Срещи на дамите от Тортената тема 4

• 18 828
  • 325
  •   1
Отговори
# 210
Срещата последно, в събота или неделя е????  newsm78

# 211
  • Sofia
Май в неделя.
Аз няма да мога да дойда, няма да съм в София, Ири ще се видим живот и здраве някъде по Острова с теб.

# 212
 Twisted Evil  Предател!!!  Twisted Evil

# 213
  • у дома
неделя

# 214
Този път ще да е много ВИП среща както се очертава. Валерия, ти си предател! Аз знаеш ли каква торба с въпроси имам към теб, а сега к'во- дръжки!
И за някакви шоколадови блатове тук си говорите, а аз пък съм невежа...много имам да наваксвам май  Thinking

# 215
  • Тракийка в Софийското равно поле....
За най-вкусната шоколадова торта на Ири - няма такава!!!  Heart Eyes

# 216
Затуй пък аз ще дойда! Ванче не се коси! Писано било и тази година да ме видиш Laughing

# 217
С такива гости и аз съм там задължително. Вал да си ходи по островите мен Мис Каприз си ме устройва Simple Smile

# 218
  • Sofia
Този път ще да е много ВИП среща както се очертава. Валерия, ти си предател! Аз знаеш ли каква торба с въпроси имам към теб, а сега к'во- дръжки!
На въпросите ти ще отговарям когато благоволиш да дойдеш на следващата среща след година, две!  smile3534
За сега с дръжките те оставям.  Laughing
Светле и ти намери кога да дойдеш, това е заговор някакъв.

# 219
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ми ти пък намери кога да заминаваш сега!  Crossing Arms ooooh!

# 220
  • София
аз също ще гледам да дойда Simple Smile

# 221
Рано ми е да кажа, дали ще дойда, но Силванке, трябва да намерим начин да се видим, защото имам да ти плащам инструменти и да ти давам кутийки.

# 222
  • варненка от София
Рано ми е да кажа, дали ще дойда, но Силванке, трябва да намерим начин да се видим, защото имам да ти плащам инструменти и да ти давам кутийки.

Не бери гайле за плащането. Ще се радвам а се видим. Още не съм взела билете за пътуването, но другата седмица сметам да се организирам.

В тази връзка, ще ми се да питам, някой подложки ще взима ли? Едно стекче от 30 фи би ми дошло мнооого добле  Blush

# 223
  • София
И аз бих взела 20-на подложки ф30.

# 224
Аз също мисля да дойда на срещата в неделя Simple Smile

Искам да питам някой иска ли да си разделим малко Пикко?

Общи условия

Активация на акаунт