Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 44

• 36 624
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
*Lilac*, ще покажеш ли какво си забърсала.

Мисля, че онези дето се купуваха от Джаварито - до глезена с връзки - много цветове имаше.
Да, това моделче купих! Heart Eyes

# 601
  • София
sasi6, няма мокро, което да ме спре  Joy hahaha Знаеш ме...
Отнасям ги с по-високите Уми-та за малката и просто някой вече трябва да ми счупи компа, за да не гледам нищо. Не е само до харча, ами къде да ги слагам, кога да ги нося, но си ги обичам всичките  Heart Eyes
Мирама, прочете ли отзивите?

aniK ако знаеш колко добре си спях преди да попадна преди 4-5 мес. в бг. мамата....сега едни обувки сънувам, едни чудесиии....а още само чета от тази тема, не съм се пробвала да поръчам...ама малко ми трябва Simple Smile / минитата са ми  по- лесни, поне са на Бг. /

# 602
Mirama, в немския amazon пък е точно обратен коментарът за кожените:

http://www.amazon.de/London-P141683004-Stiefel-Keilabsatz-purpur … ref=cm_cr_pr_pb_t

# 603
sasi6, няма мокро, което да ме спре  Joy hahaha Знаеш ме...
Отнасям ги..

Мдаам,на мокро с някои от другите. И на мен много ми харесаха,ама няма 4,за съжаление или за щастие.

# 604
Здравейте, момичета, моля за малко помощ Simple Smile Искам да взема зимни обувки за сина ми за другата зима. Знам, че масово взимате +2 номера за след година, но имам подозрения, че това не се отнася за съвсем мъниците? Някой със скорошен опит с колко горе-долу пораства крачето от първата до втората годинка?
ако това ще ти помогне....сина ми е на 3 и миналата зима апреските му бяха 20-21(така пише на тях) (но предполагам точния номер да му е бил 19) сега е 24. Между 3-4години незнам колко расте крака..и не смея да купя. Вече му взех 27 номер два чифта и в сравнения с 24 направо огромни ми се виждат.

# 605
Оказа се, че имам нужда от помощ...харесах си едни от коментираните http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004N61EH0/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE обаче как се поръчва от амазон, не се ориентирам с доставката нещо- ... newsm78 за тези конкретно
Ще изчакам.... Embarassed

# 606
Не мога да реша, макар да клоня към кожата....но пък цвета?....
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003R0LP7C/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Обуването на тези ще е приключение.
Абсолютно! При глезена са стеснени... Изобщо, как се обува такова нещо?!

# 607
Оказа се, че имам нужда от помощ...харесах си едни от коментираните http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004N61EH0/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE обаче как се поръчва от амазон, не се ориентирам с доставката нещо- ... newsm78
Специално за тези използвах адрес на превозвач в Англия, иначе ще ти начисли доставка до България. Така че трябва да промениш адреса за доставка, ако си въвела твоя. Ако разбира се мислиш и ти да позлваш превозвач  Peace

# 608
Оказа се, че имам нужда от помощ...харесах си едни от коментираните http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004N61EH0/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE обаче как се поръчва от амазон, не се ориентирам с доставката нещо- ... newsm78
Специално за тези използвах адрес на превозвач в Англия, иначе ще ти начисли доставка до България. Така че трябва да промениш адреса за доставка, ако си въвела твоя. Ако разбира се мислиш и ти да позлваш превозвач  Peace
ооо супер... не съм ползвала досега, но имам регистрация, така че влиза в употреба:) харесаха ми много..... мнооого благодаря!

# 609
  • София
Здравейте, момичета, моля за малко помощ Simple Smile Искам да взема зимни обувки за сина ми за другата зима. Знам, че масово взимате +2 номера за след година, но имам подозрения, че това не се отнася за съвсем мъниците? Някой със скорошен опит с колко горе-долу пораства крачето от първата до втората годинка?
ако това ще ти помогне....сина ми е на 3 и миналата зима апреските му бяха 20-21(така пише на тях) (но предполагам точния номер да му е бил 19) сега е 24. Между 3-4години незнам колко расте крака..и не смея да купя. Вече му взех 27 номер два чифта и в сравнения с 24 направо огромни ми се виждат.
Темповете на растеж са си индивидуални, аз все още вземам плйс 3 номера. Синът ми е на 3.2 г, миналата зима ботушките му бяха 25 сега са 28 номер и са ок. За другата пазарувам 31, неговия крак расте доста бързичко  Peace.

# 610
Темповете на растеж са си индивидуални, аз все още вземам плйс 3 номера. Синът ми е на 3.2 г, миналата зима ботушките му бяха 25 сега са 28 номер и са ок. За другата пазарувам 31, неговия крак расте доста бързичко  Peace.

значи само 2-3 месеца разлика имат, а разликата в номера на обувката е много голяма...чак не ми се вярва направо...колко см му е крачето. На моя е 15-16 см.

# 611

значи само 2-3 месеца разлика имат, а разликата в номера на обувката е много голяма...чак не ми се вярва направо...колко см му е крачето. На моя е 15-16 см.
ние сме на годинка а крачето ни е 13.5 см ..

# 612
  • гр.Варна
А за кой код споменавахте - за амазон, който е за абонамент за известия ли?

Да, за него, но той май е еднократен

А доставката безплатна ли е от този Амазон ?
И кода за нови клиенти ли важи?

# 613

А доставката безплатна ли е от този Амазон ?
И кода за нови клиенти ли важи?

Не на всичко е безплатна. До някои цени си пише безплатна доставка/ безплатна доставка до UK/ Франция/ Германия и т.н., а при други когато тръгнеш вече да плащаш, излиза стойността. Това е лошото в amazon, че чак при въвеждането на данните от картата излиза колко е крайната сума с доставката... Sad НО все пак една стъпка преди окончателното потвърждение на плащането, така че може да се откажеш  Peace

Кодът е за нови клиенти, еднократен, получаваш го на мейла.

Има и отделна тема за Amazon във форума за по-подробна информация.  Wink

# 614
marianik, доставката от Амазон в някои случаи е безплатна до Англия, то пише в дясно, където показва и цената в оранжевия правоъгълник, ако пише+хххх и цена, то тогава това е цената на доставка. До Б-я се вижда колко пари е доставката, след като сложиш нещата и тръгнеш да плащаш, въвеждаш адреса, номера на картата и на последната стъпка, където тр да потвърдиш виждаш колко е доставката...и тогава не плащаш  Laughing решаваш да смениш адреса и ползваш превозвач.
Кода за нови клиенти  уж за нови клиенти, но не пречи да се пробваш и със стар акаунтваж и уж месец и , след като се поиска или това ми е останало в ума, но не пречи да се регнеш тогава, когато смяташ да го ползваш.

Общи условия

Активация на акаунт