Срещи на дамите от Тортената тема 4

• 18 828
  • 325
  •   1
Отговори
# 255
  • Ямбол
здравейте,сега попадам на темата,много е приятно,ще и такива срещи се организират,за жалост съм надалеч,за да се включа някога,но поне бих искала да попитам тук,понеже виждам,че правите размени, търся ако някой има от подложките/килимчетата за печене,по възможност над 30 см.
За размяна мога да предложа тези неща 
http://prodavalnik.com/formi-butala-i-rezachki-instrumenti-nozh- … ni-dolu-i20427203

http://prodavalnik.com/za-vsyaka-domakinya-ss-stil-mnogo-nescha-i20791249

или ако търсите нещо определено,правя поръчки от чужбина,мога да ви поръчам каквото желаете,ще съм ви благодарна Simple Smile

# 256
ВРЕМЕ Е ЗА СРЕЩААААААААААААААА.
19 МАЙ - неделя, е подходящ. 18 е работен, така че едва ли някой ще хукне да пътива тези дни, включая и себе си.
Та, какво ще кажете за 19 МАЙ?????

# 257
Още нищо не мога да кажа.Имам една торта ако не са се отказали,под въпрос съм.

# 258
  • у дома
аз съм за и на този етап съм свободна Simple Smile

# 259
И аз съм ЗА. И съм свободна, но трябва да си резервирам датата отрано  Mr. Green

# 260
  • София
Аз за съжаление ще пропусна пак. На малкия партито за рождения ден е за тогава.  Wink

# 261
И аз съм ЗА!!!Отсега пожелавам на всички да бъдат живи и здрави, за да дойда със сигурност Mr. Green Grinning

# 262
  • София
Много ми се идва  Mr. Green ще направя всичко възможно да преборя сладките, които ще са ми на главата за да дойда.

# 263
  • Тракийка в Софийското равно поле....
ТАМ!

# 264
Аз съм под въпрос, ама ще гледам да дойда Simple Smile

# 265
Да започнем търговийката. Имам половин кашон какаови блатове на Илчовски. Желаещи? Пресни са(на 1 седмица), купих ги защото ми трябваха за сватбената за отстрани, нямаше ванилови тогава. Искам да ги махна защото аз какаови не обичам, а не искам и да ги хвърлям.

# 266
Аз уви съм пас, на рожден ден сме тогавал

# 267
Така както е тръгнало няма да мога да дойда, в събота ще идвам до София, но и в неделя ще ми дойде в повече, мисля направо да ви видя в Цигов Чарк Simple Smile

# 268
Абе, ние сме 5 човека ми се струва.  newsm78 Какво да рзервирам? Една масичка???Хич няма и да им звъня.

# 269
  • София
Копривке-аз искам блатовете.
Ако някой има излишни 2кг. Пико мога да ги откупя.

Общи условия

Активация на акаунт