Срещи на дамите от Тортената тема 4

• 18 829
  • 325
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря Hug

# 136
Към последните две желания : Кажете за какъв шоколад искате ноти, щото има бели ноти за кафяв шоколад и кафеви (черни?) за бял шоколад
И аз двата вида. Нека има.

# 137
Кой ще поръчва отАлимко? Искам да помоля за 1кг. Какао  Sunglasses

# 138
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А някой да планира поръчка от Хитрини?!

# 139
  • София
Искам да помоля, ако някой има път към борсата на "Черномен", да ми вземе три кутии от стандартните, по-високи.

# 140
Ами прерових къде ли не за ценоразписа на Илчовски. Ванчето го беше качвала преди, но не можах да го открия  Embarassed Embarassed Embarassed Ако може някой да ми го прати diana_tu@abv.bg благодаря предварително  Heart Eyes

# 141
  • София
Харесва ми как се активираха с въпроси “кой ще поръчва“ в четвъртък. Акъл – море, дет' се вика.  Mr. Green

# 142
Харесва ми как се активираха с въпроси “кой ще поръчва“ в четвъртък. Акъл – море, дет' се вика.  Mr. Green
Що бе? И утре е ден. Може утре следобед да се поръча и в неделя направо на срещата да дойдат нещата.  Mr. Green

# 143
  • София
Що бе? И утре е ден. Може утре следобед да се поръча и в неделя направо на срещата да дойдат нещата.  Mr. Green
По някой як гълъб.  Laughing

# 144
# 145
 Sunglasses Sunglasses Sunglasses случайно да сте чували приказката "Няма невъзможни неща!"

# 146
Пускам поръчка от Хитрини аз - някой нещо да желае!? Имате половин час!  Twisted Evil

# 147
Пускам поръчка от Хитрини аз - някой нещо да желае!? Имате половин час!  Twisted Evil
http://www.hitrini.com/product/479/sladkarska-boya-sugarflair-ts … eno-cherveno.html
http://www.hitrini.com/product/2422/techna-sladkarska-boya-grozde-25-grama.html

Благодаря, моля!!!

# 148
А мрънкхте тука, гълъби това онова!  Rolling Eyes Twisted Evil

# 149
  • София
Ти си нашата гълъбица!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт