега го погледнах този хотел Марта.Мисля,че му е висока цената от 45лв. за двойна стая в активен сезон,то дори едно бюро или маса не са сложили в стаите,голо е много,няма нищо,един хладилник се вижда само.Жалко за хубавата гледка....Този Добреви ми се вижда по-добър вариант и ще чакам отзиви за там. Simple Smile

# 424
Поздрави от Приморско.
Времето е страхотно, водата е топла. Отседнали сме в Добреви, след това се местим отсреща. Ходим на плаж на Перла.

Здравей, и ние щяхме да сме в Добреви, но за периода, който искахме нямаше свободни стаи. Резервирахме в друга съвсем наблизо до Добреви.
Искам да те попитам няколко неща: имате ли проблем с паркирането, тоест има ли достатъчно места около къщите или паркинг наблизо; ходили ли сте до северния плаж или посещавате само Перла; а също така наблизо има ли ресторантчета?
Благодаря ти, предварително за отговора.Wink
Привет, пиша набързо, че ще излизаме на плаж.
Проблем с паркирането не сме имали. ММ беше намерил място на успоредната улица, но понеже колата ни е сравнително нова, мен ме беше страх да не ѝ се случи случка, паркирахме в двора на Добрева старша - 5лв на денонощие. Съвсем наблизо е и училището и там има денонощен, охраняем паркинг - 7лв.
Северният плаж е на 3 мин, но на нас не ни хареса и предпочитаме Перла, въпреки че ходим с колата по 2 пъти на ден.
Точно под Добреви има кръчма, която е шумничка и точно поради тази причина избрахме стая с гледка към двора Mr. Green. С бебе сме, както се вижда от подписа ми, климатик не можем да ползваме и сме на отворена врата към терасата, въпреки това чуваме кръчмата, точно срещу нас има баничарница и м@нговците надуват кючеци вечер, а до тях има някакъв хотел само с чехи, които не са от най-тихите.
Собствениците са мили и отзивчиви.

# 425
  • В.Търново
Благодаря,Шушулче ! Simple Smile
Хубава почивка!  Hug

# 426
И аз благодаря за отговора. Hug
Имам още едно питане. Щом ходите до Перла два пъти дневно, значи не е мн далече. За колко минути горе-долу се стига до там с кола? И има ли достатъчно свободна зона или е платено?
Благодаря ти предварително, отново за отговора.

# 427
  • София
Записвам се във темата от 5.08 сме в Престиж Сити 2, сега чета само хубави отзиви за там, но имам питанка към тези които вече са го посетили какво представлява детския клуб?  Пише че е за деца от 4до12 ние сме малки на 2 и половина и се чудя дали ще има нещо като за нас? Слънчев ден!
Ние сме с резервация от 27 юли, като пристигнем, мога да споделя впечатления. Никой нищо не пише за хотела.  newsm78

# 428
  • София
Имам още едно питане. Щом ходите до Перла два пъти дневно, значи не е мн далече. За колко минути горе-долу се стига до там с кола? И има ли достатъчно свободна зона или е платено?

До Перла е 5 мин. с кола, миналата година имаше и платена зона, но и достатъчно безплатна. Определено е по спокойно от северния и южния плаж. От утре 10 дни ще има директни включвания от хотел Шурелови.  Laughing Който има въпроси, да пита, поне веднъж дневно мисля, че ще мога да пиша ако успея да изтръгна лаптопа от дъщерята. Wink Laughing

# 429
Здравейте!!!
Има ли някой с пресни впечатления от хотел Пламена палас? Интересува ме разстоянието от хотела до плажа и храната. newsm78

# 430
  • София

До Перла е 5 мин. с кола, миналата година имаше и платена зона, но и достатъчно безплатна. Определено е по спокойно от северния и южния плаж. От утре 10 дни ще има директни включвания от хотел Шурелови.  Laughing Който има въпроси, да пита, поне веднъж дневно мисля, че ще мога да пиша ако успея да изтръгна лаптопа от дъщерята. Wink Laughing

Приятно изкарване при Шурелови! Мои близки приятели сега също са там.

Здравейте!!!
Има ли някой с пресни впечатления от хотел Пламена палас? Интересува ме разстоянието от хотела до плажа и храната. newsm78

До плажа 5-7 мин пеша, до Перла- задължително с кола. За храната - последно разочаровани, но мнението ми е от доста време, дано са се подобрили нещата, иначе хотелът беше перфектен.

# 431
Iskam da popitam nqkoi xodil li e v xotel Duni ili Ekzotik i kakvo vi e mnoenieto? Nie tazi godina si vzexme vay4eri za tam, dano ne sme sbarkali.

# 432
  • София
Здравейте, не сме отсядали в Дюни и Екзотик за нощувки, но сме се хранили в заведението, понеже кухнята е много хубава. Изглеждат ми много приятни хотелчетата, на първа линия са, минават се дюните и си на плажа.

# 433
Здравейте, не сме отсядали в Дюни и Екзотик за нощувки, но сме се хранили в заведението, понеже кухнята е много хубава. Изглеждат ми много приятни хотелчетата, на първа линия са, минават се дюните и си на плажа.

Mnogo ti blagodarq za otgovora, dano naistina da e dobre.

# 434
здрвейте отново.Пак да попитам мнения за хотел Вермона или къща за гости близнаци?

Общи условия

Активация на акаунт