ето и тук и темичка за мамите от Пловдив.
бих я препоръчвала за напред на приятелки
Да ти кажа честно не се е променила ама никак след като прочетох как се е държала с теб
1-те 2 пъти като бяхме се държа много остро и дори се поскарахме малко и мъжа ми беше решил ако и 3-я път е така да се махнем от нея.Но тя ни е препоръчана от наша близка и тя ни предупреди за поведението й.Но от септември до сега мина доста време и може би във времето се опознахме и сега прегледите преминават много забавно смеем се шегуваме се обяснява ми всичко което я попитам показва ми на видеозона подробно всичко и обяснява и на мен и на мъжа ми . Много добре те разбирам защото пък аз останах със същите впечатления от д-р Дионисиева.Както казваш ти отивам на преглед и вместо да ми обясни човешки че според различни стечения на обстоятелствата пак ще имам гъбички тя ми каза че ще ме излекува няма да имам повече а на следващия преглед като повторих думите и тя ми се скара и ме попита дали я наричам лъжкиня
затова повече не отидох при нея.Но за Илиева за сега не мога да кажа нищо лошо , доволна съм
не с всеки може да си паснеш веднага явно тя е от тези хора.А и на мен не ми трябва да си пасвам с нея а да разбира от работата си и детето ми да се роди живо и здраво