Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Извинявам се размерите на сутиените как бяха? 32Д отговаря на 80Д, нали?  Embarassed
Ммм не, 32 е 70см. подгръдна, за 80Д ти трябва 36Д.

# 226
  • Варна
Момичета, наумила съм си, че искам преса. Идея си нямам кои се водят "хубави". Загледах се по тази: http://www.amazon.co.uk/TRESemme-Professional-2066U-Ceramic-Stra … 823597&sr=1-2 
Днес я получих тази преса. Пробвах я, никак не е лоша. Не я възхвалявам, защото имам друга на Ремингтън, купувана от БГ. Доста е силна и изправя с едно минаване. Тази от Амазон е я поръчах защото е със същите характеристики като мощност и градуси, но сякаш е с една идея по-слаба от Ремингтън-а ми. Но все пак съм доволна. Пристигна по-бързо от датата, която бяха казали. Трябва и накрайник за контакта.

# 227
доставката с превозвач зависи ли от кг. и на куп ли я пращат, как става моля да ми разясните, всичко ли мога да поръчам,
Цените са за килограм, а ако е много обемна пратката, някой фирми таксуват и според обема. Има някой ограничения за стоки, който не се превозват. Всяка фирма има сайт, в който е обяснено всичко,  подробно и ясно. Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700424.0 ги има всички фирми. Разгледай, прочети и избери.

благодаря

# 228
И на мен ми пристигнаха сутиените - 3 бр., които ми лепнаха абсолютно точно. Много съм доволна, чудесни са  Party Благодаря, че споделихте   bouquet
Също и тази играчка , която предизвика голям интерес. Снощи правихме фигурките, днес ще ги оцветяваме Simple Smile

em4eto  Hug и моите сутиени пристигнаха заедно със същата играчка  Grinning, и ние вчера ги направихме ...

а колко фигурки стават?2 бр ли?и аз я бях загледала за подарък..

# 229
http://www.amazon.co.uk/Tomy-Play-Learn-Pic-Walker/dp/B002NWJ1LW … 76074&sr=1-49

отзиви за това , и още да попитам има ли хубави триколки, и те доставят ли се от България, чудя се понеже сигурно тежи по добре от тук или от България да си купя? Някой със същите проблеми нека ми отговори !

# 230
  • София
Също и тази играчка , която предизвика голям интерес. Снощи правихме фигурките, днес ще ги оцветяваме Simple Smile

em4eto  Hug и моите сутиени пристигнаха заедно със същата играчка  Grinning, и ние вчера ги направихме ...

а колко фигурки стават?2 бр ли?и аз я бях загледала за подарък..

Да, в кутията е включен гипс за направата на 2 фигурки, но държачите и розовата форма, в която се отливат са за многократна употреба и можеш да си докупуваш материал и забъркваш колкото пъти си искаш. Съдържа и 6 бр. боички и 1 четка за рисуване.

# 231
Вижте на какво попаднах за amazon.com:
Amazon добавиха хиляди нови продукти в онлайн каталога си.
Статията е от м.май и  може някой да е попадал на нея, но не видях да е споделяно тук.
Същата програма има и в amazon.co.uk:  The Add-on Programme за неща за по  1-2-3п, които преди не са се предлагали на дребно, но вече  могат  да се добавят към поръчки, чиято стойност надвишава 20п. Тези неща имат син знак с надпис Add-on Item: This item is available because of the new Add-on programme -  има такива колани, ръкавици, стелки, козметика и пр. Например: 1 2 3 4  5 6

Направих няколко експеримента, за да видя за какво става дума (без да плащам, прекъсвах на предпоследната стъпка). За едни обувки и 4 неща от козметиката (лосиони,гелове и т.н) доставката стана от 5.70 на 6.15, за 1 обувки + 1 вазелин – от 5.70 на 5.76. Пробвах и с лакове за нокти, но ми предложи да сменя адреса на доставка с такъв в UK. Имаше и други, които не се доставят извън UK. Когато се ползва превозвач, това ограничение не важи.

# 232
Момичета и аз да се похваля с един киндъл поръчан снощи ...реших, че офертата не е за изпускане и препрочетох за предимствата които ми бяхте споменали и така!   bouquet на всички които споделят в темата !
Toschi  това не го знаех за дреболиите - поръчах и едни контейнерчета за самобръсначката на ММ, но забравих за едни удължители за сутиени щях да вземам Hug
С "форумските" сутиени не се разписах,  но ако някой има добри впечатления за марка за голяма ГО освен Триумф да сподели...разглеждах Panache, naturana /но в отзивите за тях пише че са по-евтиния вариант на playtex ? newsm78

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:16 от ahat

# 233
  • Wolwedans
Момичета, имате ли впечатления от номерацията на дънките на Miss Sixty, дали си отговарят, в момента са доста намалени. Нося 28, но понякога при слим модели и 29... Hug

# 234
  • Пловдив
Момичета, имате ли впечатления от номерацията на дънките на Miss Sixty, дали си отговарят, в момента са доста намалени. Нося 28, но понякога при слим модели и 29... Hug

Имам няколко чифта 28-ми номер и от детската номерация за 16 годишни.Стават ми,по принцип нося 26-27 номер.

# 235
много намалена образователна игра за нашите бебоци

# 236
  • София
Само 44размер ски яке на Фишър намалено с 78% http://www.amazon.co.uk/Fischer-Sunny-Womens-Ski-Jacket/dp/B004C … 135430&sr=1-1   .

# 237
  • Пловдив
Имам нужда от съвет за този сутиен в цвят беж http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0098F1JS0/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
В кошницата влиза с един размер отгоре, т.е. искам да поръчам 34С, но в кошницата влиза 34D. Ако кликна на 34В, в кошницата ще влезне 34С. Сега се чудя как да постъпя, като ми трябва 34С  newsm78 (само бежовия цвят е с този проблем, а аз него искам  Mr. Green)

# 238
  • Wolwedans

Имам няколко чифта 28-ми номер и от детската номерация за 16 годишни.Стават ми,по принцип нося 26-27 номер.
Леле, значи са доста умалени. Имам един чифт killah и гледам, че са 29, а са плътно по мен. В такъв случай на 29 или на 30 да заложа?

# 239
След като на killah носиш 29, вземи си и на miss sixty същия номер - и двете марки са на една фирма.

Общи условия

Активация на акаунт