Приморско - 2013

• 84 621
  • 676
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Малко късничко е 12-09,ще видите съвсем друго Приморско Wink, но пък може да да случите на хубаво време  Peace

# 586
  • София
Септември го дават много хубав  Peace
Приятна почивка Verchee

Галчудо, а защо друго Приморско? Няма хора или нещо с морето и времето?

Аз най-късното Приморско, което съм виждала е 8-9 септ. След 1-ви някак си всичко опустяваше, изведнъж всички си тръгваха. Обаче това е преди около 5-6 г. От тогава не сме ходили в Приморско и не знам как е през септември. Сега също едва ли ще останем след 3-4. 09.

# 587
  • Бургас
И аз това имам предвид.Става пусто, заведенията затварят.Усещането е друго.На мен след 5-6 септември вече не ми се стои.

# 588
Току що направих резервация от 29.08 до 05.09. в Добреви. Но нали не искате да кажете, че след 3-4 дни ще се почувствам като Робинзон Крузо??? За първи път ми е на море толкова късно, а все пак не обичам тишина и усамотение  Thinking

# 589
Привет на всички! Тази година за пръв път сме планували почивка в Приморско. Спрели сме се на семеен хотел Анестес. Моля за отзиви.

# 590
  • Бургас
Ние говорим за по-късно Simple Smile. Няма да е оживено като сега, но ще има хора.

# 591
 Grinning Вивиан, аз и ти със сигурност ще сме там  Wink
  bouquet

# 592
Миналата година бях в Приморско от 1 до 8 септември еми беше си пълно и всичко на макс работеше Заведенията пълни Центъра човек до човека дори една жена по мобилния крещеше в лудницата че било претъпкано като в пиков сезон Всичко зависи от времето ако е топло ще има доста хора а и промоциите ще използват Всичко си работи просто сезона се удължи доста някак И цените на чадърите не падна(( Не се притеснявайте за народ и заведения всичко ще си е наред Хубава почивка))

# 593
Здравейте, пиша от Примерско. В Белведере съм и е супер.

# 594
  • София
Момичета някой има ли впечатления от тази година от вилите на ММЦ Холидей и Ропотамо? Чета много противоречиви мнения  от пълни с мухъл, мръсни, не се сменят кърпи и чаршафи...до най-чистото и прекрасно място...Може да е имало проблеми през годините, знам ли. Някой ако има пресни впечатления ще се радвам да пише.

# 595
Момичета някой има ли впечатления от тази година от вилите на ММЦ Холидей и Ропотамо? Чета много противоречиви мнения  от пълни с мухъл, мръсни, не се сменят кърпи и чаршафи...до най-чистото и прекрасно място...Може да е имало проблеми през годините, знам ли. Някой ако има пресни впечатления ще се радвам да пише.

Аз също четох много негативни мнения и резервирах със свито сърце само заради плажа. Не съм очаквала да ми хареса толкова. Бяхме във Вили Лотос. Всеки ден чистеха, никакви забележки нямам в това отношение. Кърпи и чаршафи на всеки 3 дни. Много хубаво устроено с алеи, пейки, гора, хладничко, не сме пускали климатиците хем бяхме в голямата жега там. Басейна беше чист. Е падаха листа, но нали е гора, сутрин ги честеха хората, но не могат да седят цял ден да ги ловят във въздуха. От инклузива също сме доволни. Риба постоянно - пъстърва, бяла риба, скумрия, веднъж скариди. Агнешко и телешко не всеки ден, свинко и пилешко постоянно.  Само на закуска е голяма блъсканица. Храна и напитки без проблем си изнасяш, макар да пише, че е забранено, никой не ни е правил забележка. Руснаците в шишетата наливаха и с кутиите изнасяха. Анимацията беше супер. На български е, цял ден занимания на плажа за децата. Вечер първо детска дискотека, след това забавления за възрастните. А плажа е разкошен - широк, плитко във водата даста навътре, никаква навалица. Определено е моето място. Не знам какво не им е харесало на другите, но съм ходила на 4 звездни хотели, които не са и на половината на това, което получихме тук.

# 596
Аз много се извинявам за въпроса / предполагам че е коментиран, но не успях да намеря информация/ та да питам- Има ли магазин за детски храни /пюрета, каши/ или да си нося с мен? а  ако има дали може да ми кажете къде да го намеря Simple Smile
предварително благодаря   bouquet

# 597
  • София
Аз много се извинявам за въпроса / предполагам че е коментиран, но не успях да намеря информация/ та да питам- Има ли магазин за детски храни /пюрета, каши/ или да си нося с мен? а  ако има дали може да ми кажете къде да го намеря Simple Smile
предварително благодаря   bouquet
Има, но не е добре зареден, цените са много завишени, а продавачката - кисела. Миналата година едва ли не ми се караше, че търся определен вид сок, тази пак ми се сепна за нещо. На твое място бих си носила.

# 598
 iveto_11  много благодаря   bouquet
Ще се заредя с материали Simple Smile

# 599
  • Бургас
До нас има по-голям супермаркет-Комфорт-до лятното кино.Там съм виждала детски щанд, ако искаш мога да проверя за нещо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт