Срещи на дамите от Тортената тема 4

• 18 829
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И ви нося и подложки, които не са леки, така че пригответе плещите си.  Mr. Green

# 181
Лиле,не знам по каква причина ама твоето списание се озова във моята торба.И сега си имам две.
Ама аз си мисля че то нарочно е станало така за да доидеш да пием кафе.
Сериозно,ще се чуем да се разберем как да ти го дам,не че няма да се радвам да доидеш на кафенце.

# 182
Хохохо, Дидс, ще дойда на кафенце  Wink

# 183
A така,знам си аз че за това стана така.

# 184
.... иначе на срещата беше много..... Стана..... Разменихме.......
Никакво инфо не давате!

# 185
.... иначе на срещата беше много..... Стана..... Разменихме.......
Никакво инфо не давате!
Кой дошъл, видял, разменил, поклюкал, похилил се, похапнал, занесъл си вкъщи подарък.... и не на последно място, наслушал се на любезен разговор между Ваня и Анна.   Mr. Green Кой не дошъл, изпуснал.....

# 186
Daaaaaaaaaaaa,така беше. Mr. Green

# 187
И само за информация на Валерия, На миналата среща, Марина  НЕ Е ИДВАЛА!!!! Повтарям: НЕ Е идвала. Там, където твърдиш че е седяла, е била Вики. Още ще спориш ли,  Дзверке???  Twisted Evil

# 188
  • у дома
И само за информация на Валерия, На миналата среща, Марина  НЕ Е ИДВАЛА!!!! Повтарям: НЕ Е идвала. Там, където твърдиш че е седяла, е била Вики. Още ще спориш ли,  Дзверке???  Twisted Evil

хахаахаххаххахаха   hahaha спора днес определено трябваше да се види! Валерия беше толкова убедителна, че дори самата Марина се усъмни в себе си и се съгласи, че най-вероятно е присъствала на срещата, но просто е забравила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 189
Оооооооооооооох, луди гъби сте ей! Ако знаете как ме е яд, че не дойдох. За сметка на това минах през два-три полицейски кордона, метален детектор и претърсване, за да присъстваме на церемонията по издигане на знамената, да видят децата що е то 3ти март.
Дановска беше прИсидатИл на изборна комисия на референдума, така че НЕ Е била Simple Smile

# 190
  • София
Присидатъл – не присидатъл, на срещата Е била. Вие бъркате всичките. Валерия я е насадила дори на конкретното място на масата! И точка по въпроса!  Mr. Green

# 191
Оооооооооооооох, луди гъби сте ей! Ако знаете как ме е яд, че не дойдох. За сметка на това минах през два-три полицейски кордона, метален детектор и претърсване, за да присъстваме на церемонията по издигане на знамената, да видят децата що е то 3ти март.
Дановска беше прИсидатИл на изборна комисия на референдума, така че НЕ Е била Simple Smile
Joy JoyЕййййй, знам че тА обичам аз!!!!Не напразно си ми пръв, единствен и пожизнен администратор!!!! Heart Eyes JoyАбсолютно вярно- Вал беше толкова убедителна - интонационно и всякак, че наистина си казах: " ...Може пък аз да съм в грешка и да съм била... newsm78 #Crazy...де толкоз мозък да помня..."
Но сега  вече си спомних как роптах срещу референдума #Cussing out Joy
Мишок, ти си моята външна памет и будна съвест- сполай ти!!!! Hug Heart Eyes Joy

# 192
Викай ми на галено - "моя милост" и "височество" става  Mr. Green

# 193
# 194
Я да пиша тук, за да не ви изпусна.
Ако между 23ти март и 5ти април направите една среща, ще мога да ви удостоя с присъствието си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт