Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 44

• 36 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
И аз тук - обаче нищо не мога да си харесам, все разни много високи токове са намалени, дето не ми вършат работа Cry

# 76
# 77
признавам си без бой аз дръпнах само 5 бройки от  адидаските Blush

# 78
признавам си без бой аз дръпнах само 5 бройки от   адидаските Blush
много ми харесаха....и си викам веднъж да попадна на добро намаление и да не е моя номер. Със здраве да си ги носите ти и приятелките ти...да кажеш точни ли са като размер...аз съм 38...ама от пробваниятя в бг установих че 38 2/3 трябва да купувам за адидас.А в френското или е напълно изкупен тоя номер или хич не го е имало.

# 79
  • София
Привет и в новата тема   bouquet
Кога нова тема, кога и на трета страница стигнахте.
Лелееее, а франсетата какво правят, аз вече без пари останах  newsm78, направо броя стотинките до заплата  #Crazy

Отчет - дойдоха ми тези и днес вече бяха обилно разходени разходени: Amia

Мноооого удобни, само им махнах червените връзки и станаха чудни.

Отговаря ли номера? Ти какъв взе и кой номер носиш в повечето случаи?  bouquet

# 80
  • Beyond the Frontiers
мъжко https://www.javari.fr/dp/B007VOHXC6

http://www.javari.fr/Fly-London-Full-Bottes-femme/dp/B0039XQZNG/ … 1&discount=60

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 21:12 от Galactic Voyager

# 81
не са за мен а за една приятелка с 3 дечица .. като  дойдат ще  пиша как са ... и аз съм с 38  номер ..  и чакам нещо хубаво намалено за мен ...

# 82
pepine86  ако имаш едни излишни аз съм на среща  Simple Smile

# 83
  • София
Джулс,   bouquet.

И аз в първите редици  Mr. Green, днес немците са ми пратили ботите.

И на мен днес немците са ми пратили ботите, но няма номер за проследяван нито в мейла, нито в сайта. На теб изпратиха ли ти номер за проследяване?  Rolling Eyes Само да не е пратено по пощата, защото напоследък от нашия клон затриват постоянно известията.  ooooh!

# 84
  • София
35 за девойка
............
Адидас 16 е
И тези адидаски изпуснах, но поръчах Рийбока за едната щерка, както и "твоята чанта", но във винено. Деси, благодарско !   bouquet

п.с. за 4 дни болнични потроших сума парА. май по-добре да ходя да бачкам и да нямам време за онлайн пазаруване  Mr. Green

# 85
и да се похваля върнаха ми парите за върнатите обувки и преди малко им писах за пощенските и се оказва, че и тях ще ми върнат...буквално след 20 минути ми отговориха.
Ама тия дни много намаления изпуснах.. а тия в листата ми седят и не мърдат.
А точно такъв тип гуменки като адидаските ми трябваха и за такава цена естествено:)

# 86
pepine86  ако имаш едни излишни аз съм на среща  Simple Smile

на мен ми трябват още 2 бройки даже ...  че ще се сърдят приятелчетата после .. сега трябва да търся подобни ..

грабнах и тези за  мъжо а за мен нищо ... ще си ходя боса  #Cussing out

# 87
Ето едни шляпки за "без пари" : http://www.javari.fr/Chocolate%20Schubar%20AW11-S-13%20Ballerine … RL=%2Fmythings%2F
 Не мога да се ориентирам дали са от естествен велур  newsm78

# 88
 #Crazy #Crazy Crazy Crazy
Голяма съм бяла птица, уф, помагайте сега, моля!  Praynig Praynig Praynig
"Платих" с карта, която е на ПИБ, пък нали писахте, че отказват поръчки с нея  ooooh! ...имах нещо запомнено, видях, че е валидно и хич не си направих труда да видя коя карта е вкарана...
За едните имам мейл, че има проблем с изтеглянето на парите :
Скрит текст:
Bonjour Anna,
Nous vous remercions d'avoir passé commande sur Javari.fr

Nous rencontrons actuellement des difficultés à traiter votre paiement.

Nous allons débiter votre carte de paiement sous peu. Il n'est pas nécessaire de passer une nouvelle commande, mais vous pouvez, si vous le souhaitez, vérifier les informations concernant le paiement de votre commande afin de voir si elles sont correctes et actualisées.

Pour obtenir des informations concernant les paiements, allez sur la page  http://www.javari.fr/my-account

Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.

Détails de la commande
Articles :
     1 de Reebok Top Down NC, Baskets mode femme - Noir/Argent/Néon Rose/Blanc, 40 EU

14,05 €
Articles :      11,71 €
Frais de port et de conditionnement :      0,00 €
Montant HT :      11,71 €
TVA :      2,34 €
Total :      14,05 €
Réglé par carte de crédit :      14,05 €
Infos paiement
Mode de paiement :
Visa / Electron | Les 4 derniers chiffres : хххххххххххххххх
Encore merci d'avoir commandé chez nous.
Javari.fr
Имаше ли начин, по който да сменя № на картата, с която плащам  newsm78
или да вървя утре да вкарвам пари в ПИБ и да се надявам, че няма да ми откажат нещата  #Crazy
дума френски не схващам...

ПП
 Embarassed Оправих го!!  Party
В Моите поръчки, влизам в Промени на самата поръчка и най-долу има за се промени адрес, карта или ддз още какви, но при Модифициране на карта - става работата  Sunglasses

# 89
И аз при вас Hug Много сте набрали скорост, не мога да ви смогна Wink

Общи условия

Активация на акаунт