Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 16

• 54 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
След като на killah носиш 29, вземи си и на miss sixty същия номер - и двете марки са на една фирма.

Да, но Кила са им младежката серия и определено са по-малки от М60, които пък, според мен са уголемени. Peace

# 241
  • Стара Загора
Днес получих сутиена на триумф,но не съм уцелила за съжаление размера ми и ми е голям Cry -38д ванилия,хубав е.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006TUCU3A/ref=oh_details_o00_s00_i00
разменям го за 38с или за колкото го взех.

# 242
  • Сливен
Момичета, имате ли впечатления от номерацията на дънките на Miss Sixty, дали си отговарят, в момента са доста намалени. Нося 28, но понякога при слим модели и 29... Hug

Имам няколко чифта 28-ми номер и от детската номерация за 16 годишни.Стават ми,по принцип нося 26-27 номер.
Леле, значи са доста умалени. Имам един чифт killah и гледам, че са 29, а са плътно по мен. В такъв случай на 29 или на 30 да заложа?
Аз също съм от феновете на тази марка, но моето лично мнение е че номерата им са точни. По принцип нося 27 или 28/за мое огромно съжаление лятоска съм 27-та, а зимъска 28-та/. На Miss Sixty имам два чифта, и са 28 и са ми супер, същото твърдя за дънките на Diesel, както и на Firetrap. Това са марките, които нося в момента. Но ако искаш да си сигурна отиди до някой магазин на Miss Sixty или  някой втора употреба - все ще намериш нещо от марката и ще можеш да се ориентираш, не знам откъде си затова не предлагам варианта с моловете, но и не във всички има .

# 243
  • Пловдив
След като на killah носиш 29, вземи си и на miss sixty същия номер - и двете марки са на една фирма.

Да, но Кила са им младежката серия и определено са по-малки от М60, които пък, според мен са уголемени. Peace

Съгласна съм с Чоки  Peace. Конкретно при мен така стоят нещата за панталони - Кила твърдо нося 27, а от М60 - 26 размер. По принцип от други марки, пак съм предимно 27-ми номер, значи и по-моята логика М60 идват леко уголемени.

Амазон почнаха да вдигат цените на много от артикулите  Confused. От много чудене и маене, кой точно чифт обувки да избера, накрая им вдигнаха цените и ми решиха проблема.

# 244
  • Сливен
Момичета не знам дали питанка ми е за тук, но може би някоя от вас е имала случай с грешно изписан адрес и може да сподели мнение. Направих две поръчки от амазона, като реших да заложа на друг превозвач. Смених адреса, като лепнах изписания в ибей и как е станала тази грешка не си обеснявам. Имаш ли шанс да стигнат поръчките ми до превозвача, сгрешена е една единствена буква
Станало е така 15 Tottenham Lane а трябва да е 15 Tottenham Iane.
Та какво следва, ако имате идея, вече оправих адреса в амазона, но пратените неща.
newsm78 защо едното има тракинг , а другото няма, и са изпратени с различни пощи - Royal Mail/без тракинг/ и City Link/с тракинг/, продавачът е амазон

# 245
Момичета не знам дали питанка ми е за тук, но може би някоя от вас е имала случай с грешно изписан адрес и може да сподели мнение. Направих две поръчки от амазона, като реших да заложа на друг превозвач. Смених адреса, като лепнах изписания в ибей и как е станала тази грешка не си обеснявам. Имаш ли шанс да стигнат поръчките ми до превозвача, сгрешена е една единствена буква
Та какво следва, ако имате идея, вече оправих адреса в амазона, но пратените неща.
newsm78 защо едното има тракинг , а другото няма, и са изпратени с различни пощи - Royal Mail/без тракинг/ и City Link/с тракинг/, продавачът е амазон

А кое точно е грешката Simple Smile голяма с малак буква замяната ли :Д на пощенския код n89dj като дадеш на който и да е сайт излизат 5 адреса единият е този, така че няма шанс да го объркат Simple Smile Ти просто в сайта на превозвача си ги въведи като изпратени от амазон - като за този с тракинга посочи тракинг номера, а за този през роял посочи си ордър номера и когато пристигнат ще получиш мейл. Доколкото защо единия има а другия няма - това само амазон могат да ти кажат, те си решават коя стока как да я пратят и от кой склад.

# 246
  • Сливен

А кое точно е грешката Simple Smile голяма с малак буква замяната ли :Д на пощенския код n89dj като дадеш на който и да е сайт излизат 5 адреса единият е този, така че няма шанс да го объркат Simple Smile
15 Tottenham Lane, а трябва да е 15 Tottenham Iane - в името L вместо I/потъмнила съм го/
Дано са му свикнали на адреса  Praynig, че напоследък само ядове

# 247
  • Wolwedans
Благодаря на всички  bouquet Ако си отговарят съм за 28, но пък съм и понапълняла май през последните 2-3 месеца Embarassed
Да взема да скокна до някой мол, че не ми се рискува да поръчам поредния парцал задръстващ гардероба ми, ама пусто се време няма Whistling

# 248

А кое точно е грешката Simple Smile голяма с малак буква замяната ли :Д на пощенския код n89dj като дадеш на който и да е сайт излизат 5 адреса единият е този, така че няма шанс да го объркат Simple Smile
15 Tottenham Lane, а трябва да е 15 Tottenham Iane - в името L вместо I/потъмнила съм го/
Дано са му свикнали на адреса  Praynig, че напоследък само ядове

Добре де  сега каква е разликата между l i I? демек между lane и Iane? аз такава не виждам, щото го чете човек първосигнално, да не говорим, че пощальоните като видят пощенския код и 15 Т им е ясно за къде е. Просто си ги въведи в сайта на уктобг за да видиш кога са получени.

# 249
Нищо объркано няма,точно така си е,написано е с малко L,не е I.

# 250
Днес получих сутиена на триумф,но не съм уцелила за съжаление размера ми и ми е голям Cry -38д ванилия,хубав е.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006TUCU3A/ref=oh_details_o00_s00_i00
разменям го за 38с или за колкото го взех.
Каква му беше цената?

# 251
Видях, че някой е оценил  моето попадение  за  The Add-on Programme ahat   bouquet.  Аз  толкова се рових, че изпуснах моя номер от едни ботуши, които щяха да бъдат основната ми покупка,  на други пък им вдигнаха цената, докато реша  кое от дребните нещица ми трябва. Не попаднах обаче на линк към всичките неща от програмата, изредени  на едно място.

Сетих се  още нещо:  Ако използвате кода за 20% намаление на дрехи и обувки и допълвате с Add-on Items като коланчета, ръкавички и пр., внимавайте  бройката да не стане повече от 5, защото ще останат ненамалени най-скъпите неща. Много от нас  го знаят, но начинаещите могат са се изненадат неприятно.

# 252
  • Сливен
Дами   bouquet
Успокоихте ме, а и пратих едно бързо запитване до ukto-to, и те казаха че не е проблем. Важен е кодът.

# 253
http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_173370347_4 … f_rd_i=B005KIR1AO

Видяхте ли тази оферта за Лего. Купуваш за 30 паунда и ти дават 5 паунда ваучер. Да, обаче всичкото лего дето искам да купя в момента не е налично от продавач Амазон  Crossing Arms а така исках да взема тази кутия на детето, беше точно 30 паунда, тъкмо се научи да реди легото върху основата  Sad
http://www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-5507-Deluxe-Brick/dp/B002Q4U7 … 173858&sr=8-2

# 254
Някой ако търси такъв комплект на много добра цена с код 4GD984FD само за 5.60 паунда.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002IS0M32/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21

Общи условия

Активация на акаунт