Шаблонът е от Крокотак: http://krokotak.com/2010/11/torta-s-iznenadi/
Цветът и декорацията си зависят от теб.

Цветните листа формат А4 (картонени - 180 грама) са по 15-20 ст. Обикновен цветен лист за принтер А4 е под 10 ст.

.
.
И аз намерих разни идеи за тази хариена торта и много ми допадна. Остава само да попитам госпожите дали може да напълня парчетата с някакви пакетирани лакомства и ако може - заемам се
Само се чудя пустата свещичка как ще я закрепим 
, а и каквото и да има вътре ще се събере по-лесно. 

На всичкото отгоре сега Илия ми каза, че и нанего са му се появили афти... И тъй като и някакви странни единични пъпки имаме и двамата по ръцете, само я дебна Бела тя кога ще ни "изненада". Аз предполагам че е някакъв вирус, защото в петък изкарах кошмарна нощ - 50% от времето умирах от студ и когато Илия ме е завил, по неговите думи с НИЩО, съм започнала да пуфтя от жега... А през цялото време сънувах, че работя и преконфигурирам някакви неща, та на сутринта бях труп. 

Фокси, и аз се опитвам да я мотивирам, хем е момиченце - показвам й маникюри разни, водя я всеки път с мен при маникюристката... Но продължава, за съжаление... Този уикенд вкъщи беше ОК, но вчера я оставихме при баба и дядо докато сме за бонбоните, и веднага единия пръст беше до кръв
Сега ше я пращаме с тях във Велинград и ми е много притеснено...