Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Banshee, пусни си ги до превозвач, освен ако не ги бързаш прекалено Wink ...

Послушах те Hug  - пуснах до превозвач, обаче разделих поръчката на две, та 5-те по-скъпи неща да ми се хванат с  20% отстъпка през нов акаунт, иначе системата си избира най-евтините, ако са повече от 5. Та гащите заминаха в отделна поръчка.  Simple Smile
Чудих се два дни, но бях решила в момента, в който от нещо набелязано остане само една бройка да пусна поръчката.

За това най-много се колебах, особено след поста на chockolina, но ми харесва много и се надявам разминаването да е само за конкретния модел. Изчетох всички отзиви за марката и повечето мнения са, че си отговарят .. ще видим като дойде   Thinking  Другите неща са този sloggi с гащи, две от тези горнища  (мерките си ги гледах тук) и долнища за тях, но не в съответстващите цветове, а шаренки.
От онзи ден чакам същия Триумф и розово-черния сет, които e получила chockolina, един сиво-розов на точки и още едно друго  Wink
и така - дано дойдат за св. Валентин Laughing  - тогава ще се похваля, или ще се оплаквам евентуално  Mr. Green

Благодаря и аз на chockolina за споделените линкове и за новата тема!   bouquet 

# 46
*Галя*  зависи дали продавача е Амазон трябва и на трите да пише Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.

# 47
  • Бургас
Получилите сутиени - ако има някой с повече подплънки бихте ли пуснали линк Praynig

# 48
Получилите сутиени - ако има някой с повече подплънки бихте ли пуснали линк Praynig
smile3521  Embarassed Embarassed Embarassed и аз искам линк с такъв  Crazy

# 49
  • Пловдив
Здравейте,
харесала съм си този сутиен, но няма 34С http://www.amazon.co.uk/Triumph-Lovely-Silhouette-New-Strapless/ … /ref=pd_sim_ap_11
Бихте ли ми казали, кой е най-близкия номер, който би ми станал напр. 34D или 36С?
Благодаря   bouquet

# 50
  • Варна
Здравейте,
харесала съм си този сутиен, но няма 34С http://www.amazon.co.uk/Triumph-Lovely-Silhouette-New-Strapless/ … /ref=pd_sim_ap_11
Бихте ли ми казали, кой е най-близкия номер, който би ми станал напр. 34D или 36С?
Благодаря   bouquet

32D, според мен - обикновено с намаляването на обиколката леко се намалява и чашката. Peace

smile3521  Embarassed Embarassed Embarassed и аз искам линк с такъв  Crazy

Тези имат вградени подплънки, т. е. чашката е направена така, че да повдига:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B005PUPMF8/ref=ox_ya_os … oduct?tag=bgma-20
Този пък има и допълнителни подплънки, които могат да се махат и слагат:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006OJKU1A/ref=oh_details_o02 … 0_i00?tag=bgma-20

# 51
andonovag аз бих взела 32 С, като си купиш удължител за сутиени, ще решиш проблема с гръдната обиколка, но с по-голямата чашка няма как да го решиш  Peace
chockolina розовия с черния го поръчах вече  Party От другия, обаче няма чашка А, затова не пуснах от него.
Принципно Push Up предполага наличие на някакви подплънки.
А какво означава T-shirt Bra и Deep Plunge Bra  newsm78

# 52
  • в тристайна гарсониера :)
Какъв е този удължител? Може ли линк или картинка  Praynig

# 53
  • Варна
Предлага се в различни цветове и с различен бр. кукички. Намира се по кинкалериите, аз съм купувала от e-bay (Bra Extenders)

# 54
А какво означава T-shirt Bra и Deep Plunge Bra  newsm78
T-shirt bras, also commonly known as contour bras, are designed to appear invisible underneath shirts or blouses. Unlike a designer lace bra, t-shirt bras are seamless and specifically constructed without ornamentation. Soft cups help to prevent nipple show through form fitting tops.

Plunge bras are designed to show more of the breasts and to enhance cleavage. They're not usually heavily padded, like push-up bras, yet often accomplish a similar look. Plunge bras have very deep necklines, small center gores and angled cups. These features combine to expose some cleavage.

# 55
Предлага се в различни цветове и с различен бр. кукички. Намира се по кинкалериите, аз съм купувала от e-bay (Bra Extenders)

Благодаря Hug

# 56
  • Пловдив
75B на 34В ли отговаряше, момичета/за сутиени имам предвид/?

# 57
  • Пловдив
Благодаря момичета, ще помисля още малко. В телесния цвят има 32D, 32С няма.

# 58
75B на 34В ли отговаряше, момичета/за сутиени имам предвид/?

Да.

# 59
Здравейте,
Благодаря   bouquet

Ето един подобен, а тук  може да се разгледа по-добре  

и няма ли кой да ме изгони от тези тема, че само се изкушавам  ooooh!

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 15:24 от Banshee

Общи условия

Активация на акаунт